Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Best Craps Online Casino

Yen sampeyan kepengin weruh carane milih kasino craps, utawa sing dadi kasino online paling dhuwur kanggo craps, sampeyan ana ing panggonan sing bener! Kita kene kanggo ngobrol babagan kasino paling disaranake ing kasino sing kasedhiya ing skala global, nanging ora kudu mriksa aturan game lan menehi katrangan babagan macem-macem jinis taruhan sing bisa ditindakake. Craps kanggo jinis pemain petualang sing seneng menehi nasibe kanggo mutusake apa dheweke entuk bathi utawa ora.

Pandhuan rinci babagan kasino Craps.Praktis, iku game kasempatan. Asil kasebut ditemtokake dening muter dadu. Cantik simplistic, durung beboyo. Dadi kayane bisa uga, ana akeh perkara sing kudu dingerteni babagan game kasebut. Ora mung babagan mbuwang dadu. Sejatine, ana taktik sing bisa digunakake supaya bisa menang.

Kiriman iki bakal migunani banget kanggo sampeyan. Ora mung nyorot situs kasino online paling apik kanggo sampeyan, nanging uga nuduhake sampeyan carane game dimainake. Yen sampeyan pemain craps pamula, minangka artikel sing kudu diwaca sing bakal njabarake seluk-beluk game lan nyritakake babagan jebakan kasebut. Sampeyan ora bakal salah sinau babagan craps sadurunge miwiti main. Dadi, tugas kita dina iki kanggo nyorot kasino paling ndhuwur sing disaranake kanggo sampeyan, uga menehi sawetara pandhuan babagan cara muter craps kaya pro. Priksa metu.

Cara Pilih Kasino Craps

Sadurunge miwiti sinau babagan aturan lan prinsip dhasar saka craps, kita pengin ujar utawa rong babagan sampeyan bisa main game kanthi tenang; yaiku, sampeyan arep menehi pitutur marang sampeyan babagan kasino craps paling disaranake sing bakal nyedhiyakake hiburan. Ora angel dicritakake endi sing cocog karo wektu sampeyan.

Umume ngomong, craps online paling apik kanggo dhuwit yaiku sing nawakake rasio persentasi mbayari sing apik. Sing sampeyan goleki luwih apik tinimbang 95%. Yen rasio yaiku 98%, iku ateges kanggo saben £ 100 sampeyan nang, sampeyan bakal mbayar £ 98 ing jangka panjang lan kasino bakal entuk sisa £ 2. Elinga yen iki bathi rata-rata, sing ditaksir suwene suwe. Ora persis £ 98 yen sampeyan bakal metu saka saben taruhan 100 £. Nanging pambayaran sing bakal narik kawigaten.

Liyane bab sing kudu dipikirake nalika mainake online Craps yaiku portal kasino Craps paling apik biasane nerangake taruhan sing diidini sajrone salah sawijining fase ing craps lan endi sing ora. Iki penting yen sampeyan pengin sukses. Sayang, ora kabeh situs sing ngandhani iki, sanajan kudune dadi pakewuh.

Ojo lali, sawetara portal online gagal menehi ngerti jinis taruhan sing sampeyan pilih. Iki nggegirisi. Sampeyan kudu tetep nganggo kasino sing nyorot kanthi jelas kabeh jinis taruhan lan kabeh aturan dhasar sing bakal ditampilake ing tabel Craps.. Cukup kanggo mesthekake yen sampeyan tumuju arah sing bener, coba pilih situs sing disaranake ing kaca iki. Kita bakal luwih maju lan luwih kanggo nawakake kasino online paling dhuwur kanggo craps.

Cara Kerja Craps: Sinau Dhasar

Nanging sampeyan ora milih portal kasino online paling apik, sampeyan kudu ngerti carane main game. Yen sampeyan anyar ing craps, sampeyan mesthi butuh sawetara pitunjuk babagan cara kerja game kasebut. Kaping kabeh, iku game dadu. Biasane, ana sepasang dadu, lan tujuane pemain yaiku ngiro-iro asil saka serangkaian gulung utawa mung siji gulung kanthi nggawe dhuwit golek dhuwit menyang kasino utawa marang pemain liyane. Yen pemain kasino muter nglawan bank, iki diarani "meja meja", kasino Craps "utawa" Craps "; yen padha dolanan lawan siji lan sijine, game kasebut asring diarani "rolling dice", "Dadu njupuk" utawa "craps dalan".

Tabel Craps nerangake

Ing lumahing kasebut, tabel Craps katon apik banget lan kompleks. Nanging ora. Apa sing sampeyan ndeleng ora kaya sing katon. Tabel kasebut katon rame banget amarga dirancang kanggo dimainake luwih saka siji wong. Yaiku, item sing ana ing duplikat. Nalika nerangake kasino online paling apik, ana sawetara perkara sing kudu digatekake. Kaping pisanan, ana rong fase utama: phase Point lan phase Come Out Roll. Sing terakhir minangka bagean pertama ing game craps.

Sampeyan kudu menehi taruhan. Sampeyan kudu milih ing antarane "Pass" utawa "Don't Pass". Iki uga bisa diarani "Kanan" utawa "Salah" utawa "Menang" utawa "Aja Menang". Nalika nang "Pass" utawa "Aja Pass", sampeyan bakal muter asil putaran. Penembak sing kudu muter pitu utawa sewelas. Yen ngono, kabeh wong sing muter "Pass" menang.

Nanging, yen nomer ing ngisor iki digulung: loro, telu utawa rolas, iki tegese game wis rampung. Yen ngono, wong liya bakal dadi penembake. Kosok baline, yen ana nomer liyane sing dipilih, dadi Point game. Ing kene, target penembake yaiku kenek nomer kasebut sadurunge kena pitu. Yen ngono, kabeh taruhan digawe ing "Pass" menang. Yen nomer pitu digulung, nanging, kabeh taruhan sing digawe menang "Aja Pass" lan sisane bakal kalah.

Kayane rada rumit, nanging sejatine, iki sampeyan mung kudu ngerti babagan craps supaya bisa muter kanthi dhuwit nyata, Ora preduli yen sampeyan muter situs kasino craps online paling apik utawa ing papan liya. Mesthi wae, ana sawetara trik sing bisa digunakake kanggo nambah gameplay, nanging ing babagan aturan, iki sing kudu dingerteni. Iki minangka prinsip dhasar, supaya ngomong. Disaranake sampeyan milih salah sawijining kasino online paling dhuwur kanggo craps.

Cara Menang ing Craps: Aturan lan Tips

Hasil craps aku menang?Saliyane sinau babagan cara milih kasino online paling apik, sampeyan uga kudu ngerti prinsip dhasar ing game; yen ora, apa gunane dhuwit sampeyan??

Saiki, ana sawetara perkara sing paling penting kanggo menang game craps. Wiwitane, sampeyan kudu eling yen nomer loro, telu lan rolas diarani craps, kaya jeneng ing game casino online ndhuwur. Yen angka kasebut kedadeyan nalika Ayo Out Roll, taruhan sampeyan bakal kalah, lan iki uga pungkasane game.

Uga, yen sampeyan nggawe taruhan Pass Line, tegese nalika gulung Ayo Out, penembake bakal kenek pitu utawa sewelas utawa dheweke bakal kenek Point sadurunge kena nembelas nalika isih ana ing tahap Point.

Sabanjure, luwih becik disingkirake saka Big 6 utawa 8. Beda karo apa sing diarani jenenge, ora bakal ngasilake bathi gedhe amarga sampeyan yakin. Kasunyatan manawa sampeyan ana ing salah siji kasino paling dhuwur sing disaranake ora ateges kabeh taruhan bakal disenengi. Kadhangkala sampeyan bakal kesandhung ing jebakan. Yen sampeyan ndeleng Big 6 utawa 8 nang ing meja Craps, sampeyan mesthi pengin nahan maneh.

Alesan kenapa ora bakal nambah kemenangan sampeyan yaiku mbayar malah dhuwit. Dadi, yen sampeyan nggawe taruhan £ 10 lan nem utawa wolu kenek, sampeyan bakal menang £ 10. Lan iki sampeyan bakal menang. Praktis, sampeyan ora bakal menang apa-apa. Nanging, yen taruhan sampeyan kalah, sampeyan bakal kelangan £ 10. Lan ana liyane. Sampeyan kudu muter enem utawa wolu sadurunge tekan pitu ing Ayo Metu. Yen ora, sampeyan bakal kalah.

Iki minangka sawetara strategi craps paling apik

Saiki, yen sampeyan arep nggawe totohan Panggonan ing nomer sing padha iki (enem lan wolu), sampeyan duwe kemungkinan luwih menang, wiwit mbayari yaiku 7:6. Iki tegese sampeyan bakal entuk luwih saka dhuwit. Lan priksa iki: yen sampeyan tekan pitu ing Ayo Metu, sampeyan ora bakal kelangan dhuwit. Dadi, ing kasus iki, taruhan Place luwih apik tinimbang a Gedhe 6 utawa 8 lan disaranake luwih dhisik yen pengin entuk dhuwit luwih akeh. Taruhan Tempat duwe 1.5% pinggiran omah lan kasedhiya ing dhuwit paling apik kanthi dhuwit online, dene Gedhe 8 utawa 6 wis a 9% pinggiran omah. Sawise sampeyan matématika, dadi jelas yen sampeyan ora pengin duwe hubungan karo Big 6 utawa 8.

Cara liya kanggo njupuk kauntungan saka 3 Sistem Molly Point. Sampeyan menehi kesempatan kanggo entuk bathi gedhe saka game craps. Kanggo miwiti, sampeyan kudu nyelehake taruhan Pass Line. Sabanjure, sampeyan kudu nyelehake taruhan Ayo Line. Tujuan sampeyan nggunakake rintangan dobel utawa siji kanggo nggawe saben taruhan Ayo. Sampeyan uga pengin matesi taruhan Ayo dadi loro. Yen sampeyan entuk paling ora siji taruhan Ayo sing menang, papan liyane. Sampeyan pengin nindakake iki nganti penembake entuk pitung utawa tekan tahap Point. Sistem iki ngidini sampeyan nglindhungi taruhan.

Saiki, yen sampeyan anyar ing game, cara sing paling apik yaiku milih Pass line nang. Omah omah ora mung endhek, nanging menehi sampeyan kesempatan kanggo sinau kanthi cepet nalika nandhang resiko luwih sithik. Maneh, sampeyan bakal entuk kesempatan kanggo nyelehake portal kasino online paling apik. Paling ora, nanging paling ora, nyoba ngindhari taruhan proposisi, apamaneh yen sampeyan wong anyar. Bathi bisa uga amba, nanging uga ujung omah. Iki ora menehi kauntungan luwih saka kasino. Luwih, iku cara liyane. Luwih becik menang kanthi jumlah luwih sithik tinimbang menang saben-saben banjur ilang wektu.

Sejarah Craps: Kepiye Kabeh Wiwitane

Nalika ana casino Craps sing digawe?Cukup wajar yen craps duwe sejarah sing cukup dawa. Sadurunge situs kasino craps online paling apik dikembangake, game kasebut ora mesthi kasedhiya kanggo masarakat umum. Iki ditemokake ing taun 1700an. Wiwitane, dimainake dening bangsawan Eropa lan dikenal kanthi jeneng "Bahaya". Mengko mengko, ing 1813, digawa menyang New Orleans ing ngendi Bernard Mandeville nggawe game kasebut luwih sederhana tinimbang sadurunge. Mangkene cara nyebarake crap ing saindenging Amerika Serikat.

Salah sawijining perkara sing kudu diowahi yaiku cacat utama sing bisa ngowahi kabeh. Dadu kasebut wis ditemtokake sing bisa ngowahi luwih akeh. Dadi, John H. Winn ngatasi masalah kasebut kanthi nambah taruhan Aja Pass kanggo aturan lan ngidini para pemain bisa milih taruhan nglawan penembake kasebut. Kasunyatan sing menarik yaiku para prajurit ing Perang Dunia II seneng banget karo craps, khusus versi gaya jalanan game.

Pitakon Paling Sering babagan Craps

Q: Apa aku bisa main game kasino online paling apik kanthi mode muter gratis?

A: Mesthi wae. Ana macem-macem kasino online sing nawakake versi demo kanggo varian craps, sing ngaktifake sampeyan muter tanpa kudu mbebayani dhuwit sepeser. Disaranake sampeyan nggunakake opsi iki yen sampeyan pemain anyar lan isih durung ngerti aturane. Iki bakal mbantu sampeyan entuk ilmu lan nggawe kapercayan. Nanging, yen sampeyan pengin entuk bathi, sampeyan kudu ngalih menyang game craps dhuwit nyata.

Q: Apa ana cara supaya bisa menang nalika main game kasino online paling apik?

A: Ana akeh perkara sing bisa ditindakake kanggo nggedhekake kasempatan. Lan kabeh padha ngerti aturane. Kajaba sampeyan sinau tali, sampeyan ora bisa njamin sawetara menang. Yen sampeyan ora ngerti aturane, sampeyan bisa uga nggawe kesalahan bodho ing saben gulung, sanajan sampeyan main ing dhuwit paling apik kanthi dhuwit online. Bayangake sepira regane sampeyan yen sampeyan golek dhuwit nyata.

Siji bab sing sampeyan kudu eling yaiku mbayari taruhan sing luwih dhuwur, kemungkinan sampeyan bakal menang. Iki tegese sampeyan duwe taruhan papan sing luwih apik sing njamin kemungkinan luwih menang. Priksa manawa supaya sampeyan ora bisa milih taruhan sing ora apik. Iki bakal mbantu muter luwih dhisik. Kaya sing wis kasebut ing ndhuwur, salah siji taruhan paling ala yaiku "Big 6". Liyane kalebu "Hard 10", "Hard 4", lan "Big 8". Taruhan "Big 8" tegese sampeyan yakin yen ana wolu bakal kena sadurunge pitu. Minangka prihatin "Hard 10" lan "Hard 4", iku tegese sampeyan yakin yen dadu bakal muter nomer sing padha karo sepuluh utawa papat. Iki tegese dadu bakal dobel kaping lima utawa loro.

Yen sampeyan pengin menang muter Craps - nang ing Pass Line!Nganti saiki, nang Pass Line dianggep paling apik amarga duwe rintangan paling murah. Sampeyan manawa bakal nemokake ing situs online sing paling apik online. Sampeyan kudu nyelehake ing garis Pass lan ing gulung Ayo Metu. Gumantung saka nomer sing muter dadu, mbayari sampeyan bakal beda.

Kayata, loro, telu utawa rolas (craps) kalah, pitu utawa sewelas entuk dhuwit, lan nomer liyane sing dianggep "titik". Yen salah siji nomer titik pencet, penembake kudu terus muter nganti tekan nomer pitu utawa titik. Kabeh pemain sing wis milih taruhan bakal kalah yen penembake entuk pitu. Nanging, yen penembake entuk titik sadurunge muter pitu, pemain entuk dhuwit.

Q: Kepiye kemungkinan game kasino online paling apik?

A: Warta sing apik yaiku yen kemungkinan craps bisa loma: udakara 0.67% kaloro online lan ing perusahaan adhedhasar tanah. Yen dibandhingake, pojok omah ing Roulette beda-beda gumantung antarane 3% lan 6%. Tanpa mangu-mangu, game craps menehi pemain kauntungan liyane.

Q: Aku ora pengin dadi penembake ing game kasebut. Apa aku bisa dadi salah sawijining pemain liyane yen pengin?

A: Gumantung saka lokasi sampeyan muter. Yen sampeyan muter ing kasino adhedhasar tanah-, sampeyan ora kudu dadi wong sing muter dadu. Nanging, nalika nerangake craps online, sampeyan bakal tansah dadi penembake. Ora bisa diendhani. Nanging, sing ora usah nggawe sampeyan rumangsa ala. Muter online nggawa akeh kaluwihan. Kaping pisanan, sampeyan ora prelu main ing ngarepe wong liya. Ora ana sing bisa ndeleng sampeyan. Sampeyan bakal lenggah kanthi nyaman ing kursi ing ngarepe komputer. Kajaba iku, dadi penembake minangka bagean sing nyenengake. Ora ana alesan kenapa sampeyan ora pengin mbuwang dadu.

Q: Cara milih kasino craps?

A: Yen sampeyan pengin golek paling online Craps kanggo dhuwit sing regane wektu, sampeyan kudu ndeleng kaca pisanan. Kita wis netepke sawetara kasino ing babagan pilihan game, dhukungan pelanggan, keadilan game, keamanan lan fitur liyane. Kita wis milih situs sing mesthi bakal nyukupi kabutuhan sampeyan. Priksa manawa dipriksa sadurunge sampeyan mlebu arah liyane.

Q: Aku wis krungu manawa game kasino online dicurangi. Apa bab craps? Apa ana kasunyatan sing ana ing pratelan iki?

Ing endi bisa muter kasino online kanthi aman?A: Cara paling apik kanggo mesthekake yen game sing sampeyan mainake online ora kena pengaruh utawa dicurangi yaiku milih portal game kasino online paling apik kaya sing ditampilake ing kaca.. Kasino sing duwe lisensi nawakake piranti lunak sing adil lan aman. Minangka kanggo craps, iki game kasempatan. Sampeyan meh ora bisa prédhiksi asil utawa pengaruhe kanggo perkara kasebut.

Sampeyan kudu ngerti yen menang lan kalah, ditemtokake dening Generator Nomer Random (RNG). Iki tegese asil ditindakake kanthi mekanisme tinimbang wong. Mangkene carane acak kabeh asil bisa dipesthekake. Mula saka iku, yen sampeyan tetep ing papan sing misuwur, dheweke bakal nggunakake RNG lan keamanan sampeyan bakal dijamin. Babagan sampeyan muter ing endi wae.

Glosarium Craps

Lan sadurunge sampeyan miwiti main ing kasino ndhuwur sing disaranake, sing ditawakake ing kaca iki, disaranake sampeyan sinau sawetara istilah sing paling umum babagan game kasebut.

Pitu wae: Iki minangka taruhan sing digawe pemain yen muter dadu bakal tekan pitu. Kanggo sampeyan, luwih becik sampeyan kemudi jinis taruhan iki.

Garis Bali: Kanthi istilah iki, dheweke nuduhake Aja Pass Line. Minangka istilah slang.

Bankroll: Iki dhuwit utawa Kripik sing sampeyan duwe kanggo main game tartamtu, kalebu craps. Iki ditrapake kanggo game casino apa wae.

Taruhan Tengen: Iki nalika sampeyan entuk taruhan ing teka utawa Pass. Iku mung jeneng liya kanggo totohan "Pass", lan tegese sampeyan main karo para pemain, dudu omah.

Betting Salah: Kosok baline Betting tengen. Ing tembung, yaiku nalika sampeyan totoan ing garis Aja Ayo utawa Aja Liwat. Sanajan jinis taruhan iki ana, debatable apa sampeyan kudu nggunakake. Nalika nang salah, bisa uga dianggep ora dipikirake. Nggih, terserah sampeyan.

Balung: Mangkene carane sawetara ngarani dadu craps. Minangka istilah slang.

Meja Kadhemen: Istilah iki nuduhake tabel sing para pemain cenderung kalah asring sawise taruhan sing bener. Iki biasane minangka asil saka pencet pitu utawa craps sawise Ayo Metu.

Apa tegese sawetara istilah utama ing craps?Ayo Bet: Iki taruhan sing diselehake sawise muter Ayo Metu. Iku padha karo taruhan sing digawe ing Pass Line. "Titik" ditemtokake dening rol sawise taruhan teka.

Ayo Gulung: Iki nuduhake gulung sing diwiwiti babak. Iki minangka siji-sijine kesempatan kanggo para taruhan kanggo entuk "poin". Sampeyan uga mung siji-sijine nalika alami utawa craps bisa diluncurake.

Garis Ngarep: Pass line. Minangka istilah slang.

Tabel Panas: Kosok baline Mejo Kadhemen. Iki minangka kahanan sing asring menang para pemain sawise taruhan sing bener. Umume ngomong, iki tegese para penembak asring muter titik sadurunge muter pitu utawa ngetokake macem-macem natural. Tabel panas minangka perkara sing apik yen sampeyan salah siji sing bener. Nanging, yen seneng totoan salah, iku salah amarga sampeyan bakal terus kalah.

Ujung Omah: Istilah iki nggambarake kaluwihan sing ana ing omah, yaiku. casino, wis liwat pemain kanggo totohan sing digawe. Dadi kanggo nuduhake mbayari jangka panjang kanggo para pemain lan kasino internet lan biasane ditulis minangka persentase. A 2% pinggiran omah tegese kasino njupuk £ 0,02 saben £ 1,00 sing dipilih.

Pemain kudu nggoleki omah sing murah, amarga iki tegese bakal duwe kesempatan sing luwih apik kanggo menang. Sampeyan bisa ngarepake manawa portal kasino Craps paling apik bakal menehi sampeyan rasio persentase bali menyang pamuter sing luwih dhuwur. Elinga yen taruhan ing craps kalebu macem-macem, dadi luwih akrab karo aturan lan priksa manawa milih kasino sing sopan supaya ora mbebayani dhuwit.

Lay Bet: Nalika wong nggawe taruhan Lay, iku tegese sing totoan sing sadurunge titik, pitu bakal kena. Sing paling apik babagan taruhan iki yaiku pinggiran omah yaiku 0% lan kemungkinan kasebut bener. Nanging, yen sampeyan pengin entuk kesempatan kanggo taruhan kaya ngono, sampeyan kudu mbayar a 5% komisi menyang omah.

Apa tegese alam ing craps?Alami: Istilah iki nuduhake kahanan ing gulung Ayo Metu asil sewelas utawa pitu. Nalika kedadeyan kasebut, Aja Pass taruhan baris ilang lan Pass Line taruhan menang.

Siji Roll Bets: Nalika totohan kaya ngono digawe, tegese sampeyan wagering asil saka gulungan sabanjure. Tanpa mangu-mangu, jinis taruhan iki duwe pambayaran paling dhuwur.

Dadi kayane bisa uga, sampeyan kudu nyingkiri kabeh biaya. Sanajan pembayaran sing luwih gedhe minangka alesan sing gedhe kanggo nyoba taruhan One Roll, uga ana kauntungan omah sing dhuwur, tegese kemungkinan sampeyan menang luwih cilik.

Papan Taruhan: Iki nuduhake taruhan sing menang, sing kedadeyan nalika dadu entuk nomer tartamtu sadurunge pungkasane babak. Taruhan kasebut kalah yen penembake pitu utawa muter Point sadurunge nomer tartamtu wis ditabuh.

Titik: Titik bisa dadi nomer apa wae, kajaba Craps (loro, telu utawa rolas) utawa alam (pitu utawa sewelas). Iki nomer sing ana ing gulung Ayo Metu. Yen sajrone game, dheweke bakal nemtokake, nomer kasebut bakal dianggep nomer poin nganti pungkasan putaran.

Gulung Craps: Muter craps tegese pencet loro, telu utawa rolas. Yen kedadeyan kasebut, kabeh taruhan Aja Pass Line menang lan kabeh taruhan Pass Line kalah.

Pitung Metu: Iki nalika pitu kenek penembake sadurunge nomer pointer digulung. Yen ngono kabeh taruhan Aja Pass Line menang lan kabeh taruhan Pass Line kalah.

Shooter: Iki wong sing tanggung jawab muter dadu. Iki biasane dadi salah sawijining pemain, apamaneh yen sampeyan lagi muter online.