Tutup
kasino bet365
Bali menyang Ndhuwur

Syarat lan Ketentuan

Waca syarat panggunaan kasebut kanthi tliti sadurunge miwiti nggunakake Internetcasinosites.org. Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan nuduhake manawa sampeyan nampa katemtuan panggunaan kasebut lan sampeyan setuju kanggo netepi syarat-syarat kasebut. Yen sampeyan ora setuju karo katemtuan panggunaan iki utawa perawatan data pribadi, monggo nyegah nggunakake situs iki.

Gumantung ing Informasi sing Dikirim & Bantahan

Materi sing ana ing situs iki diwenehake kanggo tujuan informasi umum lan ora ngaku utawa kalebu saran profesional utawa legal liyane lan ora bakal bisa dipercaya..

Kita ora nampa tanggung jawab apa wae sing bakal ilang amarga entuk utawa ngandelake informasi ing situs iki lan kanthi maksimal dileksanakake dening ukum Inggris, kita ngilangi kabeh tanggung jawab kanggo kerugian utawa ngrusak langsung utawa ora langsung saka panggunaan situs iki.

Cara paling utama kanggo nyegah masalah judi mesthi ora nate muter utawa nang. Nanging kanthi seneng-seneng nalika muter dhuwit nyata ing kasino online utawa adhedhasar tanah, ora ateges sampeyan kanthi otomatis ngalami risiko kecanduan game. Minangka kasunyatan, mayoritas pengunjung kasino lan tukang game dhuwit nyata kanthi sampurna bisa ngontrol kebiasaan game, mula nggawe manawa game casino tetep persis karo sing kudune; hiburan macem lan nyenengake.

Cara 'pencegahan' yaiku njupuk salah sawijining tes mandhiri sing kasedhiya ing internet utawa maca luwih lengkap babagan tandha-tandha masalah game sing bisa ditindakake. Iki bakal nggawe pemain utawa sakcedhake ngerti kemungkinan bebaya game lan sekaligus ngerti babagan 'apa sing kudu digatekake' kanggo ngakoni kemungkinan masalah.

Virus, Peretasan lan Pelanggaran Liyane

Sampeyan ora nyalahake nggunakake situs kanthi sengaja ngenalake virus, trojan, cacing, bom logika utawa materi liyane sing mbebayani utawa mbebayani teknologi. Sampeyan ora kudu nyoba entuk akses sing ora sah menyang situs iki, server ing situs sing disimpen utawa server apa wae, komputer utawa database sing gegandhengan karo situs iki. Sampeyan ora kudu nyerang situs iki liwat serangan layanan penolakan utawa serangan layanan penolakan-saka distribusi.

Kanthi nglanggar ketentuan iki, sampeyan bakal nindakake pelanggaran pidana miturut Undhang-undhang Nyalah gunakake Komputer 1990. Kita bakal nglaporake pelanggaran kasebut marang pejabat aparat hukum sing gegandhengan lan kita bakal kerja sama karo pejabat kasebut kanthi nyampekano identitas sampeyan marang dheweke.

Babagan Panganggone Lisensi

Kabeh konten lan piranti lunak sing ditemokake ing situs iki, manawa ditampilake kanthi visual utawa keprungu, dilindhungi undhang-undhang perdagangan sing ditrapake, hak cipta lan duweke internetcasinosites.org. Iki bisa digunakake pribadi dening para pemain nanging isih dadi properti internetcasinosites.org.

Internetcasinosites.org menehi lisensi marang para pamain kanggo ndownload sementara salinan konten ing situs web-nanging mung yen tujuane download kasebut yaiku kanggo non-komersial, tujuan pribadi lan transitory. Iki menehi lisensi lan ora transfer judhul.

Yen ora, pemain pareng nyalin, pangowahan, gunakake utawa kabeh jinis konten sing ditemokake ing situs web kanggo tujuan komersial utawa pamer umum, ngrusak, ngowahi, pindhah menyang wong liya, makili, kumandhang, niru apa wae sing ditemokake ing situs web, dadi isine, file audio lan / utawa video, piranti lunak lan bahan kasebut, tanpa ngubungi staf liwat balesan.

Ora ana pemain utawa pangguna internetcasinosites.org sing entuk hak apa wae kanggo kabeh utawa kabeh konten sing dilisensi ing situs web kita kajaba miturut Syarat lan Perjanjian sing kasebut ing kene.

Yen watesan kasebut dilanggar sanajan mung sebagean, hibah lisensi kasebut bakal dicabut lan dipungkasi kanthi otomatis kapan wae tanpa ana kabar luwih lengkap. Nalika kedadeyan kasebut, wajib pamuter supaya ngrusak kabeh bahan sing dipikolehi saka situs kita, apa ing elektronik, dicithak utawa jinis apa wae.