Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Dolanan Kasino Online Online: Kabeh sing Sampeyan Perlu Dikenal Babagan

Yen sampeyan wis mesthi dadi penggemar bingo, sampeyan bisa uga seneng kasino online Keno. Paling cedhak karo sesi bingo, kanthi kabeh nomer sing ditarik lan rasa seneng sing ana ing awak sampeyan nalika ngerti yen nomer sampeyan menang. Yen sampeyan seneng sensasi sing luwih nyenengake tinimbang nggawe strategi lan mikir babagan atusan perkara sing bisa salah ing game liyane, banjur saranake sampeyan tetep karo kita lan maca apa sing bakal kita ucapake babagan salah sawijining game kasempatan paling apik sing kasedhiya online lan kasino adhedhasar tanah.

Kita bakal nemtokake aturan utama saka game Keno casino online, menehi panjelasan rinci babagan cara kerjane, lan kita bakal mbantu milih kasino kanggo muter varian favorit. Ing ngisor, kita uga mangsuli sawetara pitakon babagan pangguna lan nerangake sawetara istilah kanggo sampeyan. Iki minangka salah sawijining maos Keno online paling apik, mula kita ngajak sampeyan supaya bisa mriksa kanthi cepet.

Kasino Penawaran Dolanan Saiki / Nyemak
10Taruhan
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $200
Dolanan saiki
Betfair
100% Sambutan Bonus
Nganti nganti $100
Dolanan saiki
Betway
100% ing Kaping pisanan $20
Nganti nganti $1000
Dolanan saiki

Endi Golek Papan Keno Game Online Paling Apik

Ing endi bisa muter keno kasino online?Artikel Keno kasino online kita ora bakal lengkap yen ora menehi katrangan ing endi sampeyan bisa main game kanthi bebas kuatir. Sawise kabeh, ora ana gunane kanggo sinau karakteristik dhasar game yen sampeyan ora ngerti situs endi sing nawakake kasino online Keno varian sing bisa sampeyan nikmati.

Ora kuwatir. Kita setya nyedhiyakake sampeyan kasino Keno paling dhuwur online. Kita njamin manawa kabeh perusahaan sing wis didaftar ing situs kalebu jinis game ing katalog. Amarga kita mung nampilake operator sing duwe lisensi ing kaca iki, kita uga pengin njamin manawa merek sampeyan ora bakal nguciwani utawa mbebayani data pribadi utawa finansial sampeyan. Yaiku 100% manawa game kasebut uga adil lan ora adil. Ngrungokake barang liyane saka kita.

Salajengipun, kewajiban kita ngandhani sampeyan kudu mesthi mbukak kasino online sing rasio persentase mbayari luwih dhuwur tinimbang 90%. Akeh situs sing nawakake 95% utawa malah 98%, sing kudu sampeyan goleki. Aja wareg karo kurang.

Cara Kasino Online Keno Dianggo: Ngerti Kasunyatan

Apa sampeyan nate main lotre ing urip nyata? Banjur bakal gampang dingerteni babagan cara kerja game Keno casino. Sampeyan bisa nemokake ing paling kasino online. Menang ing game iki kasempatan murni. Saben varian kalebu sawetara nomer, saka siji nganti 80 ing kasus paling. Tugas sampeyan milih 15 nomer (jumlah bisa beda-beda saben game). Banjur, yen wis rampung banjur pencet tombol "Play", program bakal digambar 20 nomer (utawa kurang gumantung game).

Nomer kasebut acak; ora ana logika ing mburine. Siji ora bisa prédhiksi bakal dadi apa. Iki amarga game kasino online ngemot Generator Nomer Random (RNGs), sing tujuane supaya kabeh asil unik lan ora bias. Yen sawetara nomer sing sampeyan pilih cocog karo nomer sing wis ditarik, sampeyan bakal menang dhuwit tartamtu, ditemtokake dening pambayaran kasino online keno, sing kudu ditampilake ing layar.

Sampeyan bisa uga bakal weruh manawa game Keno online casino beda, lan durung, ana sawetara elemen sing ana ing saben game. Tujuane bagean iki yaiku nyritakake babagan dheweke. Coba delengen:

Cepet Pilih

Coba fitur Keno Quick Pick!Yen sampeyan milih nomer kasebut akeh gaweyan sampeyan, utawa sampeyan ngerteni manawa akeh wektu, coba fitur Cepet Pilih. Mencet tombol kasebut bakal bisa milih mesin kanggo milih nomer kanggo sampeyan. Mengkono kedhep mripat.

Bayaran

Ing kene sampeyan bisa maca sepira pilihan sing bakal dibayar yen sukses. Beda karo game kaya liyane, ing kene sampeyan bisa uga ora entuk mbayar luwih akeh kanggo entuk nomer luwih akeh. Sing luwih dhuwur persentasi nomer sing sampeyan tekanake, saya akeh sampeyan bakal entuk bayaran. Kayata, yen sampeyan nyekel pitu wolung nomer sing dipilih, mbayari bakal cukup dhuwur. Bayangake kaya 2000x taruhan sampeyan. Nanging, yen tekan nomer pitu patbelas nomer, mbayari bisa uga minangka 3x nang.

Kertu Keno

Iki nomer sing dipanggonke ing layar. Pikirake minangka kothak nomer. Umume wektu, iku kalebu 80 nomer sing dipanggonke kanthi urutan berturut-turut. Nalika nerangake kasino online game Keno, angka kasebut kaperang dadi wolung larik sing saben dawane ngemot sepuluh angka.

Main kasino online Keno gampang banget kaya mlaku-mlaku ing taman. Muat game, milih babagan 15 nomer (sampeyan bisa milih luwih sithik yen pengin, terserah sampeyan) lan wiwiti muter. Elingi tabel pembayaran nalika sampeyan milih nomer kasebut. Nomer liyane sing sampeyan pilih, tabel bakal saya gedhe. Biasane kalebu rong kolom - Payout lan Hits. Kabeh ana ing kabeh, iku nuduhake yen sampeyan bisa menang, gumantung karo jumlah nomer sing bisa dijupuk. Contone, yen tabel diwaca 10/600, tegese yen sampeyan nyekel sepuluh nomer, sampeyan bakal entuk mbayar 600x nang.

Ngatur taruhan sampeyan uga gampang. Sampeyan mung klik ing panah sing ana ing sisih ngisor layar banjur pilih jumlah sing pengin dipilih. Panah bisa nuduhake kiwa menyang tengen utawa munggah lan mudhun. Iku beda-beda gumantung saka game lan game. Nanging sampeyan ora bisa ndeleng dheweke kanthi cara. Biasane diwarnai.

Dolanan kasino online kenoBab liyane sing pengin narik kawigaten sampeyan yaiku kasunyatane ana sawetara tombol play. Sampeyan bisa uga rada bingung kanggo wong anyar, nanging yen wis ngerti sebabe kaya ngono, sampeyan ora bakal bingung maneh.

Sejatine sampeyan bisa uga nemoni game Keno kasino online sing nawakake Play1, Dolanan 5 lan malah tombol Play10. Nomer ing jejere tembung Play tegese pinten puteran bakal diputer bebarengan yen sampeyan menet tombol kasebut. Kanthi tembung liyane, yen sampeyan milih Play5, sampeyan bakal ngandhani game kasebut muter kaping lima saurutan kanthi nomer sing padha sing sampeyan pilih lan jumlah taruhan sing padha. Iki padha karo tombol Spin ing slot yen sampeyan bisa milih opsi autoplay lan prentah supaya mesin muter kaping pirang-pirang sekaligus.

Lan pungkasane, nalika tombol Puter wis disabetake, mesin bakal miwiti nggambar 20 nomer. Nomer sing ora cocog bakal dilalekake nganggo tandha utawa X (iku gumantung karo varian keno kasino online). Yen sampeyan bisa mencet sawetara nomer, dheweke bakal disorot, biasane nganggo warna sing beda. Mbayari bakal gumantung karo jumlah sing sampeyan kejiret.

Kepiye carane dadi apik ing Kasino Online Online

Nalika nerangake ing game casino online paling apik saka kasempatan, ora ana strategi ing jagad iki sing bisa ngewangi sampeyan supaya bisa menang. Durung, ana sawetara perkara sing bisa sampeyan lakoni supaya bisa tetep cocog. Wiwitane, sampeyan kudu eling yen asil ing kasino online Keno bakal acak babar pisan. Yen sampeyan ana begja, sampeyan bisa uga bisa nyekel nomer paling akeh.

Sampeyan ora mesthi bisa menang ing keno, dadi dolanan kanthi tliti.Nanging, sampeyan ora bisa terus menang ing salawas-lawase. Iki ora cara kerjane. Cepet utawa mengko, sampeyan bakal ilang. Iki sebabe sampeyan kudu main kanthi akal. Yen sampeyan bisa menang dhuwit kanthi jumlah akeh, wicaksana yen mandheg muter sadurunge wis kasep.

Uga, sawetara wong percaya manawa milih nomer sing luwih sithik bisa ngasilake luwih akeh. Nggih, ora ana aturan babagan iki. Saben game unik lan beda beda. Sampeyan kudu nonton kanthi tliti lan tumindak kanthi wicaksana kaya sing sampeyan bisa.

Salajengipun, penting kanggo maca mbayar sadurunge main. Sampeyan kudu ngerti apa sing bakal dituju lan apa gunane. Sampeyan ora nate miwiti game tanpa akrab karo sing mbayar, Ora preduli yen kasino online Keno utawa jinis game casino liyane.

Lan sanajan meh ora ana strategi sing bisa nambah kasempatan menang, sampeyan bisa nyoba nglacak nomer sing katon luwih asring lan pilih nomer cedhak wilayah kasebut. Sampeyan uga kudu ndaptar dhewe ing kasino online lan njaluk bonus Keno online paling apik yen kasedhiya. Iki bakal ndawakake gameplay lan menehi dhuwit gratis kanggo latihan.

Ing ngisor iki sawetara alasan kanggo main ing kasino Keno ndhuwur kanthi online:

  • Wiwitane, sampeyan ora kudu ngenteni ing antarane sesi game. Sampeyan bisa mbukak game nalika pengin. Sampeyan ora gumantung karo kahanan apa wae. Ringkesane, sampeyan duwe kontrol saben game Keno online sing pengin diputer.
  • Babagan liyane sing bisa dikontrol yaiku pirang-pirang nomer sing pengin diputer. Sampeyan bisa muter nomer maksimum sing diidini utawa sampeyan bisa milih muter mung sawetara. Sampeyan pancen terserah.
  • Paling ora, nanging paling ora, game Keno casino online ora mbutuhake sampeyan njupuk keputusan liyane kajaba milih nomer sampeyan. Gampang, nglipur lan ora duwe pikiran. Ora ana sing kudu dipikirake. Ora kalebu katrampilan apa wae. Lan yen ide sampeyan nyenengake ora kalebu nggawe strategi, ngetang kertu utawa nyoba prasyarat asil saka game, banjur kasino online Keno iku kabeh sing dibutuhake kanggo mbuwang awan sing sepi lan uga menang dhuwit.

Mesthekake Sampeyan Ngerti Aturan

Priksa manawa sampeyan ngerti aturan keno sadurunge main.Sing nggawe kasino online Keno dadi game sederhana yaiku nyatane sampeyan ora kepenak karo aturan. Nanging aja bingung. Isih ana sawetara perkara sing kudu dipikirake sadurunge miwiti main. Kaping pisanan, sampeyan mung bisa muter nomer siji ing sawetara kasino, dene wong liya bakal milih sampeyan milih luwih saka siji nomer. Jumlah total sing bisa dipilih ing pirang-pirang kasus yaiku 15. Sampeyan ora bisa mriksa kabeh 80 nomer mati ing Papan.

Salah sawijining prabédan main ing kasino nyata lan ing Internet yaiku sampeyan ora bisa ndeleng pambayaran Keno adhedhasar tanah sadurunge diwiwiti. Sampeyan kudu ngenteni. Masalah kasebut ora bakal ngganggu sampeyan kanthi online, sanadyan. Pramila muter kasino online Keno duwe kaluwihan.

Rasio Pembayaran: Pilih Strategi Sampeyan

Siji perkara sing penting banget kanggo saben sesi game yaiku rasio persentase mbayari. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, mbayari ing kasino online Keno bakal gumantung ing persentasi nomer sing sampeyan kejiret: luwih dhuwur persentase, luwih akeh dhuwit sing bakal dibayar. Nanging, jumlah sing bakal ditampa beda-beda gumantung karo rasio pembayaran omah. Saben kasino nawakake rasio pembayaran sing beda. Sampeyan bisa nyoba nglacak mbayari sing kasedhiya ing tabel pembayaran. Priksa metu ing kahanan sing beda-beda banjur tulis bedane. Kayata, mbayar manungsa waé kanggo mbayari apa sing kudu dibayari 10 metu saka 15 nomer lan 10 metu saka 18 nomer. Yen rasio pembayaran ora pati dhuwur, luwih becik pilih nomer liyane ing kisi.

Sejarah Keno Online Paling Apik

Tembung "keno" tegese "lima saben" utawa "limang nomer menang" ing basa Latin lan Prancis. Nanging sanajan asale Latin lan Prancis, iku ora asale saka Prancis. Kasunyatane yaiku diciptakake ing China. Diduga, kutha kuna disimpen kanthi nggawe game nalika perang. Uga diarani mbantu wong Tionghoa nglumpukake dhuwit kanggo mbangun Tembok Besar China. Tujuane yaiku ngenalake lotre kanggo wong sing ngobrol kanthi entuk dana.

Dina iki, akeh negara nggunakake lotre kanggo tujuan sing padha kajaba kanggo alasan bisnis murni. Sawetara nyedhiyakake dana kanggo infrastruktur, kesehatan lan liya-liyane. Kasunyatan sing menarik yaiku ing wiwitane Keno durung dimainake nomer. Nanging, padha nggunakake karakter Cina. Jeneng biyen jenenge Puck-Apu lan Boc Hop Bu. Miturut legenda, nyebar menyang Kulon nalika abad kaping 19 nalika konstruksi Railway Transcontinental Pertama diwiwiti.

Pitakon Paling Sering babagan game Keno Online Paling Apik

Q: Apa kasino online Keno?

Keno online minangka game lotreA: Pikirake minangka game lotre. Biasane ana 80 nomer ing layar sing kudu sampeyan pilih 15. Komputer sing tanggung jawab milih nomer sing menang. Yen sawetara nomer sing sampeyan pilih cocog karo sing menang, sampeyan bakal entuk mbayar, gumantung karo aturan mbayar. Kemenangan bisa beda-beda saka sing cilik nganti sing gedhe.

Q: Ing endi bisa muter kasino online Keno?

A: Akeh situs web menehi sampeyan kesempatan kanggo muter Keno nalika luang. Kasino online paling apik mesthi bakal menehi sawetara game Keno online paling apik. Ngelingi yen ana mode muter gratis, sampeyan bisa main game paling akeh tanpa nggawe celengan. Sawetara situs ngidini sampeyan main tanpa registrasi uga.

Q: Piranti apa sing dibutuhake kanggo muter kasino online Keno?

A: Kabeh sing dibutuhake kanggo nikmati game Keno yaiku komputer lan sambungan Internet. Sampeyan uga bisa nggunakake tablet utawa smartphone yen pengin. Ana rong cara supaya sampeyan bisa main game kasebut, nanging luwih dhisik sampeyan kudu golek kasino sing apik sing nawakake game iki. Banjur, sampeyan bisa ngakses kasino online Keno liwat versi basis web utawa ndownload piranti lunak khusus menyang komputer utawa piranti seluler. Sawise sampeyan ndhaptar ing kasino, sampeyan bisa setor dhuwit lan muter, utawa sampeyan bisa milih ora kanggo dana akun lan muter kanthi gratis.

Q: Yen aku menang ing Keno, apa aku kudu mbayar pajeg?

A: Iki gumantung kabeh ing omah sampeyan. Saben negara duwe hukum sing beda. Priksa manawa mriksa karo ukum ing wilayah sampeyan kanggo ndeleng manawa kemenangan judi kena pajak. Yen mangkono, sampeyan uga kudu ngerti kepiye carane kudu dibayar. Elinga yen portal judi ing web ora bakal ngetrapake pajak kanggo bathi sampeyan. Ing sawetara kasus, sampeyan uga kudu nyedhiyani informasi pajeg ing kasino. Aja nganggep gampang iki. Gagal mbayar pajeg bisa dadi masalah.

Q: Apa umur legal kanggo muter kasino online Keno?

A: Kasunyatane yaiku umur legal kanggo muter ing saben negara beda. Ing sawetara kasus, iku 18, ing liyane yaiku 21. Beda-beda gumantung saka wilayah menyang wilayah liyane. Elinga yen sampeyan kudu netepi ukum negara sampeyan. Sawetara kasino online ngaktifake sampeyan muter ing mode gratis, nanging supaya bisa nggawe celengan lan muter kanggo dhuwit nyata, sampeyan kudu wis tekan umur judi sah miturut ukum negara sampeyan.

Q: Apa kasino online Keno uga kasedhiya ing mode play-free?

Sampeyan bisa muter keno kasino online kanthi gratis!A: Mesthi wae. Ana akeh kasino online sing nawakake game gratis kanggo kabeh game, Keno kalebu. Iki tegese sampeyan ora kudu nggawe celengan lan resiko dhuwit. Nanging, iku uga ateges sampeyan ora entuk bayaran yen menang.

Mode dolanan gratis bisa digunakake kanggo akrab karo game lan dadi kebiasaan muter nganti sampeyan kepenak. Sampeyan uga bakal nambah katrampilan, sing penting yen sampeyan duwe rencana golek dhuwit nyata. Versi demo bakal mbantu sampeyan ngerteni sepira potensial potensial sampeyan lan nggawe strategi yen ditrapake. Mode gratis padha karo mode dhuwit nyata.

Q: Apa ana strategi sing bisa mbantu aku milih nomer sing pas?

A: Sayang, ora ana. Ora ana cara kanggo prédhiksi asil saka game kasempatan. Sanajan ana program piranti lunak khusus sing ditetepake kanggo nemokake logika sing menang lan kalah kombinasi, dheweke durung kabukten bisa kerja.

Q: Apa sing diarani a 95% rasio bali?

A: Iki kanggo ngetung pinten dhuwit sing bakal menang saben taruhan lan sepira kerepe sampeyan bisa menang. Ana nilai sing ditemtokake kanggo pembayaran nalika nerangake kasino online Keno, sanadyan. Yen sampeyan bathi siji pon lan sampeyan entuk bali sepuluh kilogram, ing kasunyatan, sampeyan bakal menang sangang kilogram.

Q: Apa kasino online Keno aman kanggo muter?

A: Yen sampeyan muter ing kasino biso dipercoyo, sampeyan bisa yakin manawa varian Keno bakal adil lan aman. Saben kasino internet sing duwe lisensi kudu netepi platform supaya aman kanggo njaga layanan legal. Tanpa mangu-mangu, sampeyan ora bakal salah karo salah sawijining platform online sing ditawakake ing situs iki. Cukup pilih situs lan nikmati game sampeyan, aman ing ilmu sing padha adil. Kita njamin manawa ora ana saran sing sampeyan pilih, sampeyan bakal nemokake kualitas paling apik, grafis langsing lan kinerja apik.

Glosarium istilah Keno

Watesan Agregat

Kepiye sampeyan ngerti sepira watesan pembayaran ing keno?Item iki nuduhake jumlah total sing kudu dibayar pemain menyang kasino. Elinga yen watesan kasebut wis dicapai, bisa uga nyuda kemenangan. Iki minangka fitur sing luwih milih kasino. Iki minangka tambahan sing perlu, apamaneh kanggo Keno sing asring payout dhuwur.

Bola (ing kasino adhedhasar tanah-)

Yaiku bal sing ana angka sing ditarik ing Keno. Dheweke minangka bal ping pong lan bisa nemtokake pemain sing menang ing Keno.

Bankroll

Iki jumlah dhuwit sing dimainake pemain ing akun judi sing bisa digunakake ing kasino online Keno utawa game liyane.

Taruhan

Istilah iki nggambarake jumlah dhuwit pamuter kanggo muter utawa muter.

Panelpon (ing kasino adhedhasar tanah-)

Iki wong sing ngumumake nomer menang kanggo pemain ing game Keno. Dheweke dadi karyawan kasino. Jeneng kasebut tegese manawa dheweke ngundang asil.

Ditutup

Yen sampeyan ndeleng tandha iki ing game Keno, tegese pemain ora bisa nulis tiket maneh amarga bal kanthi nomer sing menang bakal ditarik. Ing tembung, ora luwih wagers Ditampa.

Gambar (ing kasino adhedhasar tanah-)

Iki kanggo nuduhake nomer sing menang nalika bal ditarik. Yaiku panel.

Lapangan

Klompok ngubengi, titik sing ora ditandhani.

Papan Tulis (ing kasino adhedhasar tanah-)

Ing endi angka sing digambar ditampilake kanthi cara digital.

Angsa (ing kasino adhedhasar tanah-)

Iki piranti sing nggambar bal ing Keno. Minangka istilah slang. Akeh wong sing durung nate krungu sadurunge.

Kenek

Apa sing disabetake keno?Nanging basa gaul liyane. Iki digunakake kanggo nuduhake entuk nomer sing menang. Mengkono yen sampeyan duwe match antarane salah sawijining nomer sing wis dipilih lan salah sawijining nomer sing wis ditarik.

Omah

Kasino. Maneh, iku istilah slang.

Ujung Omah

Istilah iki nggambarake persentase sing bakal ditindakake kasino saka taruhan tartamtu ing jangka panjang. Dhuwur omahé luwih dhuwur, Samsaya Awon kanggo pemain. Sayang, pinggiran omah ing Keno cukup dhuwur - udakara 30%.

Markus (ing kasino adhedhasar tanah-)

Yen nomer sing wis digambar cocog karo salah sawijining nomer ing tiket pemain, banjur digawe tandha kanggo nuduhake yen wis cocog.

Mbukak

Nalika tandha iki aktif, tegese wagers ditampa dening kasino ing game Keno. Kosok baline saka tertutup.

Mbayar

Mangkene kabeh kemenangan diterangake. Kasedhiya ing bentuk diagram. Ing kana, sampeyan bisa nglacak sepira sing bisa menang nalika ngetokake kombinasi utawa nomer tartamtu.

Punch Outs

Yen sampeyan ora pengin menehi tandha saben nomer menang ing tiket (bisa dadi medeni banget, bener?), sampeyan bisa nggunakake template iki sing diarani punch outs. Kaya jenenge, iku kanggo ngetrapake nomer saka tiket. Mangkene sampeyan bisa mriksa manawa sampeyan menang utawa ora kanthi cepet lan kanthi gaweyan minimal. Sampeyan mung kudu nyelehake tiket. Bolongan kasebut bakal nuduhake manawa sampeyan duwe nomer sing menang. Gampang kaya ngono.

Generator Nomer Acak

Apa generator angka acak uga digunakake ing keno??Mekanisme iki digunakake ing game kasino online, kalebu Keno. Iki kanggo njamin gambar lan muter acak lan ora bias. Iki ndadekake asil ora bisa ditebak lan adil. Yen dileksanakake ing game sing sampeyan mainake, ora prelu kuwatir bab keamanan sampeyan. Sampeyan bisa yakin manawa kasino ora ngapusi sampeyan.

Titik

Asring nomer sing wis ditandhani ing tiket dening pemain diarani minangka titik. Iki istilah gaul.

Tiket (ing kasino adhedhasar tanah-)

Iki salembar kertas sing isine 80 nomer. Pamuter kudu mriksa utawa menehi tandha 15 nomer utawa kurang. Dheweke uga kudu nemtokake ukuran taruhan. Nalika kabeh wagers digawe, pamuter mesthine bakal nampa salinan tiket.

Turnamen

Ora mung muter sesi Keno, turnamen nawakake sampeyan kesempatan kanggo muter seri game kanthi berturut-turut lan saingan karo pemain liyane. Tujuan utama yaiku ngetrapake kabeh. Mesthi wae, ana hadiah dhuwit sing nunggu pemenang gedhe. Yen sampeyan nemokake sesi Keno mboseni, sampeyan bisa nyenengake kanthi turnamen.

Tiket Way

Iki minangka tiket sing duwe sawetara taruhan sing beda utawa luwih.

Panulis (ing kasino adhedhasar tanah-)

Iki minangka wong sing tugase berinteraksi karo pemain nalika main game Keno. Dheweke kudu nampa wagers, nggawe tiket digital, nampa karcis Keno, lan mbayar tiket sing menang. Sawetara wong salah ngarani dheweke bakul, nanging ora.