Tutup
bet365 sign up offer
Bali menyang Ndhuwur

Ayo Deleng Yen 'Langit’ Pancen Watesan kasebut – Sky Vegas Casino Review

Ing kene, kita bakal fokus menehi review Sky Vegas Casino. Jeneng merek bisa uga sampeyan kenal. Sejatine yaiku, kalebu kulawarga Sky Betting lan Gaming, dadi sampeyan bisa uga wis ngunjungi situs web sawetara anggota liyane. Kasino kasebut nduweni macem-macem game kanthi grafis sing narik kawigaten lan swara sing apik. Dheweke diwenehake dening pangembang perangkat lunak sing beda kayata Novomatic, NetEnt, IGT, Playtech, lan Amaya. Luwih akeh panyedhiya, luwih akeh keragaman game.

Kaya sing bakal dideleng saka Sky Vegas Casino Review, ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing situs kasebut. Disaranake sampeyan ndeleng kabeh bagean ing kaca iki kanggo njaluk ngerti apa sing ditawakake operator kanggo para pelanggan. Kita uga bakal mriksa kaca promosi, keamanan, lan akeh barang khas kasino online. Operator iki wis bisnis pirang-pirang taun lan, mulane, cukup pengalaman. Iki tegese sampeyan bisa ngarep-arep produk bermutu. Disaranake sampeyan terus maca review Sky Vegas Casino kanggo rincian luwih lengkap.

Para ahli ora nyaranake sampeyan main ing kasino iki!

Kasino Penawaran Dolanan Saiki / Nyemak
Bet365
Bonus Player anyar
Nganti £25
Dolanan saiki
10Taruhan
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $200
Dolanan saiki
Betfair
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $100
Dolanan saiki

Tinjauan Pilihan Game ing Sky Vegas Casino

Bagean pisanan review Sky Vegas Casino bakal fokus ing pilihan game. Sawise kabeh, iki sing mbok goleki, bener? Kaping kabeh, kita kudu nyebutake manawa game kasebut dipérang dadi macem-macem kategori supaya gampang digoleki sing pengin diputer. Sub-kategori mung nambah level pambeda lan minimalake wektu telusuran. Sampeyan uga bisa nemokake game kanthi nggunakake pilihan A nganti Z. Slot kasebut duwe papan sing ditemtokake ing situs web. Ora diraguhi, sampeyan bakal nemokake macem-macem game ing situs kasebut. Coba deleng sing paling umum:

Blackjack

Kanthi persentasi mbayari saka 99.07%, sampeyan ora bakal nuwun sewu milih pilihan game Blackjack ing Sky Vegas Casino. Kabeh ana ing kabeh, ana wolung variasi, kalebu High Stakes Blackjack, Blackjack Lima Tangan, Inggris Blackjack, lan Blackjack Daya. Salah siji sing paling populer yaiku Five Hand. Syarat taruhan minimal yaiku £ 0,02, sing nggawe game sampurna kanggo roller sing kurang. Uga ana watesan taruhan sing dhuwur, tegese Blackjack iku apik kanggo kabeh jinis pemain. Aja kecewa karo macem-macem varian kasebut. Dheweke pancen hebat banget, mula sampeyan ora butuh luwih akeh.

Slot

Apa jinis slot sing nawakake kasino Sky Vegas?Tinjauan Sky Vegas Casino kita terus kanthi cepet ing koleksi slot ing situs kasebut. Mesthi minangka salah sawijining perkara paling nyenengake babagan Sky Vegas. Sampeyan bisa seneng-seneng 204 beda slot, sing persentase bali menyang pamuter yaiku 96-97%. Saka wong-wong mau, ana 37 jackpot.

Jumlah taruhan minimal cilik per baris sing regane 0,01 0,1, ngidini uga pamula lan rol murah. Judhul sing menarik kanggo sampeyan yaiku Book of Ra, Bandha Pelangi, Tanduran vs.. Zombie lan Deal utawa ora ana Deal. Sampeyan ora bakal kuciwa kanthi kualitas. Animasi lan grafis apik banget. Lan swarane mung nambah swasana nyata.

Roulette

Roulette minangka game liyane sing duwe rasio pembayaran sing apik: 97.05%. Kasedhiya ing Sky Vegas. Ing wayahe nulis review Sky Vegas Casino, ana 13 varian sing bakal ngganggu sampeyan. Judhul sing pantes digatekake yaiku 3 Roda Roulette, Taruhan Tinggi Roulette, Multiball Roulette lan Double Action Roulette. Jumlah taruhan minimal yaiku £ 0,01, dadi yen sampeyan pamula, njupuk kasempatan ing siji iki. Yen sampeyan roller dhuwur, iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan. Dheweke nawakake watesan taruhan sing fleksibel kanggo saben budget. Uga ana Live-Dealer Roulette yen sampeyan ora kejawab interaksi karo croupier ing kasino adhedhasar tanah.

Poker Video

Yen sampeyan menyang poker, sampeyan bisa nemokake pilihan video poker Sky Vegas sing sithik banget kanggo pilihan sampeyan. Mung ana papat varian game nalika nggawe review Sky Vegas Casino iki: Multi Hand HS, Poker Tangan Multi Tangan, Jokers Wild lan Deuces Wild. Bayarane yaiku 99.60% lan totohan minimal mung £ 0,10. Roller sing dhuwur entuk kesempatan kanggo totohan limang atus dhuwit, sing kayane mung dadi kauntungan saka bagean situs iki.

Game Dealer Langsung

Apa Sky Vegas casino duwe game live-dealer?Tinjauan Sky Vegas Casino ora mung fokus ing game standar. Kita uga pengin menehi katrangan babagan fitur kasino langsung, sing bakal nggawe sampeyan kesengsem. Iki bisa uga kaget, nanging Sky Vegas Casino minangka salah sawijining operator sing milih mbukak platform dealer langsung sing digawe dening perusahaan sing beda karo pemasok perangkat lunak dhasar.. Nyatane, yen sampeyan milih main game dealer langsung ing kasino, sampeyan bakal digawa menyang Sky Casino.

Sampeyan ora prelu nggawe akun liyane kanggo ngakses piranti lunak. Sampeyan bisa ngisi rincian Sky Vegas ing menu login lan seneng-seneng. Yaiku, sampeyan bisa nggunakake kabeh situs sing kalebu kulawarga Sky kanthi siji akun. Iki ngirit akeh ngelu lan wektu. Kabeh ana ing kabeh, ana enem game live-dealer sing kasedhiya ing Sky Casino sing bakal diarahake, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur. Kualitas game kasebut ora ana tandhingane, kaya kanggo saben anggota klompok Sky. Sampeyan bisa muter Live Casino Hold'em, Baccarat Langsung, Blackjack Urip Unlimited lan Live Blackjack, Urip Prancis Prancis lan Urip Roulette. Watesan taruhan beda-beda gumantung saka game lan game. Priksa manawa dipriksa sadurunge.

Tinjauan Bonus lan Promosi

Tinjauan Sky Vegas Casino kudu ngemot bagean sing nerangake hadiah saiki lan permanen ing kasino amarga iku minangka salah sawijining perkara sing digoleki pelanggan nalika milih portal game online. Coba delengen.

Gratis (Ora deposit) Bonus

Tawaran Sky Vegas Casino pisanan sing bakal kita coba bakal narik kawigaten sampeyan amarga ora mbutuhake celengan. Sampeyan bakal entuk bonus kanthi gratis. Nalika mlebu ing situs kasebut, sampeyan kanthi otomatis bakal dianugerahi £ 10, sing kadaluwarsa sawise 30 dina. Sampeyan kudu muter dhuwit liwat 20 kaping sadurunge sampeyan bisa mbatalake. Warta sing apik yaiku, sampeyan bisa muter kanthi overplay salah sawijining game, dadi game win instan, game table, lan slot.

Elinga yen kabeh kontribusi beda kanggo nggayuh syarat wagering. Game sing paling terkenal koyone slot, sing duwe 100% sumbangan. Game paling terkenal, ing kasus iki, yaiku game table, sing mung menehi kontribusi 10% nuju ngrampungake sarat.

Sugeng rawuh (Simpenan) Bonus

Kejaba bonus tanpa deposit, Sky Vegas uga duwe bonus sambutan standar sing mbutuhake celengan lan nggawa syarat muter-muter tartamtu. Sampeyan kudu setor paling ora £ 5. Wiwit bonus kasebut 200%, sampeyan bakal dianugerahi £ 10. Elinga yen jumlah bonus maksimum sing bisa dipikolehi yaiku £ 1000. Kanggo iku, sampeyan kudu setor paling ora 500 yuta. Bonus bakal kadaluwarsa sawise 30 dina nampa, dadi tumindak cepet lan priksa manawa sampeyan wis memenuhi syarat taruhan: muter jumlah bonus lan setoran paling ora 40 kaping (contone. Celengan £ 10 + Jumlah bonus £ 20 * 40x = £ 1200).

Pira bonus sambutan saka Sky Vegas?Maneh, kabeh game menehi kontribusi kanggo memenuhi syarat; nanging, padha kontribusi beda. Game win instan lan game slot duwe 100% sumbangan, dene game table duwe a 10% sumbangan.

Game sing ora kalebu ing tawaran iki lan ora bakal entuk sarat sing dibutuhake yaiku Poker Keno, Roh Celtic, Kabeh game Live Casino, kabeh game sing disedhiyakake dening game sisih Sky Bingo lan Sky Casino, Poker stud Karibia, lan Game Mini Hi-Lo Peluang Triple.

Promosi liyane

Kita ora bisa ngucapake nyebutake sawetara hadiah kasino liyane ing tinjauan Sky Vegas Casino iki. Sampeyan kudu ngerti manawa promosi liyane kasedhiya kanthi rutin, dadi apike yen bali menyang situs kasebut kanthi bola-bali, supaya bisa entuk tangan sing gedhe. Ana uga klub loyalitas sing mung pelanggan bali sing ngakoni. Sawise sampeyan dadi bagean saka klub iki, sampeyan entuk nglumpukake poin. Game beda menehi macem-macem poin saben totoan. Mula saka iku, sing liyane sing muter kanggo dhuwit nyata, luwih cepet sampeyan bakal nglumpukake poin sing bisa digunakake kanggo ngiyatake posisi VIP.

Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap babagan syarat lan aturan babagan promosi kasebut, mangga dipriksa situs web Sky Vegas Casino.

Piranti Lunak

Sky Vegas Casino mitra karo sawetara panyedhiya piranti lunak, tegese sampeyan bisa ngarep-arep judhul game sing beda-beda lan uga sawetara sing unik ing situs kasebut. Iki minangka perusahaan sing tanggung jawab nyedhiyakake piranti lunak kanggo Sky Vegas: Game Interaktif Mazooma, Evolution Gaming, IGT Interaktif, NetEnt, Novomatik, Amaya, Gaming Blueprint, Gaming Cayetano, Game Leander, Electracade, lan GTECH G2.

Saka iki, sampeyan mesthi wis krungu babagan NetEnt lan IGT. Dheweke kalebu jeneng paling gedhe ing industri iki. Dheweke nyedhiyakake game berkualitas kanthi wektu muat cepet. Mula saka iku, sampeyan bakal "dibombardir" kanthi judhul sing beda-beda sawise mriksa situs Sky Vegas. Game sing sampeyan aja lali kalebu Buddy Community, Langit Yuta, lan Robo Bucks Garage.

Tinjauan Platform Mobile

Kepiye bisa ngakses versi seluler saka kasino Sky Vegas?Terusake Sky Vegas Casino maneh, saiki kita bakal ngomong babagan versi seluler Sky Vegas. Aplikasi kasebut minangka kesempatan sing apik kanggo kabeh pangguna sing ora mesthi golek wektu kanggo nggunakake komputer amarga mesthi pindhah saka sak papan menyang papan liya.

Ana macem-macem game sing kasedhiya ing platform seluler sing nyedhiyakake kualitas lan keamanan sing padha karo sing ana ing versi desktop. Game kasebut mlaku kanthi lancar lan mbukak kanthi cepet. Aplikasi kasebut gampang dipasang lan dilayari. Navigasi iku intuisi. Sampeyan ora bakal nemoni masalah karo aplikasi kasebut. Mlaku ing macem-macem jinis smartphone lan tablet kanthi gampang.

Kajaba iku, sampeyan uga bisa muter ing casino internet kanthi ngetik alamat web situs kasebut ing browser seluler sampeyan. Ora perlu repot ndownload aplikasi kasebut. Sampeyan bisa ngetik situs Sky Vegas liwat telpon lan isih duwe akses kanggo akeh game lan fitur: wolung game table, papat kertu ngeruk, 94 game slot, 20 game jackpot lan loro game casino urip. Sisih paling apik yaiku, situs iki kompatibel karo kabeh sistem operasi, dadi sampeyan ora perlu kuwatir apa gadget sampeyan bakal ditampa utawa ora. Yen standar sampeyan dhuwur, disaranake nggunakake platform seluler saka Sky Vegas. Iku bakal teka nganti pangarepan.

Depositing lan Cashing Out

Sabanjure ing review Sky Vegas Casino kita opsi banking sampeyan bebas nggunakake minangka anggota saka situs. Nalika nerangake nggawe transaksi dhuwit ing Sky Vegas Casino, opsi banget sawetara dibandhingake kasino liyane. Sampeyan bisa nggunakake PayPal, uga kertu debit, kayata MasterCard, Maestro, Visa Debit, Visa Elektron, Visa, Laser lan Solo. Sampeyan kudu setor paling ora £ 5 ing akun sampeyan (ditrapake kanggo kabeh cara sing kasebut ing ndhuwur).

Dene kanggo awis, jumlah minimal sing diidini yaiku £ 10. Kasino kasebut ora dikenani biaya kanggo nggunakake metode kasebut. Yen sampeyan nggunakake kertu debit kanggo narik kemenangan, bakal njupuk antara rong nganti limang dina kanggo transaksi diproses. Minangka babagan e-dompet, dhuwit biasane ditransfer langsung. Iki kayane minangka pilihan sing paling apik kanggo kabeh, amarga cepet lan gampang.

Keamanan lan Keamanan

Saiki, review Sky Vegas Casino bakal narik kawigaten sampeyan babagan aspek sing penting: keamanan. Ora umum yen kasino online dilisensi dening rong panguwasa sing beda. Iki nggawa level keamanan tambahan kanggo pangguna. Sky Vegas uga duwe rong lisensi, siji dening Komisi Kontrol Judi Alderney lan liyane karo Komisi Gambling UK. Nanging iki ora mung kabeh. Perusahaan kasebut uga duwe sertifikat SSL dening VeriSign. Iki njamin manawa rincian pribadi lan finansial sing sampeyan lebokake mlebu bakal disimpen ing papan sing aman, adoh saka prying mata lan pihak katelu, uga peretas.

Apa aman kanggo muter ing kasino Sky Vegas?Opo meneh, Sky Vegas mitra karo sawetara perusahaan liyane kanggo njamin keamanan pelanggan lan keadilan game, kayata Layanan Arbitrase Taruhan Independen (IBAS) lan Komisi Kontrol Judi Alderney (AGCC). Uga kerja sama karo Terapi Judi.

Sing terakhir yaiku organisasi, tujuane yaiku menehi pitulung kanggo para pemain sing wis ngalami masalah judi. Layanan iki gratis lan anonim. Salah sawijining lembaga konseling paling gedhe ing Inggris, GamCare, wis akreditasi layanan online. Kabeh ana ing kabeh, situs web Sky Vegas lan game sing diwenehake cukup aman, ora kudu ana sangsi babagan iki. Dhuwit lan rincian pribadi sampeyan bakal dilindhungi. Ora ana sing kudu kuwatir.

Tata Letak lan Kegunaan

Nalika nggabungake ulasan Sky Vegas Casino, kita pengin nggawe manawa sampeyan menehi wawasan babagan sabisa-bisa. Mula saka iku, kita mikir penting ngomong sawetara tembung babagan kegunaan situs. Sawise kabeh, rasane luwih apik kanggo navigasi situs sing dirancang kanthi apik, kabeh bisa kedadeyan kanthi sawetara klik mouse. Situs web Sky Vegas Casino rawuh ing werna abang lan ireng. Ana toolbar telusuran ing sisih ndhuwur kaca. Ing ngisor iki ana bagean utama sing bakal dibutuhake sajrone sampeyan tetep. Link kasebut apik banget lan rapi. Ora ana sing katon ngluwihi papan kasebut.

Nalika ngeklik bagean Kategori, sampeyan bakal weruh ing macem-macem jinis game casino ana ing casino ing menu gulung-mudhun. Slot ora klebu ing bagean iki. Padha duwe panggonan dhewe ing menu utama. Situs kasebut dimuat kanthi cepet lan nawakake macem-macem fitur. Sampeyan bisa mbukak akun kanthi ngeklik tombol "Gabung saiki" ing pojok tengen ndhuwur kaca.

Sampeyan kudu ngetik tanggal lair, jeneng ngarep lan mburi, alamat email lan telpon, uga kode promo yen sampeyan pengin nggunakake bonus sambutan. Nyatane, padha wis diisi metu kanggo sampeyan. Ndhaptar duwe sawetara langkah lan butuh sawetara menit. Minangka sakabehe, situs gampang kanggo navigasi lan iso digunakke. Sampeyan bisa pindhah menyang kaca utama situs langsung saka review Sky Vegas Casino iki.

Review of Customer Care ing Sky Vegas

Sampeyan bisa nggunakake macem-macem opsi kanggo njaluk ing tutul karo casino online. Cara modern kanggo ngubungi dheweke yaiku nggunakake opsi obrolan langsung sing kasedhiya ing Bantuan & Dhukungan kaca. Sadurunge sampeyan bisa ngomong karo wakil customer care; nanging, sampeyan kudu milih pilihan saka menu. Waca, saben pitakonan ana ing kategori beda. Sampeyan bisa uga alon-alon sampeyan mudhun, nanging mung siji-sijine cara sampeyan bisa ngubungi agen sing bener sing bisa nangani pitakon sampeyan kanthi bener.

Yen sampeyan ora milih kategori sing bener, sampeyan bisa uga ngomong karo wong sing salah, yaiku. wong sing ora tanggung jawab kanggo pitakonan kasebut lan sing ora bakal bisa nulungi sampeyan. Dheweke kudu ngarahake sampeyan menyang spesialis liyane, kang bakal alon sampeyan mudhun luwih. Dadi, njupuk wektu kanggo mbukak liwat bagean lan milih wisely kanggo nyimpen dhewe kabeh alangan.

Carane aku bisa njaluk ing tutul karo Sky Vegas casino support customer?Cara klasik kanggo sesambungan karo situs web yaiku liwat email, kang kita wis ditulis mudhun kanggo sampeyan ing awal banget iki Sky Vegas Casino review. Casino menehi kesempatan kanggo nggunakake formulir kontak online sing bisa diakses liwat Pitulung & Dhukungan kaca.

Sampeyan kudu ngisi email sampeyan, jeneng ngarep lan mburi lan ID pangguna yen sampeyan ngerti. Yen sampeyan milih menyang dalan iki, sampeyan kudu weruh saka kasunyatan sing Staff bakal njupuk sawetara wektu kanggo maca lan njawab email, biasane saka 12 kanggo 72 jam. Dadi, yen sampeyan butuh wangsulan sing cepet, luwih becik sampeyan milih rong pilihan liyane.

Sing nomer telu yaiku nelpon perwakilan nggunakake telpon sing kasebut ing bagean Details saka review Sky Vegas Casino. Operator kasedhiya pitung dina seminggu, saka 8 nganti tengah wengi. Priksa manawa sampeyan milih pilihan sing paling cocog karo sampeyan saiki.

Penghargaan Kasino

Sadurunge rampung iki Sky Vegas Casino review, kita mikir sampeyan kudu menowo sawetara saka prestasi operator. Ing 2012, Sky Vegas entuk pangenalan pirsawan lan dadi paling UK casino online. Banjur, ing 2013, uga entuk penghargaan kanggo operator seluler paling apik ing taun iki. Iki jelas minangka prestasi lan mbuktekake manawa kasino kasebut migunani.

Nanging kajaba iku, Sky Vegas uga kolaborasi karo sawetara panyedhiya piranti lunak sing duwe prestasi ing industri. NetEnt lan IGT minangka pemasok pemenang penghargaan sing dikenal kanthi grafis lan animasi kualitas paling apik. Ing 2014, NetEnt entuk Penghargaan Inovator Taun. Ing 2015, perusahaan uga nampa Best Slot Supplier Award. Sampeyan bisa mbayangake kepiye game slot kasebut supaya bisa dingerteni. Nyatane, sampeyan bisa nyoba metu ing bagean Slot ing Sky Vegas lan ndeleng dhewe. Uga, sawetara game jackpot maju sing ditampilake NetEnt kalebu ing buku Guinness.

Rincian babagan Sky Vegas Casino

Sky Vegas casino kaca review

  • Jeneng perusahaan: Langit plc
  • Ing bisnis wiwit: 1990
  • Situs web: https://www.skyvegas.com/
  • Email: su[email protected]
  • Jam kerja: 24/7
  • Telpon: 08000 724 777, 0330 024 4777
  • Obrolan langsung: Kasedhiya
  • Alamat: 2 Panggonan Wellington, Leeds, LS1 4AP
  • Lisensi: Nggih (dening Komisi Gambling UK)
  • Nomer lisensi: 38718

Sampeyan takon, We Tell: Pitakon lan Wangsulan

Ing bagean pungkasan kita Sky Vegas Casino review, kita bakal njawab sawetara saka pitakonan paling bab operator. Priksa metu.

Q: Apa Sky Vegas Casino dipercaya lan aman? Apa duwe lisensi?

Apa Sky Vegas casino dilisensi?A: Nggih, Sky Vegas Casino wis dilisensi lan 100% aman kanggo sampeyan nggunakake. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, iku bagéan saka Sky Group lan kaya liyane saka anggota, iku diatur dening UK Gambling Komisi. Kasunyatan ngomong dhewe. Yen casino dilisensi dening UKGC, tegese produk sing ditawakake bisa dipercaya.

Mula saka iku, sampeyan bisa manawa game sing padha. Kajaba iku, perusahaan iki uga teliti dening sawetara badan peraturan liyane lan agensi, kayata Layanan Arbitrase Taruhan Independen (IBAS) lan Komisi Kontrol Judi Alderney (AGCC). Uga nduweni sertifikat SSL Norton. Kabeh badan pangaturan kasebut njamin keamanan lan linuwih operator kasebut. Sampeyan bakal aman muter online lan nggunakake versi seluler.

Q: Aku Kitab Ra slot. Bisa muter ing Sky Vegas Casino?

A: Mesthi wae. Game kasebut didhukung dening Novomatic sing kedadeyan ing dhaptar perusahaan sing nyedhiyakake piranti lunak Sky Vegas. Mula saka iku, sampeyan diwenehi kesempatan kanggo muter favorit slot ing situs. Yen sampeyan ora menowo game iki, priksa manawa nyoba. Nawakake kathah free muter lan salah siji saka paling casino babak bonus. Kajaba iku, jumlah nang minimal 0,09p.

Q: Apa Sky Vegas Casino nawakake app native. Sistem operasi apa sing kompatibel karo?

A: Sky Vegas nawakake versi casino online sing bisa didownload nanging sejatine sampeyan ora kudu nggunakake kabeh amarga versi muter cepet sing bisa diakses ing browser sampeyan uga apik.. Cepet dimuat kanthi cepet lan ora nggawe masalah kompatibilitas. Minangka kanggo app, kasedhiya ing iTunes. Sampeyan ora bisa nemokake ing Google Play amarga nerbitake piranti lunak judi kasebut dilarang. Iki tegese mung iPhone, Pangguna iPad lan iPod bisa ngakses aplikasi kasebut. Liyane pelanggan kudu tetep nganggo mode browser. Pangguna Windows lan Blackberry uga ora bisa nggunakake aplikasi kasebut, dadi dheweke uga kudu main game ing mode browser.