Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Casinos Sis Bo Top

Kita miwiti topik iki kanthi tujuan menehi kasino paling apik sing kasedhiya ing web saiki. Nanging, kita uga mikir penting supaya sampeyan ngerti aturan umum game amarga kita ngerti sawetara sampeyan bisa uga miwiti karo sic bo lan butuh informasi rinci babagan cara kabeh bisa digunakake

Kaca kita babagan game kasino sic bo.Game kasebut nyebar ing Asia sawetara dekade kepungkur lan saiki dadi hiburan favorit kanggo atusan pemain ing saindenging jagad. Nduwe bayaran sing cilik lan gedhe gumantung karo combo sing sampeyan pilih. Kita bakal ngobrol luwih dhisik. Kita janji bakal ngandhani kabeh babagan game kasebut.

Aja lali kesempatan kanggo ngerteni kasino paling apik ing Internet. Kaya sing kita ucapake, kita bakal ngandhani luwih saka iku, mula gulung mudhun lan terusake maca kanggo entuk rincian lengkap.

Muter Sis Bo

Tujuane kanggo menehi kasino sic bo top sing sampeyan ora mung bakal seneng banget, nanging sampeyan uga bakal oleh kesempatan kanggo menang luwih asring amarga bayaran sing apik. Ana akeh faktor sing kudu dipikirake. Iki minangka proses sing dawa. Kita ngerti manawa kanggo wong anyar, bisa uga rada mbingungake nemokake situs dhuwit nyata sing paling apik.

Ana macem-macem pilihan. Nanging kita ing kene arep ngandhani apa sing kudu digatekake. Kunci kanggo nggayuh sawetara game online sing migunani yaiku mriksa persentase mbayari kasino. Sampeyan kudu paling dhuwur. Kayata, rasio mbayari sing apik yaiku 96%. Iki tegese saben £ 100 sing sampeyan taruhan bakal menehi sampeyan bali £ 96 yen sampeyan menang. Tingkat sing luwih dhuwur, kemungkinan luwih menang dhuwit luwih akeh.

Nanging, sampeyan ora kudu golek situs kanggo nemokake rasio pembayaran. Sampeyan mung bisa ngandhani yen bakal menehi dhaptar portal judi sing paling apik ing endi kasino online bisa uga mbutuhake wektu. Terus maca kaca iki kanggo ngerteni luwih lengkap babagan iki. Kita uga bakal nerangake aturan lan mriksa sejarah game populer.

Kepiye Cara Kerja Sis Bo: Sinau Tali

Sabanjure ing garis besar kasino sic bo paling dhuwur yaiku bagean aturan. Sadurunge ngomong babagan carane sampeyan bisa menang game kanthi rinci, ayo dakcritakake babagan sic bo lan asal mula. Jenengé nganggo basa Cina, sing nuduhake manawa game kasebut asale saka China. Uga duwe jeneng liyane, kayata hi-lo, gedhe lan cilik, dai siu lan tai sai.

Apa tegese sic bo?Sing terakhir tegese "gedhe utawa cilik". Sis bo dhewe tegese "dadu sing larang regane". Game kasebut kalebu telung dadu lan misuwur banget ing saindenging Filipina lan Macau. Dolanan kaya ngene: ana tabel sing kudu diselehake para pemain; sawise iku croupier nyelehake dadu ing dodo cilik lan menehi salaman; nalika nglakoni, banjur mbukak dodo lan nuduhake asil dadu. Iki nemtokake sapa sing menang lan sapa sing ora bakal menang. Kaya sing sampeyan ngerteni, iku game kasempatan.

Saiki, ana sawetara perkara penting sing kudu dakkandhani babagan kiriman kasino paling apik kanggo sic bo: dadu lan meja, uga dikenal minangka papan taruhan. Kaya sing wis kasebut sadurunge, ana telung dadu ing sic bo ora kaya game kasino sing biasane mung dadu. Para pemain kudu prédhiksi total, nomer beda sing bakal diluncurake saka telung dadu, utawa nomer pas sing cocog. Kaya ing sawetara game liyane, taruhan duwe pembayaran beda. Iki luwih lengkap babagan iki:

Bujang (taruhan): Jenis taruhan iki tegese sampeyan nyoba prédhiksi salah sawijining nomer sing bakal digulung nganggo dadu. Yen paling ora siji dadu tekan telu, nang sampeyan bakal menang.

Dobel (taruhan): Yen sampeyan nggawe taruhan dobel, tegese sampeyan ujar manawa paling ora rong dadu bakal nampa nomer tartamtu, ujar enem.

Kaping telu (taruhan): Kanthi taruhan iki, sampeyan ujar manawa nomer tartamtu bakal katon ing telung dadu kasebut. Amarga pancen mustahil pemain bisa ngiro-iro, ana mbayari dhuwur kanggo jinis taruhan iki, biasane sekitar 30:1 ing sawetara kasino sic bo top. Uga, mbayari akeh yen sampeyan nang nomer tartamtu sing bakal nuduhake ing telung dadu: 180:1 ing kasus paling.

Total (taruhan): Salah siji taruhan paling gampang sing bisa sampeyan lakoni yaiku taruhan total. Karo, tugas sampeyan kanggo ngira total telung dadu. Sampeyan kudu milih nomer antarane papat lan nembelas. Elinga yen wolulas lan telu ora diidini, yen entuk taruhan total. Alesan kanggo iki yaiku supaya bisa dianggep telung taruhan ing meja.

Apa jinis taruhan sing bisa dakpasang nalika main kasino?Sawise sampeyan milih jinis taruhan, sampeyan mung kudu nyelehake chip sampeyan ing meja yen sampeyan muter ing kasino adhedhasar tanah utawa pencet tombol Roll yen sampeyan main online. Sampeyan kudu ujar manawa sampeyan bisa ngontrol apa sing kedadeyan nalika main online amarga sampeyan sing nemtokake kapan arep muter. Nanging, ing panyiapan bata-lan-mortir, croupier sing muter.

Aturan lan Tips Liyane babagan Sis Bo

Kanggo postingan babagan kasino sic bo paling dhuwur, kita uga kudu nyebutake sawetara perkara liyane. Kaya sing sampeyan ngerteni, game duwe aturan cetha banget sing gampang dingerteni. Nanging iki sawetara perkara sing kudu dielingi. Kaping pisanan, yen sampeyan arep main kasino online sic bo, luangake wektu kanggo mriksa sambungan Internet sampeyan. Priksa manawa cepet lan tanpa cacat. Sampeyan ora pengin wiwit muter mung kanggo ngerti yen ing tengah-tengah game sambungan Internet sampeyan ora aktif lan sampeyan bakal ditendhang metu saka game. Sing bakal apes, apamaneh yen kedadeyan sajrone muter dadu sing wis entuk taruhan gedhe.

Dadi, dhisik dhisik, priksa manawa sampeyan duwe sambungan sing apik karo Internet. Kapindho, yen sampeyan milih muter sic bo ing kasino adhedhasar tanah, ojo lali manut tata cara taruhan, ngormati pemain liyane lan omah, lan muter miturut aturane. Coba aja sopan karo sapa wae. Wong liya padha seneng-seneng, kaya sampeyan.

Babagan liyane sing kudu dielingi yaiku kajaba yen sampeyan nggawe taruhan Triple, sampeyan ora prelu kuwatir yen ora kabeh pertandingan dadu. Paling ora, nanging paling ora, sic bo ngidini sampeyan totohan kaya ing meja kaya sing dikarepake lan sawetara uga siji. Mesthi wae, luwih akeh asil sing sampeyan pilih kanggo totohan, luwih gedhe kemungkinan menang. Elinga yen bathi ora bakal gedhe lan bisa narik kawigaten yen sampeyan nggawe taruhan siji ing Triple, tuladhane. Nanging dhuwit sampeyan, dadi sampeyan nelpon.

Bets sing bisa dakselehake ing meja kasino sic bo

Saiki, meh ora ana strategi ing sic bo sing dadi game kasempatan; nanging, kita bisa menehi tips bab iki uga ing artikel kasino paling ndhuwur. Yen sampeyan pengin menang soko, apa wae, sampeyan bisa nyoba nggawe taruhan Cilik utawa Big. Taruhan cilik dianggep minangka taruhan sing salah siji utawa sawetara nomer paling cilik ing game bakal diluncurake, yaiku. saka papat nganti sepuluh. Mungguh, totohan Big bakal menang yen dadu nampa nomer nomer sewelas nganti pitulas.

Kaya ing roulette, pembayaran kanggo kombinasi kaya biasane kurang, ujar, 1:1. Iki amarga kemungkinan sampeyan menang 50/50. Mula saka iku, yen nang limang kilo, sampeyan bakal menang limang kilogram. Ora asil sing paling apik yen sampeyan golek bathi sing luwih gedhe. Nanging, iku cara paling apik yen sampeyan pamula. Sampeyan ngidini sampeyan latihan sadurunge mlebu ing jagad taruhan roller tinggi. Disaranake sampeyan miwiti karo taruhan berisiko kurang lan aja nganti pungkasan.

Sis Bo: Fakta Sejarah Cepet

Kaya sing wis kasebut sadurunge ing postingan babagan kasino paling apik ing donya, sic bo minangka game sing asale saka China. Kasedhiya karo sawetara jeneng. Wis mesthi populer ing negara asale. Sic Bo tampil ing Amerika Serikat ing taun 1900-an nalika dikenalake karo para imigran Tionghoa menyang warga lokal.

Wiwitane, ditampilake minangka game karnaval kanthi bayaran sing luwih cilik lan mengko dadi game casino online ndhuwur. Kasino pertama sing nampilake game iki yaiku ing Macau sing game kasebut diarani dai siu. Kedadeyan kasebut ing taun 1970-an. Telung puluh taun mengko, ing taun 1990an, game dadi bagean koleksi game kasino Las Vegas. Ing Inggris, pemain wis bisa nikmati sic bo sah wiwit taun 2002.

Pitakon Paling Sering babagan Sis Bo

Saiki kita bakal nerusake kaca babagan kasino sic bo top kanthi njawab sawetara pitakon sing paling gedhe babagan topik iki. Waca ing.

Q: Apa sing diarani Sis Bo?

Apa game kasino sic bo?A: Sic Bo minangka game kasino sing sepisanan dikenalake ing China. Iku gumantung ing nasib murni. Kalebu telung dadu, sing digulung saka dodo cilik. Iku padha karo craps yen pemain mesthine bisa ngira asil puteran dadu. Ana sawetara variasi game, kalebu Chuck-a-Luck, Grand Hazard lan Birdcage.

Q: Apa ana strategi sing bisa digunakake kanggo menang ing game kasebut??

A: Sejatine yaiku, ora ana cara kanggo ngerti kepiye dadu bakal muter, amarga asil kasebut gumantung saka kasempatan murni. Apa wae strategi sing sampeyan pikirake, ora bakal ngowahi kasunyatan manawa game kasebut babagan nasib. Dadi, yen sampeyan nemokake sumber sing ngaku bakal menehi strategi sing apik kanggo menang ing sic bo, sampeyan kudu navigasi adoh saka kaca kasebut amarga ora ana situs ing jagad iki sing bisa menehi katrangan kaya ngono.

Q: Aku pamula. Apa ana taruhan ing sic bo sing gampang dipahami para pemula?

A: Yen sampeyan anyar ing game iki, sekilas, sampeyan bisa uga bakal bingung karo meja. Ana akeh pilihan sing bisa ditemokake kaya ilmu roket. Nanging, samubarang katon ora rumit kaya sing katon. Yen sampeyan ora pengin bingung, sampeyan bisa miwiti karo taruhan gedhe utawa cilik. Ora luwih gampang dingerteni, nanging uga menehi kemungkinan luwih menang. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur ing postingan babagan kasino sic bo top, yen nggawe taruhan cilik, sampeyan bakal menang yen dadu muter nomer papat nganti sepuluh. Kosok baline, yen sampeyan arep nggawe taruhan gedhe, sampeyan butuh dadu kanggo muter nomer saka sewelas nganti pitulas.

Q: Apa kandhang ing sic bo?

A: Iki wadhah, biasane dodo cilik, ing endi croupier nyelehake dadu sadurunge digulung.

Q: Apa sing kudu daklakoni kanggo muter ing Internet?

A: Siji-sijine perkara sing sampeyan butuhake kanggo main game online yaiku komputer utawa piranti elektronik liyane, kayata laptop, smartphone utawa tablet, lan sambungan Internet. Saiki, yen sampeyan pengin main dhuwit nyata, sampeyan uga kudu mbukak akun ing sawetara kasino online lan sampeyan uga kudu mikir babagan endi cara pembayaran kasino online sampeyan bisa nggunakake kanggo dana akun. Pilihan kasebut beda-beda saka voucer elektronik nganti e-dompet, transfer bank, kertu debit, lsp. Pikiran sampeyan, kasino sic bo paling dhuwur nawakake piranti lunak sing bisa didownload, dadi yen sampeyan pengin njupuk kauntungan saka iku, sampeyan kudu nggawe manawa sistem kompatibel karo piranti lunak kasebut lan tundhuk karo syarat minimal.

Q: Ing endi bisa nggoleki kasino paling apik kanggo sic bo ing web?

Situs kasino online paling apik ing Sis kene!A: Pancen, ana atusan portal game sing nawakake macem-macem variasi sic bo. Susah banget kanggo ndeleng situs sing beda karo masarakat. Pramila disaranake luwih dhisik mriksa artikel iki babagan kasino sic bo top ing web. Wiwitane kaca iki, kita ngomong babagan portal kasebut.

Proses nyemak operator dawa banget lan adhedhasar sawetara kritéria. Kanggo situs sing entuk dhaptar paling cendhak, kudu memenuhi kabeh kritéria. Ora prelu diucapake, sing ora nggayuh gegayuhan ora bakal ditampilake ing kaca iki. Sampeyan bisa yakin manawa kita milih portal sing paling apik kanggo sampeyan, ora mung nawakake macem-macem macem-macem, nanging uga kualitas, keamanan lan pembayaran sing apik.

Q: Apa aku bisa main online tanpa setor dhuwit?

A: Nggih, sampeyan bisa main game kanthi gratis. Ana akeh situs sing nawakake pilihan iki. Dolanan gratis ngidini sampeyan luwih wani lan gladhen nganti sampeyan sinau aturane lan wiwit yakin babagan kabeh. Kanthi mangkono, sampeyan ora kudu mbebayani dhuwit yen isih pamula. Biasane, yen main gratis, sampeyan diwenehi saldo dhuwit virtual, sing ora bisa kas metu sanajan sampeyan terus menang.

Q: Salah siji opsi taruhan sing kasedhiya ing sic bo paling dhuwur?

A: Tanpa mangu-mangu, pilihan taruhan paling dhuwur yaiku taruhan Triple, banjur sampeyan milih nomer tartamtu sing sampeyan pikirake bakal bakal diluncurake. Iki tegese supaya totohan menang, kabeh telung dadu kudu entuk nomer sing sampeyan totohan. Taruhan iki mbayar hadiah paling gedhe; nanging, dheweke uga ora bisa menang, kaya sing wis kasebut sadurunge ing posting iki.

Q: Apa sing mbayar ing sic bo?

A: Iki beda-beda gumantung saka kasino menyang kasino. Kita bisa njamin manawa kita wis milih situs dhuwit sing paling apik kanggo sampeyan, tegese pembayaran uga apik banget. Mbayar uga beda-beda saka nang kanggo nang. Umume ngomong, sampeyan bisa njaluk saka 1:1 kanggo 180:1 rasio pembayaran gumantung saka jinis game sing sampeyan mainake lan kombinasi sing sampeyan pilih.

Glosarium Sis Bo

Artikel babagan kasino sic bo paling apik uga kalebu definisi istilah sing paling penting sing ana gandhengane karo game kasebut. Yen sampeyan pengin ngerti apa-apa, iki kasempatan sampeyan. Coba delengen.

Triple wae - Kanthi jinis taruhan iki, yen kabeh telung dadu nggulung nomer siji lan padha, sampeyan menang. Elinga yen Triple apa wae beda karo taruhan Triple.

Cara nang taruhan apa wae ing kasino sic bo

Bankroll - Kabeh dhuwit sing ana ing pucuk driji nalika main game kasino online utawa ing papan bata lan mortir. Yen sampeyan muter ing pungkasan, dhuwit sing sampeyan duwe nanging ora dilebokake ing meja kanthi bentuk kripik isih dianggep minangka bankroll.

Tabel totoan - (uga papan taruhan) Ing kene kabeh pilihan taruhan sing bisa ditindakake. Sampeyan, minangka pemain, kudu nyelehake chip sampeyan ing salah siji utawa sawetara pilihan sing kasedhiya.

Bet Gedhe - Iki minangka jinis taruhan sing bisa dibayari 1:1. Kanggo menang, total dadu sing diluncurake kudu saka sewelas nganti pitulas, kaya sing wis diandharake sadurunge ing artikel babagan kasino sic bo top. Iki minangka salah sawijining taruhan sing disaranake kanggo pemain anyar amarga bisa menang luwih asring.

Kandang - iki kothak, dodo, piranti utawa wadhah ing endi telung dadu dilebokake dening croupier lan digoyang kanggo nuduhake asile.

Bening - iki nalika kabeh taruhan ing meja dibusak lan, masing-masing, Kripik dibalekake menyang omah (yen menang) utawa kanggo pemain sing menang.

Dadu - Dadu minangka kubus sing duwe enem rai. Saben sisih duwe nomer sing diwakili dening titik. Contone, rong titik cocog karo nomer loro. Ora ana sisih sing padha. Nalika nerangake game bo lara, ana total telung dadu. Gumantung saka asile, taruhan tartamtu menang lan taruhan tartamtu kalah.

Dobel - Kaya sing wis diterangake sadurunge ing artikel kasino sic bo ndhuwur iki, iki kalebu jinis taruhan, miturut nomer tartamtu bakal katon ing loro saka telung dadu kasebut. Yen ngono, sampeyan menang. Pikiran sampeyan, sampeyan mung bisa menehi taruhan kaya nomer siji nganti enem.

Cara nang dobel ing kasino sic bo

Duo - Iki minangka jinis taruhan, miturut loro saka telung dadu kasebut, bakal muter rong nomer sing beda. Apa sing bisa diarani nomer kasebut? Ana akeh minangka 15 kombinasi beda.

Taruhan maneh - Istilah iki tegese nyelehake taruhan sing padha karo posisi sing padha karo babak sadurunge. Pilihan iki bisa ditindakake kanthi mayoritas game casino.

Sederhana - Iki taruhan sing digawe pemain ing siji nomer. Yen mung siji mati mlebu nomer kasebut, ana sing 1:1 mbayari. Nanging, yen luwih akeh dadu kenek nomer kasebut, sampeyan bakal entuk pambayaran sing luwih gedhe.

Taruhan cilik - Kosok baline taruhan Gedhe. Kanggo taruhan cilik kanggo menang, dadu kudu muter total sing luwih cilik tinimbang nomer sewelas. Elinga yen ana pengecualian saka aturan iki. Nomer siji, loro lan telu minangka bagean saka totohan Triple, mula dheweke ora ngetung totohan cilik. Taruhan jinis iki duwe pembayaran 1:1. Maneh, yen sampeyan wong anyar, iku cara sing paling apik. Nanging, pemain sing luwih berpengalaman bisa ngerteni lan mboseni.

Spin- Iki tombol sing miwiti muter dadu lan mung kasedhiya ing kasino online. Ing perusahaan bata-lan-mortir, iki biasane ditindakake dening croupier lan keterlibatan pemain dikurangi minimal.

Apa taruhan sing kuat ing sic bo?Bet Kuat - Istilah iki ditrapake kanggo taruhan sing kalebu telung dadu sekaligus. Contone, pilihan taruhan sing nyatakake kabeh dadu bakal entuk nomer siji lan padha ing wektu sing padha. Sayang, jinis taruhan iki duwe risiko kanggo pamuter amarga bisa menang kanthi langka. Ujung omah gedhe banget, nggawe taruhan sing kuat ora bisa narik kawigaten, utamane kanggo pamula.

Total - Yen pemain nggawe total totohan, tegese dheweke ujar manawa total telung dadu bakal padha karo nomer sing wis digawe taruhan. Jenis taruhan iki duwe pembayaran gedhe amarga angel menang.

Kaping telu - Yen pemain nggawe taruhan Triple, tegese dheweke ujar manawa telung dadu kasebut bakal nampa nomer siji lan padha, ujar limang. Taruhan iki paling gedhe ing game sic bojo lan mulane duwe pembayaran paling dhuwur 180:1 ing kasus paling. Iki uga sing paling ora bisa menang.

Taruhan Lemah - Sembarang taruhan sing gumantung ing siji utawa loro dadu bebarengan, tinimbang kabeh telu. Kanthi tembung liyane, kosok baline nggawe taruhan sing kuwat. Taruhan sederhana minangka conto sing apik yaiku taruhan sing ringkih.