Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Ayo Deleng Yen 'Langit’ Pancen Watesan kasebut – Sky Vegas Casino Review

Ing kene, kita bakal fokus menehi review Sky Vegas Casino. Jeneng merek bisa uga sampeyan kenal. Sejatine yaiku, kalebu kulawarga Sky Betting lan Gaming, dadi sampeyan bisa uga wis ngunjungi situs web sawetara anggota liyane. Kasino kasebut nduweni macem-macem game kanthi grafis sing narik kawigaten lan swara sing apik. Dheweke diwenehake dening pangembang perangkat lunak sing beda kayata Novomatic, NetEnt, IGT, Playtech, lan Amaya. Luwih akeh panyedhiya, luwih akeh keragaman game.

Kaya sing bakal dideleng saka Sky Vegas Casino Review, ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing situs kasebut. Disaranake sampeyan ndeleng kabeh bagean ing kaca iki kanggo njaluk ngerti apa sing ditawakake operator kanggo para pelanggan. Kita uga bakal mriksa kaca promosi, keamanan, lan akeh barang khas kasino online. Operator iki wis bisnis pirang-pirang taun lan, mulane, cukup pengalaman. Iki tegese sampeyan bisa ngarep-arep produk bermutu. Disaranake sampeyan terus maca review Sky Vegas Casino kanggo rincian luwih lengkap.

Para ahli ora nyaranake sampeyan main ing kasino iki!

Kasino Penawaran Dolanan Saiki / Nyemak
10Taruhan
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $200
Dolanan saiki
Betfair
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $100
Dolanan saiki
Betway
100% ing Kaping pisanan $20
Nganti nganti $1000
Dolanan saiki

Tinjauan Pilihan Game ing Sky Vegas Casino

Bagean pisanan review Sky Vegas Casino bakal fokus ing pilihan game. Sawise kabeh, iki sing mbok goleki, bener? Kaping kabeh, kita kudu nyebutake manawa game kasebut dipérang dadi macem-macem kategori supaya gampang digoleki sing pengin diputer. Sub-kategori mung nambah level pambeda lan minimalake wektu telusuran. Sampeyan uga bisa nemokake game kanthi nggunakake pilihan A nganti Z. Slot kasebut duwe papan sing ditemtokake ing situs web. Ora diraguhi, sampeyan bakal nemokake macem-macem game ing situs kasebut. Coba deleng sing paling umum:

Blackjack

Kanthi persentasi mbayari saka 99.07%, sampeyan ora bakal nuwun sewu milih pilihan game Blackjack ing Sky Vegas Casino. Kabeh ana ing kabeh, ana wolung variasi, kalebu High Stakes Blackjack, Blackjack Lima Tangan, Inggris Blackjack, lan Blackjack Daya. Salah siji sing paling populer yaiku Five Hand. Syarat taruhan minimal yaiku £ 0,02, sing nggawe game sampurna kanggo roller sing kurang. Uga ana watesan taruhan sing dhuwur, tegese Blackjack iku apik kanggo kabeh jinis pemain. Aja kecewa karo macem-macem varian kasebut. Dheweke pancen hebat banget, mula sampeyan ora butuh luwih akeh.

Slot

Apa jinis slot sing nawakake kasino Sky Vegas?Tinjauan Sky Vegas Casino kita terus kanthi cepet ing koleksi slot ing situs kasebut. Mesthi minangka salah sawijining perkara paling nyenengake babagan Sky Vegas. Sampeyan bisa seneng-seneng 204 beda slot, sing persentase bali menyang pamuter yaiku 96-97%. Saka wong-wong mau, ana 37 jackpot.

Jumlah taruhan minimal cilik per baris sing regane 0,01 0,1, ngidini uga pamula lan rol murah. Judhul sing menarik kanggo sampeyan yaiku Book of Ra, Bandha Pelangi, Tanduran vs.. Zombie lan Deal utawa ora ana Deal. Sampeyan ora bakal kuciwa kanthi kualitas. Animasi lan grafis apik banget. Lan swarane mung nambah swasana nyata.

Roulette

Roulette minangka game liyane sing duwe rasio pembayaran sing apik: 97.05%. Kasedhiya ing Sky Vegas. Ing wayahe nulis review Sky Vegas Casino, ana 13 varian sing bakal ngganggu sampeyan. Judhul sing pantes digatekake yaiku 3 Roda Roulette, Taruhan Tinggi Roulette, Multiball Roulette lan Double Action Roulette. Jumlah taruhan minimal yaiku £ 0,01, dadi yen sampeyan pamula, njupuk kasempatan ing siji iki. Yen sampeyan roller dhuwur, iki minangka kesempatan sing cocog kanggo sampeyan. Dheweke nawakake watesan taruhan sing fleksibel kanggo saben budget. Uga ana Live-Dealer Roulette yen sampeyan ora kejawab interaksi karo croupier ing kasino adhedhasar tanah.

Poker Video

Yen sampeyan menyang poker, sampeyan bisa nemokake pilihan video poker Sky Vegas sing sithik banget kanggo pilihan sampeyan. Mung ana papat varian game nalika nggawe review Sky Vegas Casino iki: Multi Hand HS, Poker Tangan Multi Tangan, Jokers Wild lan Deuces Wild. Bayarane yaiku 99.60% lan totohan minimal mung £ 0,10. Roller sing dhuwur entuk kesempatan kanggo totohan limang atus dhuwit, sing kayane mung dadi kauntungan saka bagean situs iki.

Game Dealer Langsung

Apa Sky Vegas casino duwe game live-dealer?Tinjauan Sky Vegas Casino ora mung fokus ing game standar. Kita uga pengin menehi katrangan babagan fitur kasino langsung, sing bakal nggawe sampeyan kesengsem. Iki bisa uga kaget, nanging Sky Vegas Casino minangka salah sawijining operator sing milih mbukak platform dealer langsung sing digawe dening perusahaan sing beda karo pemasok perangkat lunak dhasar.. Nyatane, yen sampeyan milih main game dealer langsung ing kasino, sampeyan bakal digawa menyang Sky Casino.

Sampeyan ora prelu nggawe akun liyane kanggo ngakses piranti lunak. Sampeyan bisa ngisi rincian Sky Vegas ing menu login lan seneng-seneng. Yaiku, sampeyan bisa nggunakake kabeh situs sing kalebu kulawarga Sky kanthi siji akun. Iki ngirit akeh ngelu lan wektu. Kabeh ana ing kabeh, ana enem game live-dealer sing kasedhiya ing Sky Casino sing bakal diarahake, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur. Kualitas game kasebut ora ana tandhingane, kaya kanggo saben anggota klompok Sky. Sampeyan bisa muter Live Casino Hold'em, Baccarat Langsung, Blackjack Urip Unlimited lan Live Blackjack, Urip Prancis Prancis lan Urip Roulette. Watesan taruhan beda-beda gumantung saka game lan game. Priksa manawa dipriksa sadurunge.

Tinjauan Bonus lan Promosi

Tinjauan Sky Vegas Casino kudu ngemot bagean sing nerangake hadiah saiki lan permanen ing kasino amarga iku minangka salah sawijining perkara sing digoleki pelanggan nalika milih portal game online. Coba delengen.

Gratis (Ora deposit) Bonus

Tawaran Sky Vegas Casino pisanan sing bakal kita coba bakal narik kawigaten sampeyan amarga ora mbutuhake celengan. Sampeyan bakal entuk bonus kanthi gratis. Nalika mlebu ing situs kasebut, sampeyan kanthi otomatis bakal dianugerahi £ 10, sing kadaluwarsa sawise 30 dina. Sampeyan kudu muter dhuwit liwat 20 kaping sadurunge sampeyan bisa mbatalake. Warta sing apik yaiku, sampeyan bisa muter kanthi overplay salah sawijining game, dadi game win instan, game table, lan slot.

Elinga yen kabeh kontribusi beda kanggo nggayuh syarat wagering. Game sing paling terkenal koyone slot, sing duwe 100% sumbangan. Game paling terkenal, ing kasus iki, yaiku game table, sing mung menehi kontribusi 10% nuju ngrampungake sarat.

Sugeng rawuh (Simpenan) Bonus

Kejaba bonus tanpa deposit, Sky Vegas uga duwe bonus sambutan standar sing mbutuhake celengan lan nggawa syarat muter-muter tartamtu. Sampeyan kudu setor paling ora £ 5. Wiwit bonus kasebut 200%, sampeyan bakal dianugerahi £ 10. Elinga yen jumlah bonus maksimum sing bisa dipikolehi yaiku £ 1000. Kanggo iku, sampeyan kudu setor paling ora 500 yuta. Bonus bakal kadaluwarsa sawise 30 dina nampa, dadi tumindak cepet lan priksa manawa sampeyan wis memenuhi syarat taruhan: muter jumlah bonus lan setoran paling ora 40 kaping (contone. Celengan £ 10 + Jumlah bonus £ 20 * 40x = £ 1200).

Pira bonus sambutan saka Sky Vegas?Maneh, kabeh game menehi kontribusi kanggo memenuhi syarat; nanging, padha kontribusi beda. Game win instan lan game slot duwe 100% sumbangan, dene game table duwe a 10% sumbangan.

Game sing ora kalebu ing tawaran iki lan ora bakal entuk sarat sing dibutuhake yaiku Poker Keno, Roh Celtic, Kabeh game Live Casino, kabeh game sing disedhiyakake dening game sisih Sky Bingo lan Sky Casino, Poker stud Karibia, lan Game Mini Hi-Lo Peluang Triple.

Promosi liyane

Kita ora bisa ngucapake nyebutake sawetara hadiah kasino liyane ing tinjauan Sky Vegas Casino iki. Sampeyan kudu ngerti manawa promosi liyane kasedhiya kanthi rutin, dadi apike yen bali menyang situs kasebut kanthi bola-bali, supaya bisa entuk tangan sing gedhe. Ana uga klub loyalitas sing mung pelanggan bali sing ngakoni. Sawise sampeyan dadi bagean saka klub iki, sampeyan entuk nglumpukake poin. Game beda menehi macem-macem poin saben totoan. Mula saka iku, sing liyane sing muter kanggo dhuwit nyata, luwih cepet sampeyan bakal nglumpukake poin sing bisa digunakake kanggo ngiyatake posisi VIP.

Yen sampeyan butuh informasi luwih lengkap babagan syarat lan aturan babagan promosi kasebut, mangga dipriksa situs web Sky Vegas Casino.

Piranti Lunak

Sky Vegas Casino mitra karo sawetara panyedhiya piranti lunak, tegese sampeyan bisa ngarep-arep judhul game sing beda-beda lan uga sawetara sing unik ing situs kasebut. Iki minangka perusahaan sing tanggung jawab nyedhiyakake piranti lunak kanggo Sky Vegas: Game Interaktif Mazooma, Evolution Gaming, IGT Interaktif, NetEnt, Novomatik, Amaya, Gaming Blueprint, Gaming Cayetano, Game Leander, Electracade, lan GTECH G2.

Saka iki, sampeyan mesthi wis krungu babagan NetEnt lan IGT. Dheweke kalebu jeneng paling gedhe ing industri iki. Dheweke nyedhiyakake game berkualitas kanthi wektu muat cepet. Mula saka iku, sampeyan bakal "dibombardir" kanthi judhul sing beda-beda sawise mriksa situs Sky Vegas. Game sing sampeyan aja lali kalebu Buddy Community, Langit Yuta, lan Robo Bucks Garage.

Tinjauan Platform Mobile

Kepiye bisa ngakses versi seluler saka kasino Sky Vegas?Terusake Sky Vegas Casino maneh, saiki kita bakal ngomong babagan versi seluler Sky Vegas. Aplikasi kasebut minangka kesempatan sing apik kanggo kabeh pangguna sing ora mesthi golek wektu kanggo nggunakake komputer amarga mesthi pindhah saka sak papan menyang papan liya.

Ana macem-macem game sing kasedhiya ing platform seluler sing nyedhiyakake kualitas lan keamanan sing padha karo sing ana ing versi desktop. Game kasebut mlaku kanthi lancar lan mbukak kanthi cepet. Aplikasi kasebut gampang dipasang lan dilayari. Navigasi iku intuisi. Sampeyan ora bakal nemoni masalah karo aplikasi kasebut. Mlaku ing macem-macem jinis smartphone lan tablet kanthi gampang.

Other than that you can also play at the internet casino by typing the web address of the site in your mobile browser. There is no need to be bothered with downloading the app. You can enter the site of Sky Vegas through your phone and still have access to plenty of games and features: eight table games, four scratch cards, 94 slot games, 20 jackpot games and two live casino games. Sisih paling apik yaiku, the site is compatible with all operating systems, so you do not have to worry about whether your gadget will be accepted or not. If your standards are high, we recommend using the mobile platform of Sky Vegas. It will come up to your expectations.

Depositing and Cashing Out

Next in our Sky Vegas Casino review is the banking options you are free to use as a member of the site. Nalika nerangake nggawe transaksi dhuwit ing Sky Vegas Casino, opsi banget sawetara dibandhingake kasino liyane. Sampeyan bisa nggunakake PayPal, uga kertu debit, kayata MasterCard, Maestro, Visa Debit, Visa Elektron, Visa, Laser lan Solo. Sampeyan kudu setor paling ora £ 5 ing akun sampeyan (ditrapake kanggo kabeh cara sing kasebut ing ndhuwur).

Dene kanggo awis, jumlah minimal sing diidini yaiku £ 10. Kasino kasebut ora dikenani biaya kanggo nggunakake metode kasebut. Yen sampeyan nggunakake kertu debit kanggo narik kemenangan, bakal njupuk antara rong nganti limang dina kanggo transaksi diproses. Minangka babagan e-dompet, dhuwit biasane ditransfer langsung. Iki kayane minangka pilihan sing paling apik kanggo kabeh, amarga cepet lan gampang.

Keamanan lan Keamanan

Saiki, review Sky Vegas Casino bakal narik kawigaten sampeyan babagan aspek sing penting: keamanan. Ora umum yen kasino online dilisensi dening rong panguwasa sing beda. Iki nggawa level keamanan tambahan kanggo pangguna. Sky Vegas uga duwe rong lisensi, siji dening Komisi Kontrol Judi Alderney lan liyane karo Komisi Gambling UK. Nanging iki ora mung kabeh. Perusahaan kasebut uga duwe sertifikat SSL dening VeriSign. Iki njamin manawa rincian pribadi lan finansial sing sampeyan lebokake mlebu bakal disimpen ing papan sing aman, adoh saka prying mata lan pihak katelu, uga peretas.

Apa aman kanggo muter ing kasino Sky Vegas?Opo meneh, Sky Vegas mitra karo sawetara perusahaan liyane kanggo njamin keamanan pelanggan lan keadilan game, kayata Layanan Arbitrase Taruhan Independen (IBAS) lan Komisi Kontrol Judi Alderney (AGCC). Uga kerja sama karo Terapi Judi.

Sing terakhir yaiku organisasi, tujuane yaiku menehi pitulung kanggo para pemain sing wis ngalami masalah judi. Layanan iki gratis lan anonim. Salah sawijining lembaga konseling paling gedhe ing Inggris, GamCare, wis akreditasi layanan online. Kabeh ana ing kabeh, situs web Sky Vegas lan game sing diwenehake cukup aman, ora kudu ana sangsi babagan iki. Dhuwit lan rincian pribadi sampeyan bakal dilindhungi. Ora ana sing kudu kuwatir.

Tata Letak lan Kegunaan

Nalika nggabungake ulasan Sky Vegas Casino, kita pengin nggawe manawa sampeyan menehi wawasan babagan sabisa-bisa. Mula saka iku, kita mikir penting ngomong sawetara tembung babagan kegunaan situs. Sawise kabeh, rasane luwih apik kanggo navigasi situs sing dirancang kanthi apik, kabeh bisa kedadeyan kanthi sawetara klik mouse. The website of Sky Vegas Casino comes in red and black colors. There is a search toolbar at the top of the page. Under it are the main sections that you are going to need during your stay. The links are very tidy and neat. Nothing seems to overwhelm the space.

When clicking on the Categories section, you will see the different types of casino games offered at the casino in a drop-down menu. Slots are not included in this section. They have their own place on the main menu. The site loads relatively quickly and offers different features. You can open an account by clicking on the “Join now” button in the right corner on top of the page.

You will need to enter your date of birth, first and last names, email address and phone, as well as a promo code if you want to use your welcome bonus. Nyatane, they have it filled out for you. Registering has a few steps and takes a couple of minutes. Minangka sakabehe, the site is easy to navigate and usable. You can go to the main page of the site directly from this Sky Vegas Casino review.

Review of Customer Care at Sky Vegas

You can use different options to get in touch with the online casino. The modern way of contacting them is by using the live chat option available on the Help & Support page. Before you can have a word with a customer care representative; nanging, you need to select an option from the menu. Waca, every question falls into a different category. It may slow you down a little, but it is the only way you can contact the right agent who can handle your inquiries properly.

If you do not choose the right category, you may end up speaking to the wrong person, yaiku. someone who is not in charge of such inquiries and who will not be able to help you. They will have to redirect you to another specialist, which will slow you down further more. Dadi, take the time to go through the sections and choose wisely to save yourself all the trouble.

How can I get in touch with the Sky Vegas casino customer support?The classic method of getting in touch with a website is via email, which we have written down for you in the very beginning of this Sky Vegas Casino review. The casino gives you the opportunity to use their online contact form which is accessible through the Help & Support page.

You need to fill in your email, first and last names and user ID if you know it. If you choose to go this way, you need to be aware of the fact that the staff will take some time to read and answer your email, normally from 12 kanggo 72 jam. Dadi, if you need an urgent answer, you had better go for the other two options.

The third one is to call the representatives using the phones mentioned in the Details section of our Sky Vegas Casino review. The operators are available seven days a week, saka 8 nganti tengah wengi. Be sure to choose whichever option suits you the most at the moment.

Penghargaan Kasino

Before we finish this Sky Vegas Casino review, we think you should be familiar with some of the achievements of the operator. Ing 2012, Sky Vegas earned audience recognition and became the best UK online casino. Banjur, ing 2013, it also got an award for the best mobile operator of the year. Iki jelas minangka prestasi lan mbuktekake manawa kasino kasebut migunani.

Nanging kajaba iku, Sky Vegas uga kolaborasi karo sawetara panyedhiya piranti lunak sing duwe prestasi ing industri. NetEnt lan IGT minangka pemasok pemenang penghargaan sing dikenal kanthi grafis lan animasi kualitas paling apik. Ing 2014, NetEnt entuk Penghargaan Inovator Taun. Ing 2015, perusahaan uga nampa Best Slot Supplier Award. Sampeyan bisa mbayangake kepiye game slot kasebut supaya bisa dingerteni. Nyatane, sampeyan bisa nyoba metu ing bagean Slot ing Sky Vegas lan ndeleng dhewe. Uga, sawetara game jackpot maju sing ditampilake NetEnt kalebu ing buku Guinness.

Rincian babagan Sky Vegas Casino

Sky Vegas casino kaca review

  • Jeneng perusahaan: Langit plc
  • Ing bisnis wiwit: 1990
  • Situs web: https://www.skyvegas.com/
  • Email: [email protected]
  • Jam kerja: 24/7
  • Telpon: 08000 724 777, 0330 024 4777
  • Obrolan langsung: Kasedhiya
  • Alamat: 2 Panggonan Wellington, Leeds, LS1 4AP
  • Lisensi: Nggih (dening Komisi Gambling UK)
  • Nomer lisensi: 38718

Sampeyan takon, We Tell: Pitakon lan Wangsulan

In the last section of our Sky Vegas Casino review, we shall answer some of the most questions regarding the operator. Priksa metu.

Q: Is Sky Vegas Casino reliable and safe? Does it hold any licences?

Is Sky Vegas casino licensed?A: Nggih, Sky Vegas Casino is licensed and is 100% safe for you to use. As we already mentioned above, it is part of the Sky Group and just like the rest of the members, it is regulated by the UK Gambling Commission. The facts speak for themselves. If a casino is licensed by the UKGC, it means that the products it offers are trustworthy.

Mula saka iku, you can be sure that the games are fair. Kajaba iku, the company is also monitored by a number of other regulatory bodies and agencies, kayata Layanan Arbitrase Taruhan Independen (IBAS) lan Komisi Kontrol Judi Alderney (AGCC). It also holds a Norton SSL certificate. All these regulatory bodies guarantee the security and reliability of the operator. You will be safe both playing online and using the mobile version.

Q: I love Book of Ra slot. Can I play it at Sky Vegas Casino?

A: Mesthi wae. The game is powered by Novomatic which happens to be on the list of companies that provide Sky Vegas with software. Mula saka iku, you are given the opportunity to play your favorite slot on the site. If you are not familiar with this game, make sure to try it. It offers plenty of free spins and one of the best casino bonus rounds. Kajaba iku, the minimum bet amount is 0.09p.

Q: Does Sky Vegas Casino offer a native app. Which operating systems is it compatible with?

A: Sky Vegas does offer a downloadable version of its online casino but the truth is you do not have to use it at all because the instant-play version accessible throughout your browser is just as good. Cepet dimuat kanthi cepet lan ora nggawe masalah kompatibilitas. Minangka kanggo app, kasedhiya ing iTunes. Sampeyan ora bisa nemokake ing Google Play amarga nerbitake piranti lunak judi kasebut dilarang. Iki tegese mung iPhone, Pangguna iPad lan iPod bisa ngakses aplikasi kasebut. Liyane pelanggan kudu tetep nganggo mode browser. Pangguna Windows lan Blackberry uga ora bisa nggunakake aplikasi kasebut, dadi dheweke uga kudu main game ing mode browser.