Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Tututi Evolusi Piranti Lunak Kasino

Sugeng rawuh ing kaca kita, tujuane yaiku kanggo nerangake babagan pangowahan sing wis digawe ing piranti lunak casino wiwit dikenalake. Sejatine yaiku, wis sejarah cekak banget - sawise kabeh, kasino online wis ana wiwit saiki 1994 - Nanging, piranti lunak game wis dikembangake kanthi cepet dadi negara sing luar biasa. Mung kudu kompetitif lan kudu nyedhiyani katenangan lan gampang digunakake, uga perlindungan saka virus lan malware. Kita bakal ngandhani luwih akeh babagan panyedhiya game kasino paling apik ing review piranti lunak kasino ing ngisor iki.

Panyedhiya Software Kasino Online Top

Sawetara merek tetep karo siji pemasok perangkat lunak kasino, dene liyane melu macem-macem, mula dheweke melu luwih akeh panyedhiya ing bisnis. Contone, dheweke milih game roulette lan poker saka Microgaming lan sawetara slot game saka Playtech lan NetEnt. Kanthi cara kasebut bisa narik luwih akeh pelanggan. Minangka kahanan win-win.

Sampeyan kudu dikandhani umume panyedhiya piranti lunak ora duwe kasino. 888 Kasino kayane minangka salah sawijining pengecualian. Nduwe Logika Acak lan Dragonfish. Minangka liyane kanggo pemasok, iku apike sing ora duwe kasino. Kanthi mangkono, dheweke bisa fokus ing pengembangan game anyar lan nggawe luwih apik. Iki tegese kualitas piranti lunak kasino apik tenan. Opo meneh, dheweke bisa musatake usaha kanggo nggawe game liyane. Kayata, Playtech, salah sawijining merek paling gedhe ing industri iki, ndadekake babagan 50 game keluwihan saben taun. Iki minangka jumlah sing nggumunake lan sawetara warta apik kanggo pamuter rata-rata. Salah sawijining perkara paling gedhe yaiku amarga pelanggan duwe akeh pilihan, padha bisa njupuk kauntungan saka macem-macem jackpot maju.

Durung, uga ana kekurangan. Salah sawijining kontra yaiku kadang sampeyan bisa nemokake macem-macem jinis sing padha game ing sawetara kasino amarga pemasok siji lan sijine nyedhiyakake game kanggo macem-macem operator. Oalah, Siji sing mesthi wae - mupangate luwih akeh tinimbang kakurangan.

Panyedhiya Software Casino Telung Paling Apik

Sadurunge menehi dhaptar pangembang piranti lunak casino, kita pengin ngomong babagan sing paling misuwur. Napa kita nganggep dheweke paling apik? Amarga dheweke dihormati banget lan ora nate gagal nyedhiyakake game kanthi kualitas apik kanggo para pelanggan. Dheweke terus-terusan nggawe game sing bisa diarepake saben wong.

Microgaming

microgaming piranti lunak casinoYen sampeyan ora ngerti, Microgaming wis ana ing bisnis iki wiwit diluncurake kasino online ing 1994. Bener, dheweke minangka salah sawijining veteran ing game kasino lan salah siji sing pertama nawakake produk game kanggo pemain sing ngelak. Dheweke mesthi ngerti apa sing ditindakake. Sajrone taun, dheweke wis nggawe liwat 750 game kualitas plus luwih saka 1,200 macem-macem game sing ana. Produk kasebut mesthi ngasilake kesegaran lan nyenengake para pemain.

Playtech

Sawetara taun sawise Microgaming ngluncurake bisnis, jagad kasino online dikenalake menyang Playtech. Iki minangka sumber game kualitas liyane sing dipercaya, sing diadegake ing 1999. Iki minangka merek sing biso dipercoyo lan dihormati, dikenal kanthi portofolio game sing akeh 500. Dheweke kalebu buku olahraga, game poker lan kasino. Sawetara wektu kepungkur, Playtech uga njupuk Ash Gaming, sing nambah koleksi game sing apik tenan.

NetEnt

Perusahaan nomer telu sing dipikirake sampeyan kudu perhatian yaiku NetEnt. Iki minangka merek sekolah lawas liyane. Iki diluncurake ing 1996 lan minangka salah sawijining perusahaan sing nemtokake tren ing industri game. Wis luwih saka 500 karyawan, nggawe raksasa ing pasar. Nawakake piranti lunak kasino game paling canggih, kalebu luwih saka 40 game table kanthi kualitas paling apik.

Telung merek kasebut misuwur ing saindenging jagad. Koleksi game sing apik tenan, sing kasedhiya gratis lan uga sing sithik jumlah dhuwit, nawakake soko kanggo kabeh wong.

Dhaptar Panyedhiya Software Casino

Saiki kita ngomong babagan pemasok game online paling apik, saiki wayahe ngandhani sampeyan babagan panyedhiya piranti lunak kasino liyane sing bisa ditemokake nalika mriksa kasino online sing beda-beda. Alesan manawa dheweke ora kalebu ing telung tawaran utama yaiku amarga dheweke ora duwe sawetara fitur utawa ora duwe lisensi ing Inggris. Isih, ora rugi yen mriksa:

Betsoft

piranti lunak casino BetsoftIki minangka salah sawijining panyedhiya piranti lunak sing disenengi saiki. Dheweke wis misuwur amarga akeh sebab. Fitur sing ditawakake apik tenan, saka pengalaman game kaya 3D sinematik nganti kompatibilitas lintas platform. Mbesuk sampeyan kepengin weruh ing endi dolanan, coba salah sawijining game supplier. Meh bakal kaya nonton film ing 3D! Dheweke malah nyetel game supaya cocog karo kacepetan koneksi ing kana. Dadi sanajan sambungan Internet sampeyan rada alon, ora ana sing kuwatir. Dolanan Betsoft isih bisa dimainake lan sampeyan bisa seneng banget. Ora ana senar sing dipasang! Paling ora, nanging paling ora, versi undhuhan kasebut dikatutake dening piranti lunak Instant Play. Kabeh ana ing kabeh, perusahaan duwe akeh tawaran lan kudu dipriksa. Cukup priksa manawa golek kasino sing didhukung dening panyedhiya piranti lunak iki.

Aristokrat

Salah sawijining game paling apik sing dirancang kanggo kasino digawe dening perusahaan iki. Sampeyan bisa uga dingerteni kanggo wong Australia luwih saka wong liya ing donya kanthi slot keren. Produk kasebut duwe karakter sing bakal disenengi. Tema nyenengake lan grafis apik tenan. Yen sampeyan wis macet karo kasino nalika, sampeyan bisa uga nemoni jeneng kaya 5 Naga, Endi Emas lan Ratu Nil. Iki kabeh judhul sing dijupuk langsung saka koleksi game Aristokrat. Dheweke duwe klasik lan sawetara tawaran inovatif.

Wagerworks

Yen sampeyan nggoleki kualitas game sing apik, pemasok iki bakal nggawe pangarepan sampeyan. Piranti lunak kasebut digunakake dening sawetara kasino gedhe. Dheweke uga nawakake sawetara game sing unik lan ora bisa ditemokake ing papan liya. Contone iki yaiku kekuwatan blackjack. Siji kerugian saka suplier kudu ana hubungane karo masalah sing gegandhengan karo layanan. Oalah, merek kayane janjeni.

Orbis

Akeh kasino anyar tetep nganggo game 'flash' Orbis. Sanajan nawakake grafis sing apik banget lan kualitas apik, kadang game rada alon, lan kaya sing wis dingerteni, ora ana sing seneng ngenteni pirang-pirang umur supaya game dimuat. Nanging liyane saka iku, supplier iki duwe macem-macem game sing ditawakake, kalebu game table.

Novomatik

piranti lunak kasino netentSampeyan bisa uga ora ngerti jeneng iki amarga, jujur ​​wae, iku ora dingerteni kanggo umum; nanging, iki perusahaan gedhe. Dheweke entuk bathi £ 2,7 milyar saben taun. Dheweke nawakake piranti lunak kasino canggih. Uga nggawe mesin slot fisik, sing kasedhiya ing kasino adhedhasar tanah, klub lan pub. Saiki, luwih saka 230,000 iki ditrapake.

Angin Gale

Sanajan Gale Wind minangka panyedhiya piranti lunak kasino cilik, kaget menehi kualitas game, yaiku cara sing luwih dhuwur tinimbang rata-rata bisnis cilik. Dheweke duwe sawetara saran game sing aneh nanging uga menehi sawetara tawaran unik. Salah sawijining kekurangan yaiku ora duwe sawetara game paling populer sing narik akeh pemain. Uga, ana pilihan winates video poker.

Boss Media

Boss Media minangka panyedhiya game liyane sing wis pirang-pirang taun digunakake ing bisnis. Nyatane, dheweke wis operasi sajrone dasawarsa kepungkur lan dheweke duwe akeh pengalaman ing sektor iki. Ojo lali, padha mbukak kasino dhewe sawetara taun kepungkur (casino.com), nanging mengko dheweke mutusake fokus kanggo nggawe game. Mungkin kasuksesane amarga kasunyatane dheweke wis pungkasan, lan dheweke ngerti jinis game sing nggawe pelanggan bali maneh. Produk kasebut ditawakake mung sawetara kasino. Siji-sijine masalah yaiku game-game kasebut, khususe urip, terkadang rada alon.

Chartwell

Game perusahaan iki biyen kasedhiya ing salah sawijining jeneng paling gedhe ing industri - Betfair, kabeh rampung ing 2010. Kualitas produk merek iki rata-rata; game dhewe adhedhasar flash-. Dheweke nawakake pilihan game sing cukup. Kelemahane: windows anyar kayane katon terus-terusan, sing bisa ngganggu banget, apamaneh desaine ing ngisor rata-rata.

Logika Random

logika acakKaya sing wis kasebut ing ndhuwur, Random Logic minangka bagean saka salah sawijining kulawarga paling gedhe ing industri kasino - ing 888 klompok. Yen sampeyan biasa ing 888 Kasino, sampeyan bisa uga wis nyoba sawetara game sing ditawakake supplier iki. Dheweke duwe 43 game eksklusif lan unik. Dheweke kualitas apik; nanging, kayane ora duwe sawetara fitur raksasa kaya Playtech lan Microgaming. Slot kasebut mesthi bisa dipilih, sanadyan.

Cryptologic

CryptoLogic nawakake piranti lunak kasino sing apik tenan, utamane babagan kualitas lan grafis sakabèhé. Nanging iki ora sengaja. Perusahaan kasebut diluncurake maneh ing 1995 dening Mark Rivkin lan Andrew Rivkin ing Kanada. Dheweke duwe pengalaman bertahun-tahun ing sabuk. Opo meneh, kabeh taun, dheweke kekancan karo salah sawijining jeneng paling gedhe ing industri kasino - William Hill, sing dadi perusahaan pertama sing ngluncurake kasino online dhewe amarga Cryptologic. Pemasok piranti lunak dipercaya. Nduwe konten sing apik tenan. Bebarengan karo game standar, uga duwe sawetara produk unik. Lan jackpot Klub Milyuner ora bisa dibandhingake. Kita ora bakal ngapusi - game table kadang alon. Nanging, pancen ora ana apa-apa dibandhingake karo gameplay alon-alon saka panyedhiya liyane.

Gaming Real Time

Perusahaan kanggo piranti lunak kasino iki didegaké ing 1998. Iki dicekel dening Hastings International ing 2007. Dolanan kasino kasebut canggih. Dheweke nawakake grafis standar lan kualitas apik. Slot lan game table duwe urutane critane game cepet. Nanging perusahaan kaya Playtech bisa ngalahake dheweke ing pirang-pirang aspek. Sayang, gambar merek wis tarnished sawise sawetara mgayomi kasino online digunakake piranti lunak sing. Ana crita sing menarik banget babagan supplier.

software casino rtgIng 2004, pelanggan ana ing Hampton Casino muter Karibia 21 (didhukung dening Real Time Gaming) nalika menang jackpot, sing cacahe ana $1 yuta amarga dheweke wis nggawe celengan $1000. Sing menang dituduh ngapusi. Gosip ujar manawa dheweke nggunakake program main otomatis sing mbantu dheweke menang jackpot. Pelanggan sing padha uga bisa lolos $100,000 sawise main ing kasino liyane sing nggunakake piranti lunak saka Real Time Gaming.

Teknologi Vegas

Perusahaan iki didegaké ing 1998, nanging, iku mudhun ing 2011. Iki ora kepiye pungkasane crita, sanadyan. Perusahaan mbukak maneh ing 2014. Dina iki game kasedhiya luwih saka 100 kasino dumunung ing macem-macem wilayah ing donya, kayata Inggris, Australia lan Amerika Serikat. Gameplay saka Software Casino cukup cepet, kualitas rata-rata lan grafis sing apik.

Saingan

Produk sing ditawakake Rival katon janjeni. Dolanane cepet (priksa nawakake blackjack!) lan uga ana sawetara game unik sing kudu dipriksa. Kualitas produk umume apik. Ana sawetara kewan omo, nanging ora mengaruhi gameplay, luwih becik ngganggu. Kaya kabeh, ana pro lan kontra.

Grand Virtual

Panyedhiya iki ora kasedhiya maneh kanggo pangguna piranti lunak kasino. Nanging saiki dadi bagean saka Playtech.

Game Dunia

Siji bab sing bisa kita ucapake babagan World Gaming yaiku produke rata-rata. Desain lan grafis apik. Ana pilihan game sing apik. Sampeyan kudu ngerti manawa iki minangka pemasok piranti lunak sing cukup cilik. Desain sawetara game slot ora rata-rata lan uga nawakake sawetara konten sing kurang apik. Dheweke uga duwe buku olahraga.

Vueltec

Vueltec duwe sawetara game sing migunani, nanging liyane saka kualitase ora ana sing rata-rata. Gameplaye pancen angel. Ojo lali, padha nyedhiyakake sawetara kasino mgayomi ing Irlandia kidul.

IGT

piranti lunak kasino igtMerek iki biyen nganggo jeneng Interactive Gaming Technology. Dina iki, mung disingkat dadi IGT. Wis ana sadurunge kasino online. Dheweke wiwit nggawe mesin slot nanging ing 2005 padha nggedhekake usahane kanggo nawakake game kasino online. Kualitas game luwih saka rata-rata. Dheweke nawakake kabeh sing dikarepake pemain, saka mobile gambling kanggo piranti lunak lan streaming sing ora diunduh. Sampeyan bakal tresna mau.

Ana macem-macem panyedhiya piranti lunak kasino sing para pemain duwe akeh pilihan. Ana apa-apa kanggo kabeh wong ing kene.

Apa Panyedhiya Iki Ngaktifake Pelanggan Gunakake Bot?

Yen sampeyan wis ngupaya kasino sing apik ing web, kemungkinan sampeyan nemokake iklan 'bot', janji bakal entuk dhuwit akeh. Apa babagan lan apa bener? Ayo goleki.

Nanging sadurunge kita rinci babagan tawaran sing apik banget, ayo dakcritakake babagan bot kasebut. Ora ana misteri ing tembung kasebut. Asale saka tembung 'robot'. Iki digunakake kanggo njlentrehake babagan piranti lunak sing tujuane nggawe game kasino tartamtu kayata slot lan poker kanthi otomatis. Gagasané supaya manungsa ora metu saka game amarga, kaya sing wis dingerteni kabeh, wong nggawe kesalahan. Lan nalika nerangake babagan judi, kesalahan sing luwih sithik, luwih apik asile. Yen kode bot kasebut bener, bot ora bakal nggawe kesalahan. Opo meneh, beda karo manungsa, ora duwe emosi, kang ndadekake iku sampurna kanggo kasino. Paling ora, nanging paling ora, ing poker, bot bisa nglacak tumindake wong liya lan ngerti apa dheweke melu, mundhak utawa nggetak.

Dadi, keprungu kaya bot minangka perkara sing apik, bener? Salah. Umume situs kasino ing kana ora diijini nggunakake bot. Yen sampeyan nggunakake bot lan kejiret, sampeyan bisa menehi pamit kanggo kabeh kemenangan. Malah bisa uga mblokir akses menyang akun sampeyan lan nglarang sampeyan main maneh. Ojo lali, sampeyan ora ngerti sapa utawa apa sing ana ing mburine bot sing sampeyan tingali ing pariwara kasebut. Bisa uga piranti lunak angkoro sing tujuane nyolong informasi pribadi sampeyan. Kajaba sampeyan spesialis komputer sing cerdas, sampeyan ora bisa ngerti apa sing sampeyan instal ing komputer.

Saran supaya sampeyan ora nyingkirake bot kanggo kepentingan sampeyan. Ana akeh banget risiko sing bisa uga dicoba.

Pitakon & Wangsulan

  • piranti lunak casinoQ: Apa bisa nggunakake browser kanggo main game??
    A: Untunge, teknologi terus berkembang lan saiki bisa main game online tanpa kudu ndownload software casino kanggo dheweke, nanging iki ora beda karo kabeh game. Kita ora pengin sampeyan ndeleng ndownload piranti lunak minangka sing ala. Sejatine yaiku, ing sawetara kasus, luwih becik instal game ing PC. Iku tegese sampeyan ora butuh sambungan Internet kanggo main game. Ing sawetara kasus, perusahaan bisa uga njaluk sampeyan ndownload piranti lunak, apamaneh yen padha ndeteksi yen kacepetan Internet sampeyan durung cukup. Kadang, ukuran game bisa uga amba banget kanggo nangani browser, pramila paling apik ndownload sawetara file sing bakal nggawe proses kasebut dadi ora angel banget kanggo komputer. Kabeh ana ing kabeh, sawetara game bisa diputer langsung ing browser, dene wong liya mbutuhake sampeyan ndownload piranti lunak sing gegandhengan.
  • Q: Apa aku kudu ndownload piranti lunak yen pengin main game ing komputer utawa piranti seluler?
    A: Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, ing sawetara kasus sampeyan kudu ndownload software casino, nanging umume, prekara iki ora prelu. Amarga game digawe nganggo HTML5, bisa diatur supaya cocog karo sarat PC utawa piranti seluler sampeyan. Kanthi tembung liyane, bakal kanthi otomatis dioptimalake kanggo mesthekake yen sampeyan seneng-seneng. Iki uga tegese sampeyan bisa main game sing padha nggunakake macem-macem piranti.
  • Q: Piranti lunak game gratis utawa aku kudu mbayar?
    A: Piranti lunak game kasebut gratis. Nanging kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, sampeyan ora perlu download piranti lunak supaya bisa seneng game kasino favorit.
  • Q: Piranti lunak kasino endi sing dianjurake kanggo main ing piranti seluler sing mbukak Android?
    A: Ora ana wangsulan kanggo pitakon iki. Sejatine yaiku, iku gumantung saka pilihan pribadi sampeyan. Umume kalebu game kasino sing sampeyan seneng main. Kadhangkala sampeyan bisa nemokake game sing padha ing macem-macem perusahaan amarga nggunakake supplier piranti lunak sing beda. Ora biasa.
  • Q: Piranti lunak game sing disaranake kanggo piranti seluler sing mbukak iOS, kayata iPad lan iPhone?
    A: Kaya sing diandharake ing pitakon ing ndhuwur, gumantung karo pilihan sampeyan. Mbiyen, umume game casino digawe nganggo Adobe Flash. Sine Apple ora ndhukung teknologi kasebut, Pangguna iOS ora bisa nikmati game sing mbutuhake Flash supaya bisa mlaku. Dina-dina iki, Lampu kilat wis diganti HTML5, sing dirancang kanggo kabeh jinis gadget seluler; mula pangguna Apple ora prelu kuwatir maneh. Teknologi anyar nawakake grafis sing apik tenan. Malah bisa dipasang ing layar apa wae, kalebu sing luwih gedhe, mula iPhone 6 Plus lan iPad duwe kauntungan.

Informasi sing gegandhengan karo piranti lunak