Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Mr Green Casino Review – Sinau babagan Game Online

Tujuan saka Review Pak Green Green iki yaiku nggambarake fitur sing paling umum ing kasino online. Miwiti lelungan ing Swedia ing 2008, nanging pungkasane dadi misuwur internasional. Nganti saiki, iku salah siji saka kasino online biso dipercoyo sing duwe koleksi game kualitas apik banget. Werna utama situs web yaiku ijo, kaya jenenge. Perusahaan kasebut minangka perusahaan sing cukup cilik, nanging duwe fitur fitur sing nggumunake dadi salah sawijining perusahaan judi paling sukses ing Inggris.

Babagan Pak Green
  • $100 lan 100 Bonus Spin
Pak Green
Rating Editor: 9.3 / 10

Yen sampeyan kepengin weruh kepiye carane babagan dhukungan pelanggan, platform seluler, macem-macem piranti lunak lan game, uga nawakake bonus, priksa manawa sampeyan maca lengkap Mr Green Casino maneh ing ngisor iki.

Rincian Babagan Mr Green Casino

  • Jeneng perusahaan: Pak Green Limited
  • Kaca web: https://www.mrgreen.com/
  • Email: [email protected]
  • Obrolan langsung: kasedhiya
  • Nomer telpon: 0207 197 9541
  • Alamat: Malta, Pusat Bisnis Tagliaferro, Tingkat 7, Dalan Tinggi, Sliema SLM 1549
  • Lisensi: iya (dening Komisi Gambling UK)
  • Nomer lisensi: 39264

Tinjauan Pilihan Game

mr green casino reviewTinjauan Mr Green Casino diwiwiti karo salah sawijining pemain sing paling apik: pilihan game. Pelanggan kasino bisa nyenengake awake dhewe kanthi macem-macem game sing dipérang dadi pitung kategori, dununge ing sisih kiwa kaca. Dadi pas, ana luwih saka 300 game sing ditawakake; saka wong-wong mau, 13 game blackJack, 10 game, liwat 200 slot, lan 15 Game Poker Video. Tokoh bisa ngomong dhewe. Kategori kasebut yaiku Roulette, Game Jackpot, Poker, Game Langsung, Slot Video, Game liyane, lan Blackjack. Sing dadi perhatian utamane yaiku judhul kayata Mega Fortune, Gludhug 2, Roller Profesional Blackjack High, Asmara Abadi, Cleopatra lan, mesthi wae, Roulette. Game populer liyane yaiku spesial kasino Mr Green Exclusive Roulette lan Mr Green Exclusive Blackjack. Salah sawijining perkara sing paling apik yaiku game bisa diputer ing mode muter cepet, yaiku, sampeyan ora mestine ndownload piranti lunak utawa apa wae kanggo ngakses game kasebut.

Apa sampeyan rumangsa luwih ngerti yen toko favorit nawakake pilihan coba sadurunge sampeyan tuku? Yen sampeyan bisa nyoba produk sadurunge tuku, sing bakal ngirit kaya satus ngelu. Salah sawijining perkara paling apik babagan kasino online, dibandhingake karo pendhudhuk adhedhasar tanah, yaiku nawakake kesempatan menyang pelanggan kanggo nyoba game kanthi gratis. Mr Green Casino Review uga. Sampeyan bisa ngunjungi situs saka lokasi apa wae, kapan wae lan nikmati game bermutu kanthi grafis lan swara sing apik banget nalika mbayar nol. Iki kesepakatan nyata. Sampeyan bisa ngirit dhuwit mengko lan miwiti game demo langsung, ora ana senar sing dipasang. Mengko mengko, yen sampeyan rumangsa cukup manteb, sampeyan bisa setor dhuwit lan entuk manfaat paling saka urutane critane game. Nanging, yen sampeyan ora rumangsa kudu mbebayani dhuwit sampeyan, ora apa-apa. Ora ana sing bakal nolak sampeyan mbiayai akun. Mesthi wae, yen sampeyan setor dhuwit, sampeyan bakal entuk bonus lan promosi sing ora bisa mbukak kunci. Nanging sampeyan gumantung.

Live Casino

mr green casino maneh uripKejaba narik pelanggan kanthi pilihan game sing ilang, Mr Green Casino Review uga duwe fitur game live sing apik, sing nawakake wolung game casino sing duwe panganyang urip. Kayane swasana judi ing kasino adhedhasar tanah, mung sing bisa diakses saka privasi omah sampeyan. Dealer langsung sing apik banget kasedhiya ing saindhenging jam kanthi nyenengake. Game langsung yaiku Live Immersive Roulette, Mr Green Green Exclusive utawa Blackjack, Live Casino Hold'Em, Baccarat Langsung, Live Blackjack, Urip Tiga Card Poker, Urip VIP Roulette, lan Urip Roulette. Sampeyan entuk kesempatan kanggo milih saham sing dhuwur utawa kurang.

Tinjauan Platform Mobile

Anggere duwe akun ing Pak Green Casino, sampeyan bisa ngakses situs liwat telpon utawa tablet nalika pengin. Versi seluler bisa diakses nganggo browser. Kanthi tembung liyane, ora ana app sing bisa didownload. Apa sampeyan ngunjungi kasino online nggunakake komputer utawa smartphone, sampeyan kudu nggunakake browser. Aja kuwatir, situs mbukak kanthi cepet. Sampeyan bisa yakin manawa platform seluler beda-beda kaya versi desktop dhewe, karo game paling populer sing kasedhiya. Mesthi wae, sawetara game ora kasedhiya ing versi seluler, nanging ora ateges sampeyan ora bisa seneng-seneng karo sing ditawakake. Grafis sing apik banget, urutane critane game spektakuler lan fitur taruhan padha karo versi desktop. Ditambah maneh, sampeyan isih bisa menang sawetara jackpot yen sampeyan milih main dhuwit kanthi nggunakake telpon. Versi sing didhukung yaiku Android 4.0+ lan iOS 5.0+. Game kalebu Texas Hold'em, Nggoleki Gonzo, Spin Kembar, Starburst lan liya-liyane.

Pak Green Casino Review saka Bonus

mr green casino review selulerMr Green Casino duwe koleksi game, nanging nalika promosi, mung duwe sawetara. Dibandhingake karo perusahaan liyane, ora sukses banget ing akun iki. Isih, iku regane mriksa tawaran bonus yen sampeyan bakal muter dhuwit nyata. Bonus sambutan yaiku bonus deposit, sing diwenehake sawise anggota anyar dana akun kasebut kaping pisanan. Jumlah deposit minimal yaiku £ 10. Bonus bakal cocog karo jumlah setor 100%. Karo, sampeyan duwe kesempatan kanggo menang nganti £ 200. Yen sampeyan pengin nglumpukake kemenangan, sanadyan, sampeyan kudu muter paling ora 35 kaping ing game sing ana.

Ing nggawe celengan kaloro lan katelu, pangguna diwenehi bonus kaloro lan katelu, masing-masing. Bonus kaping pindho cocog karo jumlah celengan 50%, menehi sampeyan kesempatan kanggo menang nganti £ 50, dene bonus kaping telu yaiku a 25% tandhing, supaya sampeyan bisa menang maksimal £ 100. Nanging ora mung iku. Kajaba iku, bonus kaping papat diwenehake nalika nggawe celengan kaping papat. Cocog karo jumlah sampeyan 125%. Karo, sampeyan bisa menang nganti £ 100.

Nalika ndhaptar lan nggawe celengan, pemain uga dianugerahi 100 giliran free. Yen dheweke menang dhuwit wae, ditambahake menyang jumlah bonus. Mungguh, yen dheweke pengin narik dhuwit kasebut, dheweke kudu memenuhi syarat tartamtu. Pelanggan sing setya uga diwenehi promosi lan bonus minggu, minggu metu. Minangka sakabehe, sampeyan bisa uga ora kesengsem karo bonus ing Mr Green Casino Review, nanging wis kaya ngono. Elinga yen ana macem-macem pilihan game lan yen sampeyan olahraga lan dadi luwih apik, sampeyan ora butuh bonus kanggo entuk kemenangan gedhe.

Review Piranti Lunak

Perusahaan utama sing menehi perangkat lunak Mr Green Green yaiku NetEnt. Wis dingerteni internasional. Ora menehi apa-apa kajaba kualitas lan macem-macem barang, uga audio sing asri, tata letak sing nggumunake lan wektu muat sing cepet. Nanging iki dudu siji-sijine perusahaan sing bermitra karo kasino online. Liyane panyedhiya piranti lunak sing kudu dikatutake yaiku BetSoft Gaming, Quickfire (Microgaming), NextGen Gaming, Bally, lan IGT. Kabeh mau pangembang sing diakoni lan sawetara sing paling apik ing industri. Thanks kanggo kolaborasi iki, sampeyan mesthi bakal nemokake koleksi game unik ing Mr Green. Seger, modern, game kaliber dhuwur sing bakal nggawe wektu sampeyan lungguh ing kasino paling nyenengake lan migunani.

Penarikan lan Celengan

mr Green Casino Review SlotIng Mr Green Casino Review, sampeyan bakal nemokake cara pembayaran kaya ing kasino online liyane. Dheweke nampa cara setoran tradisional kayata transfer bank lan kertu debit (MasterCard, Visa, Visa Elektron, lsp.) Biaya ditrapake kanggo celengan sing digawe nggunakake metode kasebut. Transfer bank dikenani biaya rata-rata £ 1, dene kertu debit MsterCard utawa Visa ditanggung a 2.5% pangisian daya. Liyane opsi pembayaran sing ditawakake kasino yaiku e-dompet. Sing paling populer kalebu PayPal, Paysafecard, Skrill, ClickandBuy, Neteller lan Ukash. Sing paling apik yaiku ora ana biaya transaksi sing ana ing dompet e-kasebut ing ndhuwur. Arta kasebut ditransfer kanthi cepet. Mung transfer bank sing mbutuhake wektu luwih suwe (pirang-pirang dina). Elinga yen dheweke mung bisa ditampa ing Eropa.

Saiki, yen sampeyan pengin narik dhuwit sampeyan, iku bakal njupuk saka 24 jam nganti telung dina (utawa luwih) nganti kemenangan ditransfer menyang akun sampeyan. Siji bab sing kudu dipikirake yaiku sampeyan bakal dijaluk verifikasi identitas sadurunge bisa nglumpukake kemenangan. Aja padha sumelang; prosedur rampung ing sawetara menit. Mundur kanthi gratis. £ 1 minangka jumlah deposit minimal sing bisa ditindakake pemain.

Kagunaane Pak Green Casino

Mr Green Casino Review adhedhasar browser. Iki nyedhiyakake akses gampang saka para pelanggan jinis piranti seluler, yaiku telpon Apple utawa smartphone adhedhasar Android. Tata letak apik banget. Werna cerah, katrangan sing jelas lan antarmuka sing ramah pangguna. Menu navigasi diwenehi label kanthi jelas. Boten kakehan banget. Uga ana gambar cilik sing warna-warni. Minangka sakabehe, situs iki bisa digunakake. Ana fitur sing apik banget sing ngidini para pelanggan nambah watesan setor saben minggu, sing bakal nyegah supaya ora kakehan mbayar. Ing tembung, Tujuane yaiku supaya dhuwit bisa digunakake kanthi wates. Karo, pangguna bisa matesi jumlah sing bisa ilang, taruhan utawa setor sajrone seminggu. Iki ora mung bisa nyegah pemain supaya ora mbayar dhuwit, nanging uga saka ngembangake masalah judi.

Tinjauan Keamanan lan Keamanan

mr ijo casino review rodhaMr Green Casino Review minangka merek sing misuwur ing Inggris, diatur dening siji-sijine badan pangaturan ing negara kasebut sing bisa ngetokake lisensi kanggo kasino online sing beroperasi ing wates kasebut. Iki Komisi Gambling UK. Yen sampeyan pemain Inggris, sampeyan disaranake ngunjungi kasino sing duwe lisensi dening UKGG. Sampeyan bakal seneng game sing nyenengake kanthi nyaman ing omah sampeyan, aman ing ilmu, ora ana sing bakal kacau karo informasi pribadi lan finansial sampeyan.

Enkripsi SSL (SSL) digunakake kanggo nglindhungi kabeh data pelanggan sing kasedhiya ing situs kasebut. Kajaba iku, asil sing adil lan acak bisa dipesthekake dening Generator Nomer Random (RNG). Perusahaan uji internasional tanggung jawab kanggo nyoba Generator. Tes Sistem Teknis (TST) minangka fasilitas independen, sing mesthekake yen asil lan asil saka Pak Green pancen ora pilih kasih.

Kebijakan Gambling sing tanggung jawab

Judi bisa nyenengake nanging bisa kanthi gampang nglintasi garis lan dadi masalah. Pak Green Casino Review yakin ing tanggung jawab gambling sing ditindakake kanggo nglipur lan ora nemen. Mula, prekara iki kudu dianggep serius lan ngemot kabijakan judi sing tanggung jawab. Wiwitane, ana dhaptar organisasi ing situs kasebut sing ditrapake kanggo mbantu wong sing duwe masalah judi. Rincian kontake ditampilake ing salah sawijining kaca supaya sapa wae sing butuh pitulung bisa kontak. Uga, wong sing ora duwe 18 taun ora ditampa ing kasino. Paling ora, nanging paling ora, pemain bisa nyetel watesan totohan utawa jumlah setoran maksimum supaya awake dhewe ora kakehan mbayar; ora usah disebutake, dheweke bisa nggunakake pilihan sing ora kalebu dhewe, sing matesi supaya ora muter ing situs kasebut.

Dhukungan Pelanggan

mr ijo kertu review casinoSampeyan bisa ngubungi Pak Green kanthi sawetara cara. Pertama lan paling penting, sampeyan bisa nelpon +44 207 197 14 44 karo pitakon sampeyan. Wakil makarya saka 07:00 AM kanggo 01:00 AM CET. Kapindho, sampeyan bisa ngirim email babagan pitakon. Lan pilihan nomer telu yaiku nggunakake live chat, sing kasedhiya saka 6 AM kanggo 12 Saben dina saben dina. Mbantu sampeyan entuk wangsulan sing dibutuhake meh cepet lan dadi pilihan sing paling apik yen sampeyan kesusu. Staff kasebut profesional banget lan sopan. Dhukungan pelanggan internasional diwenehake ing basa Inggris, dene layanan perawatan lokal kasedhiya ing kabeh negara sing dilayani dening kasino online anyar. Basa sing kasedhiya yaiku basa Polandia, Walanda, Swedia, Basa inggris, Ceko, Jerman, Basa Finlandia, lan Norwegia.

Penghargaan Kasino

Sadurunge mungkasi review Pak Green Green, kita arep ngandhani babagan penghargaan kasebut. Ing 2012, EGR dianugerahi kasino Award Operator Responsible Sosial. Ing 2014, entuk Anugrah Kasino Operator Online ing Taun. Opo meneh, suwene nem taun suwene operator nampa penghargaan Kasino paling apik ing Swedia. Asale saka kasunyatan manawa kasino kasebut asline dikenalake karo pemain Swedia. Penghargaan kasebut mbuktekake manawa operator kudu dicoba.

Pitakon & Wangsulan

Apa Pak Green Casino nawakake versi sing bisa didownload?
Ora, iku ora. Dadi kayane bisa uga, iku ora ateges sampeyan ora bisa nikmati game kasebut. Sejatine, mode muter cepet ngidini sampeyan main game, nanging piranti kasebut ana. Pangguna Windows lan Mac bisa nggunakake kauntungan kasebut. Sampeyan uga bisa ngakses liwat telpon lan tablet.

Referensi Taruhan Kasino

  1. Wong Karo Sentuhan Midas ing Kutha Atlantik (Pemain Blackjack Ndadekake $6 Yuta ing 12 Jam)
  2. Jaydev Mody saka Delta Corp Bets ing Kasino (Pengusaha Gambler-Turned Gaming & Promotor)