Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Roulette Kasino Online Kanggo Dhuwit Nyata: Ngerteni Cara Kerja

Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan roulette kasino online, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener. Kita bakal ngomong babagan game kasebut lan menehi prabédan cilik antarane roulette adhedhasar tanah lan online kanthi dhuwit nyata. Iki minangka pandhuan sing apik kanggo para pemain pamula sing isih sinau tali. Kita bakal mulang apa taruhan sing bisa diselehake lan sing paling apik kanggo nggawe sampeyan menang.

Kita uga bakal ngomong babagan carane sampeyan bisa nambah kemungkinan menang lan menehi pitik sing kudu dihindari, uga kasino online sing kudu dipilih. Ing pungkasan kiriman iki, kita uga bakal menehi wangsulan kanggo sawetara pitakon sing asring ditakokake, uga glosarium cepet saka istilah sing paling penting. Tujuan utama kita yaiku nggoleki kasino online roulette UK lan iki sing bakal sampeyan maca ing sawetara paragraf sabanjure.

Cara Kerja Roulette: Ngerti Kasunyatan

Apa tegese angka lan warna ing papan roulette?Kanggo kabeh wong sing lagi wae miwiti karo roulette kasino online, ayo menehi dhasar. Saiki kita bakal ndeleng komponen utama game kasebut. Ana papan roulette, werni lan rodha. Ing papan, sampeyan bisa ndeleng nomer: nul siji (0), nul dobel (00) - nalika nerangake American Roulette - lan nomer saka siji menyang 36.

Ing kasus paling, nul ijo, lan nomer liyane isih ana abang utawa ireng. Kajaba iku, sampeyan uga bisa ndeleng sawetara fitur liyane ing papan, kayata Ireng, Abang, Malah, Ganjil, 1rolas st, 2nd welasan, 3rolas, 1-18, 19-36.

Ing rodha, sampeyan bisa nemokake nomer sing padha sing bisa dideleng ing papan - saka siji menyang 36, ditambah nol utawa dobel nol. Sampeyan kudu ngira ing endi werni bakal muter, yaiku. nomer sing bakal kenek. Panggonan kasino roulette internet menehi akeh pilihan nalika nggawe taruhan. Sampeyan bisa milih kombinasi nomer, sing bakal menang kasempatan menang.

Sampeyan uga bisa mbukak nomer siji yen pengin. Kayata, sampeyan bisa nang ing rolas kaping 1 (utawa nomer loro utawa nomer telu), tegese taruhan sampeyan bakal nutupi 12 nomer saurutan. Utawa sampeyan bisa nang ing rintangan utawa sore, tegese sampeyan bakal nutupi 18 nomer (tanpa nol lan dobel nol). Nanging iki ora mung kabeh. Salajengipun, ing kasino online roulette UK, sampeyan bisa nang ing kolom nomer, lan sak nomer. Ana akeh kesempatan. Sawise sampeyan ngerteni papan endi taruhan sampeyan lan sampeyan nindakake, muter setir. Nalika mandheg, bal uga pungkasane bakal ngaso, kebangkrutan ing salah sawijining kanthong kanthi nomer. Yen tekan salah sawijining nomer sampeyan, sampeyan bakal menang. Dhuwit sing bakal ditampa bakal adhedhasar taruhan sing wis sampeyan lebokake.

Aturan Pembayaran Roulette

Salah sawijining aspek penting sing kudu dielingi babagan roulette kasino online yaiku sampeyan bakal menang luwih akeh dhuwit yen nang nomer siji tinimbang yen nganggo nomer nomer. Alesan kanggo iki katon jelas - kemungkinan ngramal siji nomer luwih murah tinimbang menang sawise menang, ujar, 18 nomer sekaligus. Mula saka iku, taruhan nomer siji duwe pembayaran luwih gedhe tinimbang liyane. Mangkene informasi luwih lengkap babagan iki:

  • Mbayari roulette kasino online yaiku 11 ”1 kanggo telung nomer. Ana 1.557:1 rintangan nglawan menang.
  • Bayarane yaiku 17:1 kanggo 00 utawa 0, utawa nomer nomer campuran. Ana 18:1 rintangan nglawan menang.
  • Bayarane yaiku 35:1 kanggo nomer siji, 00 utawa 0. Ana 37:1 rintangan nglawan menang.
  • Mbayari roulette kasino online yaiku 8:1 kanggo papat nomer ing blok. Ana 8:5:1 rintangan nglawan menang.
  • Bayarane yaiku 1:1 kanggo 19 kanggo 36, 1 kanggo 18, uga ireng, abang, malah utawa aneh. Ana 1.111:1 rintangan nglawan menang.
  • Bayarane yaiku 2:1 kanggo rolas utawa taruhan kolom. Ana 2.157:1 rintangan nglawan menang.
  • Mbayari roulette kasino online yaiku 6:1 kanggo 1, 2, 3, 00 lan 0. Ana 5.33:1 rintangan nglawan menang.

Elinga yen kemungkinan sing ditampilake ing bagean ndhuwur ana hubungane karo American Roulette. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, nduweni nol lan nol dobel. Aturan kanggo jinis roulette liyane rada beda, lan uga ana kemungkinan.

Kepiye Apik ing Online Casino Roulette UK

Main roulette kasino online kanthi dhuwit nyata!Salah siji saka game casino online ndhuwur main kanggo dhuwit nyata ing bata lan mortir, lan kasino online yaiku roulette. Agencies gampang melu. Sampeyan mung kudu njupuk sawetara chip lan nyelehake ing papan. Banjur rodhane bakal dipintal, lan sampeyan mung kudu ngenteni asile. Yen bal mlebu ing nomer apa wae sing kalebu ing taruhan sampeyan, sampeyan bakal sukses.

Kasino roulette Internet ora beda banget karo roulette adhedhasar tanah, nanging duwe kaluwihan gedhe. Wiwitane, sampeyan bisa melu paling sithik £ 1. Ojo lali, sampeyan bisa muter kasino online roulette UK kanthi gratis lan praktek dadi luwih apik, yen sampeyan pindhah menyang roulette dhuwit nyata, sampeyan luwih pengalaman lan percaya dhiri. Kapindho, kabeh tumindak kedadeyan luwih cepet amarga sampeyan ora kudu ngenteni kabeh wong liya taruhan. Ing jagad digital, kabeh luwih cepet. Kajaba iku, sampeyan ora bakal nemoni tabel online sing rame. Bakal mung sampeyan lan bakul. Nyelehake taruhan bakal dadi jajan.

Ayo miwiti karo sawetara tips kanggo pamula lan pemain kasino internet internet menengah:

  • Coba waca nomer sing biasane bola kasebut tekan. Sing endi asring katon ing papan? Dheweke menang nomer. Lacak supaya sampeyan bisa milih taruhan. Cepet utawa mengko, sampeyan bakal luwih ngerti babagan kasino internet internet, lan bakal luwih gampang milih nomer sing bener. Bets sampeyan bakal dadi luwih sukses.
  • Ati-ati apa jinis kasino online roulette UK sing diputer. Ujung omah ing American Roulette luwih dhuwur tinimbang ing Eropa Eropa amarga nol kaping pindho. Iki tegese luwih milih Roulette Eropa.
  • Sadurunge milih meja lan miwiti muter, familiarize karo rintangan mbayari. Bayarane luwih dhuwur, luwih apik kanggo sampeyan. Dolanan kanthi pinter. Sampeyan kudu ngurus bankroll. Ora mung babagan nasib murni ing game iki; yaiku ngerti apa sing sampeyan lakoni.
  • Yen sampeyan wong anyar lan sampeyan ora ngerti arep miwiti, pilih sistem taruhan ganjil utawa malah lan coba. Cara paling apik kanggo sinau roulette kasino online yaiku menang lan kalah. Mesthi wae, disaranake wiwit muter ing mode demo supaya kerugian kasebut ora mengaruhi dhuwit bank sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bisa uga bungah banget utawa nesu banget lan ngrusak strategi sing apik.

Ing njaba vs.. Nang Bets: Pilih Strategi Sampeyan

Cara nggawe njaba taruhan roulette ing njaba?Yen sampeyan pengin ngatasi kahanan sing bener, sampeyan kudu nggunakake sawetara strategi kanggo nggawe game roulette kasino online luwih nguntungake. Cepet sampeyan sinau kabeh taktik, luwih apik kanggo sampeyan. Sanajan umume rejekine, isih ana sing bisa sampeyan lakoni kanggo nambah kemungkinan menang. Saiki, sanajan ana macem-macem kombinasi taruhan ing kasino online roulette UK, ana rong jinis dhasar taruhan, utawa kategori sing kalebu: taruhan njaba lan nang nang.

Nganti nang taruhan, padha nyakup nomer saka siji menyang 36, uga nol lan dobel nol. Ing tembung, iku kabeh nomer sing kasedhiya ing papan. Ana akeh pilihan taruhan sing bisa ditindakake. Sampeyan bisa nang ing kombinasi nomer utawa mung ing siji nomer. Sampeyan kudu nyelehake Kripik ing Papan, biasane ing baris nomer sing sampeyan minat. Kanthi jinis taruhan iki, pembayaran luwih dhuwur. Alesan kanggo iki yaiku mung ana sawetara nomer sing kurang. Nomer sing luwih cilik sampeyan totohan, pembayaran luwih gedhe.

Nalika nerangake taruhan njaba, lagi diselehake ing salah siji saka ing ngisor iki: Ireng, Abang, 1rolas st, 2nd welasan, 3rolas, Ganjil utawa Malah, sing kabeh dipanggonke ing njaba papan. Yaiku, padha ngubengi nomer.

Saiki, strategi sing apik kanggo pemain anyar yaiku nggunakake taruhan njaba luwih asring. Iki menehi kemungkinan luwih menang. Sanajan bathi bisa uga ora sepira sing dikarepake, sampeyan mesthi bakal menang luwih asring. Sawise sampeyan main cukup suwe kanggo sinau varian tartamtu kasino internet internet lan miwiti ndeleng pola, sampeyan bisa ngalih menyang taruhan ing endi bathi sampeyan bakal luwih gedhe.

Jinis Roulette

Ing bagean iki, kita bakal ngandhani sawetara bab cepet babagan macem-macem jinis kasino internet internet supaya sampeyan entuk ide utama.

Roulette Eropa

Apa roulette Eropa duwe tingkat menang sing dhuwur?Salah sawijining perkara sing paling apik babagan roulette iki yaiku omah sing kurang apik 2.7% amarga kasunyatane mung ana siji nol. Kasedhiya ing platform game online lan kasino adhedhasar tanah. Sanajan jenenge, Roulette Eropa ora mung diputer ing Eropa. Kosok baline, kasedhiya ing skala global lan cukup populer.

Bisa uga, iku salah siji jinis roulette sing paling disenengi amarga kemungkinan menang luwih apik. Minangka aturan sing ditindakake, yen bal mlebu nol lan nol nul, casino menang. Tansah. Dadi, nalika mung ana siji nol, kauntungan omah 'ora amba. Elinga yen kasino kasebut mesthi duwe kaluwihan tinimbang sampeyan. Iki sebabe sampeyan kudu milih game kasino ing internet kanthi kemungkinan luwih apik.

Roulette Prancis

Sing siji iki mirip banget karo sing sadurunge. Roda kasebut nduweni nol tunggal, lan tepining omah mung 1.35%. Taruhan padha uga, sanajan loro aturan liyane ditambahake ing paket kasebut. Siji diarani "La Partage" lan siji liyane yaiku "En Prison". Yen sampeyan milih arep lunga, nalika sampeyan taruhan, lan werni tetep nul, sampeyan bakal ilang separo dhuwit sing sampeyan taruhan. Iki amarga "La Partage" lan "En Prison" dadi taruhan asuransi.

Amérika Roulette

Bentenipun utama ing kene yaiku yen ana nol kaping pindho ing rodha kasebut, nggawe game kanggo kasino, tinimbang pemain. Iki amarga ujung omah dadi ngeramaken 5.26%, tegese kasempatan menang luwih akeh. Sanalika, yen sampeyan menang, bathi bakal luwih gedhe lan duwe bathi. Bedane liyane yaiku nomer diselehake kanthi beda. Apa sing padha karo jinis kasino internet internet liyane yaiku taruhan sing kasedhiya.

Multi Wheel Roulette

Carane akeh rodha duwe multi wheel roulette?Kanthi jinis kasino online online iki, sampeyan entuk kesempatan kanggo muter nganti wolung roda sekaligus! Apa ora hebat?? Iki nambah kasempatan menang. Multi Wheel kasedhiya ing format Eropa, tegese loro-lorone roda lan meja ngetrapake aturan roulette klasik. Iki tegese yen sampeyan wis ngerti cara kerjane Eropa Roulette, sampeyan ora bakal duwe masalah muter Multi Wheel.

Multi Ball Roulette

Mirip karo Multi Wheel, sampeyan bisa muter nganggo pirang-pirang bal (nganti sepuluh) winastan. Sampeyan bisa mutusake dhewe carane kalebu pirang-pirang bal lan kesempatan sing bisa digunakake. Kaya variasi roulette kasino online sadurunge, ing kene sampeyan bisa main kanthi gaya Eropa, kanthi tabel lan aturan sing padha.

Live Dealer Roulette

Live Dealer casino online Roulette dadi misuwur. Sampeyan menehi kesempatan kanggo nikmati kabeh rasa seneng lan semangat kanggo muter ing lingkungan kasino nyata; mung sampeyan bakal muter ing omah. Sampeyan entuk kesempatan kanggo sesambungan karo croupier nyata sing bakal muter gulungan saka kamar nyata, lan kabeh acara kasebut bakal disiarake ing Internet. Umume kasino nawakake Live Dealer European Roulette, nanging Prancis lan Amerika uga kasedhiya ing sawetara panggonan.

Mini Roulette

Yen sampeyan rumangsa yen roulette kasino online standar rumit banget kanggo sampeyan, pindhah karo Mini Roulette. Kaya jenenge, nawakake kurang slot, 13 dadi tepat. Dadi, kabeh kedadeyan luwih cepet, lan ana sawetara opsi taruhan sing luwih sithik, kaya ing Ganjil, Malah, Abang, utawa Ireng. Yen macem-macem jinis roulette iku angel banget kanggo sampeyan, banjur game jenis iki minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan. Sampeyan mesthi nyoba.

Cara Pilih Situs Roulette Kasino Online Top

Situs kasino sing apik kanggo muter roulette?Ana sawetara fitur sing nggawe kasino apik. Nalika browsing internet lan golek platform game sing apik, sampeyan kudu ngelingi siji perkara: portal roulette kasino online paling apik sing ana persentase mbayari sing dhuwur, antara liya. Opo kuwi? Iki minangka rasio dhuwit sing bakal dibayar yen sampeyan menang adhedhasar dhuwit sing dibayar.

Ayo dadi kasino sing sampeyan mainake duwe 96% menehi rating game casino online online. Iki tegese saben £ 1 sing dipilih, sampeyan bakal ngasilake £ 0,96 yen menang. Dadi, yen sampeyan wager £ 100, sampeyan bakal ngasilake £ 96 maneh. Kasino bakal entuk sisa £ 2. Mesthi wae, iki dudu jumlah dhuwit sing bakal ditampa. Rasio persentasi mbayari diitung ing jangka panjang lan liwat sawetara pemain. Durung, sampeyan mesthi bakal entuk dhuwit luwih akeh nalika persentase mbayari luwih gedhe.

Sejarah Roulette

Ing bagean iki, kita pengin menehi sawetara kasunyatan ringkes babagan roulette, wiwit dina digawe nganti dina online kasino roulette muncul.

Kanggo pamula, kita kudu negesake manawa Blaise Pascal, ahli fisika lan matématika Prancis, sing nggawe game roulette. Mesthi wae, dheweke ora nindakake kanthi ide kanggo nggawe game; malah dheweke nyoba nggawe mesin gerak terus-terusan. Kasile ora kaya sing diarepake, sanadyan. Eksperimen kasebut durung sukses, paling ora kanggo dheweke; nanging, iki minangka tandha wiwitan era roulette. Pemain ing saindenging jagad kudu ngucapake matur nuwun banget marang Pascal sing nggawe dheweke kaya ngono.

Dadi, iku bali ing 1796 manawa game kaya sing kita kenal saiki main kaping pisanan, lan kedadeyan ing Paris. Mengko mengko, ing abad kaping 19, roulette dikenalake menyang Amerika Serikat. Ora prelu diucapake, ing perangan jagad iki, American Roulette dilebokake ing tumpukan. Umume main ing Karibia, Amerika Selatan, Kanada lan, mesthi wae, Amerika Serikat. Dene kanggo belahan langit liyane, pemain nyembah Eropa, Prancis lan kabeh jinis roulette sing duwe nol tunggal.

Pitakon Paling Sering babagan Roulette

Q: Aku pengin muter roulette kasino online. Apa sing kudu tak lakoni?

Apa sing kudu dilakoni kanggo muter roulette kasino online?A: Barang sing sampeyan butuhake kalebu koneksi Internet lan, mesthi wae, mesin komputer (piranti seluler uga minangka pilihan). Yen sampeyan arep muter kanggo dhuwit nyata, sampeyan uga butuh dhuwit, uga cara banking kanggo dana akun sampeyan, kayata e-wallet utawa kertu debit.

Q: Ngendi download software casino online? Aku pengin main ing komputer tanpa nggunakake browser.

A: Saben kasino online paling dhuwur nyedhiyakake piranti lunak dhewe. Ing kasus paling, diselenggarakake dening pangembang game kaya Playtech, NetEnt, Microgaming lan liya-liyane. Priksa kasino favorit sampeyan kanggo piranti lunak roulette, download iku, nginstal lan nikmati kabeh varian sing sekejap. Sampeyan bisa uga dijaluk ndhaptar ing situs kasebut sadurunge bisa main.

Q: Oke, nanging aku pengin main gratis. Apa bisa uga?

A: Mesthi wae, ana atusan portal judi ing Internet sing nawakake game gratis, roulette kasino online kalebu ing antarane. Yen sampeyan durung ngerti babagan iki, mula kudu latihan, mode gratis minangka cara paling apik, amarga kapitunan prakteke ora krasa lara. Muter gratis menehi kesempatan kanggo nyoba game, sok dong mirsani pola lan kepenak. Sampeyan disaranake nyoba versi demo saka macem-macem jinis kasino online sadurunge nggunakake dhuwit nyata.

Q: Apa aku bakal menang dhuwit nyata yen main roulette online?

A: Mesthi wae. Mung amarga game virtual ora ateges dhuwit uga virtual. Yen sampeyan muter dhuwit nyata, sampeyan bisa nambah bankroll. Jinis game kasebut duwe persentase mbayari sing dhuwur.

Q: Kepiye aku bisa ngerti warna sing bakal muncul kanthi luwih asring?

A: Sayang, amarga iki minangka game kasempatan, ora ana cara kanggo nemtokake warna sing bakal katon luwih asring ing rodha kasebut. Kaya sing sampeyan ngerteni, ana ing kanthong nomer ireng lan ireng sing padha. Iku kabeh babagan kasempatan.

Q: Apa bedane taruhan njaba lan njero?

A: Taruhan njaba diselehake ing papan, dene taruhan ing njero diselehake.

Q: Sing endi sing luwih apik dilebokake ing taruhan utawa taruhan njaba?

Apa jinis taruhan roulette sing paling apik?A: Umume ngomong, ana kemungkinan luwih apik kanggo menang nalika nyelehake taruhan ing sanjabane kothak nomer; nanging, tegese uga bathi bakal luwih sithik. Yen sampeyan pengin menang amba, luwih becik sampeyan totohan nomer individu.

Mesthi wae, sampeyan kudu eling yen kemungkinan bakal mara ing sampeyan. Ing jangka panjang, sanadyan, umume taruhan katon padha. Dadi, sampeyan kudu nemtokake cara sing arep dipilih.

Q: Apa ana strategi sing bisa digunakake kanggo nambah kasempatan menang?

A: Saliyane nemtokake jinis taruhan sing bakal dipilih lan pinten dhuwit sing bisa dipilih, ora ana strategi sing bakal mbantu sampeyan nambah kasempatan menang. Jebule, roulette kabeh babagan luck. Apa bal bakal nampa bagean sing bakal njamin sampeyan, menang iku murni kasempatan. Ora ana cara kanggo nuduhake tujuane.

Q: Yen aku tikel tikel sawise kapitunan, apa aku bakal bisa menang luwih akeh?

A: Iku gumantung. Kaya sing kita ucapake, iku babagan nasib. Sampeyan ora bisa yakin manawa kapitunan bakal ditindakake, nanging yen wis, tikel tikel bakal ngasilake luwih gedhe. Minangka kasunyatan, iki minangka strategi sing digunakake sawetara pemain ing kabeh game sing ana hubungane karo nasib. Mesthi wae, cara liya kanggo menang yaiku kanthi cepet nambah taruhan.

Q: Apa sing diarani French Roulette?

A: Yen sampeyan wis ngerti babagan Roulette Eropa, sampeyan bakal nemokake French Roulette padha. Nanging, sawetara aturan beda. Salah sijine bedane yaiku yen werni mudhun nol, sampeyan ora bakal ilang kabeh totohan. Nanging, sampeyan mung bakal kelangan separo. Iki amarga nggawe aturan "La Partage". Kajaba iku, ana "taruhan Telpon" khusus. Dheweke ora adhedhasar urutan nomer kronologis, nanging jabatane.

Q: Apa bener tabel ing Prancis Prancis iku abang?

A: Nggih, iku. Nanging ora ateges kabeh nomer kasebut dianggep abang. Setengah mau dianggep ireng.

Q: Apa bedane antara roulette Eropa lan Amerika??

A: Bedane kanggo nomer nol. American Roulette nampilake nol (0) lan nul dobel (00), dene Eropa Roulette duwe nol tunggal (0). Anane saka 00 ora nindakake apa-apa kajaba nyuda kasempatan menang; iki sebabe American Roulette dudu cangkir teh kanggo kabeh wong. Iki mung beda antarane rong jinis roulette kasebut. Sanajan kayane cilik, iku ndadekake jagad sing beda.

Q: Apa ana cara kanggo nemtokake endi taruhan paling apik sing bisa diselehake, kaya ing program piranti lunak khusus?

A: Ana sawetara program piranti lunak sing digunakake kanggo nemokake taruhan paling apik; nanging, dheweke ora bisa prédhiksi kanthi kepastian mutlak sing ana ing bolak-baline. Ora ono gunane dhuwit kanggo program kasebut. Aja buang-buang wektu nganggo piranti lunak kasebut.

Apa aku bisa nggunakake piranti lunak kanggo mbantu milih sing paling apik?

Q: Kepiye manawa aku yakin manawa varian roulette kasino online sing dakgawe ora bias lan jujur?

A: Anggere sampeyan muter ing kasino sing duwe lisensi, ora ana sing kuwatir. Platform game online diatur dening macem-macem panguwasa, saka badan pangaturan khusus negara nganti agensi uji coba independen. Matur nuwun kanggo wong-wong mau, sampeyan bisa yakin pengalaman game online bakal adil.

Glosarium: Ngerti Ketentuan sing Beda

Amérika Roulette

American Roulette kasusun saka nol tunggal lan nol dobel; mula gunggunge kanthong nomer ing rodhane yaiku 38. Uga, the house edge is quite higher than in European Roulette – 5.26%. It is best to avoid this variant.

Choppy Game

This is when the casino and players take turns losing and winning.

Cold Game

A game is referred to as cold when the house edge is so high; it practically beats the players.

Column Bet

This term refers to a bet that is placed on one of the three columns positioned on the board. The columns usually contain twelve numbers.

Corner Bet

What is a corner bet in roulette?In French, this term is known as Carré. It is used when a player puts his or her chips on the adjacent numbers’ corner and thus wagers on four bets.

Croupier

This is the person who operates the table in roulette. This is the correct way to call them. Sampeyan uga bisa nemokake istilah "dealer" kanggo ngrujuk menyang croupier, nanging sing sejatine salah. Ora ana sing menehi hasil ing roulette kasino online amarga game ora kalebu kertu apa wae.

Welasan Taruhan

Iki minangka jinis taruhan sing dipasang ing salah siji saka telung kolom nomer rolas sing ana ing papan roulette.

Ing pakunjaran

Aturan iki luwih disenengi kanggo para pelanggan. Iki menehi kauntungan kanggo para pemain lan bisa uga entuk taruhan sing bisa menang sawise muter nol. Sampeyan ora bakal nemokake fitur iki ing saben kasino, nanging yen ngono, manawa sampeyan tetep.

Roulette Eropa

Ing Roulette Eropa, rodha kasusun saka 36 nomer, runtut saka siji menyang 36, ditambah nol (0). Iki tegese total 37 kanthong. Yen dibandhingake, American Roulette wis 38 kanthong amarga ditambah nul dobel (00).

Game Panas

Kosok baline game adhem. Iki nalika para pemain sing ngalahake kasino.

Ujung Omah

Apa omah ing roulette?Istilah iki nggambarake keuntungan sing diduweni kasino tinimbang pelanggan nalika game utawa taruhan. Iki digambarake minangka persentase. Nomer cilik, luwih apik kanggo pemain.

Taruhan Dhuwur

Iki nuduhake taruhan sing nutupi kabeh nomer paling dhuwur ing papan roulette - saka 19 kanggo 36.

Nang Nang

Iki nuduhake taruhan sing nutupi nomer tartamtu ing papan roulette. Jeneng kasebut nuduhake posisi nomer kasebut, yaiku. lagi dununge ing njero meja. Nang nang duwe persentasi mbayari dhuwur.

Low Bet

Iki nuduhake taruhan sing diselehake ing nomer paling endhek - saka siji nganti wolu.

Nang njaba Bet

Iki nuduhake taruhan sing diselehake ing njaba kothak papan. Isine ireng / abang, endhek / dhuwur, utawa aneh / malah. Yen omah ngidini a “En Prison” rule, it can only be applied to outside bets.

Quarter Bet

This bet resembles a corner bet in many ways. It is when a player uses one single wager to bet on four numbers on the board. It is pretty self-explanatory.

Roulette Layout

This refers to the grid with numbers and colours on it, which is part of the Roulette table, where casino goers make bets by placing their chips on some of the numbers.

Roulette Table

A roulette table contains a roulette wheel and the roulette layout with all the numbers and colours.

Roulette Wheel

What is a roulette wheel?This refers to a mechanism that spins during the game and determines whether players’ bets win or lose. It is the only part of the roulette table that moves. Ing kana, ana 37 utawa 38 number pockets, depending on the type of roulette. Pemain ora pareng nutul rodha utawa tumindak apa wae. Iki digawe dening croupier. Nalika rodhane muter, werni obah ing arah sing ngelawan. Bisa tiba ing kanthong nomer nalika mandheg. Iki sing nemtokake taruhan sing kalah lan menang.

Bet Lurus

Taruhan iki minangka salah siji sing paling nguntungake, nanging salah sawijining sing paling angel menang. Iki kalebu taruhan nomer siji. Yen ngono, kemungkinan menang cilik banget. Nanging, yen sampeyan ana ing pihak sing menang, sampeyan bisa njaluk a 35:1 mbayari. Iki sing diarepake.

Nang Jalanan

Iki nalika pamuter nggawe taruhan ing telung nomer sekaligus.

Jam rodha

Sawetara pemain njupuk wektu kanggo nglacak nomer sing katon ing rodha roulette. Their goal is to find a pattern so that they are able to guess which numbers will be hit by the ball on the next spins. Some roulette wheels might have small imperfections which result in some numbers appearing more often than the others. This is what players are looking to get. What they do is they record the history and analyse it. Biasane, casinos do not mind customers keeping track of the wheel’s outcomes. That speaks volumes about how much this thing works. Sayang, wheel clocking cannot be used in an online casino. Umume wektu, the results of a roulette wheel are determined by a Random Number Generator (RNG), which means that they cannot be predicted or kept track of for that matter.