Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Reviewing Bonus Kasino Paling Apik – Dasar lan Jinis

Nalika ing goleki bonus paling apik, perlu dielingi yen jumlah bonus ora mung dadi faktor sing kudu dipikirake nalika milih kasino online. Pemain asring kepincut karo bonus kasino online paling dhuwur tanpa mriksa kahanan sing ditrapake. Mula, sampeyan ora mung kudu ngerti macem-macem jinis bonus, nanging sampeyan uga kudu mriksa kepiye carane bisa ditebus. Ora prelu diucapake, kita mung ngomong babagan legit online Kasino UK, dadi yen sampeyan bakal digodha karo jumlah bonus sing nguntungake, pisanan priksa manawa operator wis dilisensi. Minangka kasunyatan, iku rahasia sing mbukak bonus online loman kalebu pendekatan daya tarik favorit kanggo kasino online nakal.

bonus kasino online paling apikArtikel iki khusus kanggo nyedhiyakake sampeyan informasi lengkap lan paling anyar babagan bonus kasino online paling dhuwur ing Inggris, uga nggampangake pilihan sampeyan. Ing kene sampeyan bakal nemokake kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan bonus paling apik lan kepiye cara njupuk kauntungan kanthi wicaksana. Sadurunge arep menehi peringkat bonus paling apik kanggo sampeyan, sanadyan, njupuk menit kanggo dipikir mupangate lan bonus drawbacks umume digandhengake, uga ciri bonus kasino online paling penting.

Points Liyane

Skenario sing paling umum babagan pangarepan bonus sampeyan kalebu bonus sing cocog karo jumlah deposit sing sampeyan lakoni. Kanthi tembung liyane, luwih sampeyan setor, bonus bakal luwih gedhe. Nanging, uga ana operator sing bonus ora bisa deposit dhisik. Kanthi nawakake bonus tanpa deposit kasebut, sampeyan mung bisa entuk awis casino gratis ing situs web kasino online sing dipilih. Kerep, ana bonus sambutan lan hadiah biasa, sing kabeh ngluwihi jumlah game sampeyan bisa muter yen sampeyan tetep karo operator kasino online tartamtu. Umume, bonus online paling apik menehi sampeyan kesempatan kanggo muter luwih akeh nalika bankroll mundhak.

Kelemahane

Salah sawijining aspek klasik bonus online yaiku validitas, tegese pemain kudu nggunakake hadiah sajrone jangka wektu tartamtu. Mesthi wae, sajrone iki, anggota kasino online mesthi muter ing situs web tartamtu. Bab liya sing kudu dingerteni yaiku kahanan sing nuntut banget sing kadhang kala entuk bonus kasino online paling apik. Pungkasane, bonus asring bisa nyebabake penarikan, sing artine ora nganti jumlah sing diganjar diresiki mula sampeyan bisa awis.

Sanajan bener, bonus sing cocog kanggo siji pemain bisa uga ora cocog karo liyane, ana kriteria objektif sing bisa ditetepake kanggo netepake akeh bonus sing ditawakake operator kasino online, lan, kanggo tujuan iki, rating bonus casino paling apik ing web. Nanging, sadurunge ndeleng Peringkat Bonus UK Best Casino kanggo 2017, kita ngrembug unsur penting bonus casino online sing saben pamuter, saka pamula nganti menengah nganti maju, kudu kenal karo.

Maneka Jenis Bonus

Akeh bonus game kasino sing angel diterangake, apamaneh nalika operator anyar katon saben dina. Iki minangka sing paling penting sing kudu sampeyan ngerteni:

Sambutan Bonus

welcome bonus casino palingKaya jenenge, iki minangka ganjaran dhisikan sing dipikolehi nalika pemain anyar ndhaptar akun nganggo kasino online.

Kasino online apa wae bakal menehi bonus sambutan kanggo anggota anyar, saéngga bisa entuk sawetara keuntungan langsung. Sawetara operator malah tekan nggabungake macem-macem tawaran loman menyang paket sambutan. Iki bisa amarga, kanggo mbandhingake karo kasino bata lan mortir, kasino online duwe biaya sing adoh, sing ngidini nawakake bonus luwih gedhe lan bayaran sing luwih apik. Intine, bonus sambutan biasane kalebu rong kategori utama - bonus deposit lan no deposit.

  • Bonus Simpenan: Supaya bisa entuk bonus kasebut, sampeyan kudu mbayar dhuwit ing akun sampeyan. Sak bubare, bonus sing sampeyan tampa minangka persentase saka deposit dhisikan (rasio bonus-deposit sing diarani bonus kasebut cocog karo persentase tartamtu), utawa jumlah tetep sing sampeyan tampa ing ndhuwur pambayaran. Bonus kasino online kaya biasane nyakup macem-macem nilai ing antarane 10% lan 150%. Amarga saben operator kasino online nggunakake syarat lan kondisi sing beda kanggo ngatur bonus deposit, sampeyan kudu kenal karo perkara kasebut sadurunge miwiti judi.
  • Bonus Tanpa Deposit: Pemain sing wis terdaftar umume duwe hak istimewa, lan bonus tanpa deposit persis minangka sub-jinis tawaran istimewa kasebut. Kasedhiya kanggo anggota anyar, lan awujud awis (kanggo digunakake ing game) utawa muter utawa tangan gratis. Minangka kasunyatan, iki bisa dadi jinis bonus kasino online paling aman lan paling mbatesi amarga sing ditawakake yaiku dhuwit minangka bali kanggo mlebu. Bonus no-deposit sing sampeyan kualifikasi, bakal kanthi otomatis aken menyang akun sampeyan utawa bisa uga diklaim liwat e-mail. Cukup amarga bonus tanpa deposit pancen apik banget, bisa uga ana gandhengane karo sawetara watesan, kayata jumlah maksimal sing bisa dituku kanthi nggunakake bonus, utawa syarat kanggo setor token sadurunge narik kemenangan.

Bonus Awis lan Bonus Non-Awis:

  • Bonus Awis: Hadiah kasebut minangka awis gratis sing kasedhiya kanggo pemain sawise memenuhi persyaratan tartamtu sing ditemtokake dening kasino online. Sing penting dielingake ing kene yaiku yen istilah wagering wis tuntas, jumlah sing isih ana, kalebu jumlah bonus, bisa awis.
  • Bonus Non-awis: Wangun bonus jinis iki gumantung karo game sing dipilih pemain - kayata, ganjaran kasebut kalebu tangan gratis, giliran free, utawa kesempatan khusus game liyane kanggo mlebu dhuwit-nyata Gamble lan wiwiti menang. Bonus kaya iki migunani banget kanggo para pamula amarga bisa menehi kesempatan kanggo nyoba game sing ditawakake.. Istilah liya kanggo bonus sing ora awis yaiku bonus lengket amarga dhuwit tetep ana ing akun pamuter sanajan wis ditarik.

Muat maneh / Bonus Biasa

awis lan bonus tanpa awisMinangka praktik umum, kasino online paling apik bisa menehi hadiah marang pemain biasa kanthi dhuwit ekstra kanthi saben setor sabanjure. Kajaba iku, anggota bisa nduweni sawetara bonus periodik saben mingguan utawa saben wulan. Bonus muat maneh minangka salah sawijining bonus paling apik. Dheweke asring diwatesi kanggo siji saben klien lan kudu kabeh bonus entuk kaping pirang-pirang (paling ora antara sepuluh nganti limalas kali, utawa luwih). Kajaba iku, pemain bisa uga entuk pratelan bonus muat maneh sing akeh gumantung statuse, utawa level kasetyan. Nanging kasino liyane njupuk kauntungan saka bonus muat maneh kanggo ngrangsang pemain sing ora aktif supaya luwih aktif muter. Utawa, anggota casino uga bisa entuk nilai kanggo saben game sing diputer, sing banjur malih dadi kredit kasino online sing bisa digunakake.

Bonus Rujukan

Variasi liya saka bonus kasino online paling apik ditampa kanthi menehi rekomendasi anggota anyar. Sistem sing ana ing kasino online bisa digunakake kanthi cara sing padha karo program Tell-A-Friend, mula biasane hadiah bakal mundhak saya mundhak kanthi tambah akeh wong sing ngrujuk menyang platform kasino online tartamtu. Sampeyan menarik kanggo dicathet ing kene manawa umume kalebu wong anyar lan pelanggan sing ana sing entuk manfaat saka sistem bonus rujukan, mula pungkasane iki kahanan win-win sing ideal.

Bonus Game Watesan Dhuwur

Iki minangka tawaran bonus rol dhuwur, target kanggo wong sing muter kanthi dhuwit kanthi jumlah akeh. Ganjaran nuduhake persentasi saka total jumlah setor dening pamuter tartamtu. Biasane, supaya nduweni bonus kasebut, sampeyan kudu paling ora mbayar £ 700- £ 800 sajrone wektu sing wis ditemtokake. Bayangake pira taruhan ing game roller dhuwur, amarga sarat wagering kanggo 'whalers' (amarga para gambler trampil kasebut uga diarani) yaiku lima- utawa nomer enem digit. Mesthi wae, iku mung kasino online paling apik sing bisa dadi tuan rumah game kaya ngono, lan yen sampeyan entuk nasib sukses, sampeyan pancen bisa ngetrapake wektu gedhe.

Bonus Cara Pembayaran

bonus cara pembayaranKasino online sing biso dipercoyo biasane nawakake macem-macem cara kanggo nglakokake setor, mula dipilih a cara pembayaran tartamtu yaiku sing nemtokake jinis bonus iki. Dadi cara langsung, eWallet utawa kertu sing wis mbayar, umume digandhengake karo hadiah tambahan tartamtu sing dijaluk pelanggan nalika milih cara pambayaran tartamtu. Persentasi sing sampeyan entuk diwenehi tandha ing jejere opsi deposit sing relevan. Kayata, milih Clickandbuy, Neteller, utawa Paysafecard bisa uga nyebabake a 10% bonus, nalika Skrill, ukash, Transfer Bank lan Transfer Kawat Instan bakal ngasilake 15% ganjaran ekstra.

Turnamen

Iki bisa ditawakake ing salah sawijining game, saka slot liwat roulette menyang blackjack, lan kalebu metode sukses liyane kanggo ngasilake dhuwit tambahan kanggo digunakake ing kasino online. Dadi gampang, sampeyan saingan karo pemain liyane sawise menehi kontribusi kanggo biaya partisipasi, lan sapa sing bisa menang jumlah paling dhuwur, entuk hadiah – salah sawijining bonus kasino paling apik sing ditawakake situs. Kanggo miwiti munggah, sampeyan kudu ndhaptar turnamen casino, lan ing wiwitan, sampeyan duwe jumlah dhuwit casino gratis sing bisa diputer. Sing penting, sampeyan kudu gunakake dhuwit iki sadurunge turnamen rampung supaya entuk hadiah. Promosi kasebut biasane duwe risiko kurang, lan akeh sing ditawakake saben dina. Dheweke asring menehi cara cepet kanggo nambah bankroll, sing nerangake popularitas ing antarane para pemain.

Raffles

Iki cukup nglipur amarga menehi pemain kesempatan kanggo melu lan menang hadiah apik tenan. Raffles bisa diatur nalika preinan kayata Natal utawa Paskah, utawa ditindakake kanthi promosi apa wae. Raffles malah bisa adhedhasar nomer poin komp sing dikoleksi. Kadang, tiket entri kanggo raffles ditawakake kanthi deposit sabanjure. Hadiah umum ing raffle kasino online yaiku mobil utawa produk unggulan liyane, lelungan lan gadget.

Poin Komp

Pemain entuk nilai komp tinimbang jumlah total dhuwit sing diputer ing kasino tartamtu. Poin sing dipikolehi banjur diowahi dadi bonus cashback. Mayoritas operator kasino online mbukak sistem kasebut, mula yen kita priksa program Winner Casino, umpamane, kita bakal weruh manawa siji titik komp padha karo taruhan £ 10. Entuk 100 nilai bonus nganti £ 1 bonus, lan iki carane hadiah tambahan bisa diklumpukake lan digunakake nganti entek. Perlu dielingake ing kene manawa para pemain VIP duwe rasio jumlah poin-bonus komp sing luwih murah, saengga bisa ngasilake insentif sing luwih dhuwur kanggo muter luwih akeh.

Bonus VIP

vip_bonusOra bakal dadi berlebihan yen ujar yen gabung karo VIP Club saka kasino online sing diwenehake, sampeyan bakal ngakses bonus paling apik lan hadiah khusus kaya skyrocket babagan jumlah lan jumlah. Sabanjure kanggo penawaran eksklusif, anggota sing setya asring ngonversi poin komp dadi bonus kanthi tarif sing luwih apik, lan entuk akses menyang watesan tabel sing luwih dhuwur lan luwih akeh mundur saben wulan. Malah bisa uga macem-macem level status VIP, diwiwiti saka emas banjur platinum lan intan. Umume program VIP kasino online uga milih manajer akun pribadi kanggo saben pemain istimewa, sing menehi dhukungan lan saran sing tepat wektu. Uga ana acara sugeh sing diatur khusus kanggo anggota kasino VIP, sing kedadeyan kaget banget.

Nawakake Taylored kanggo Pemain Individual

Kaya ngono, ana salah sawijining tujuan kanggo mbukak bonus, sing wis kasebut ing ndhuwur, akeh operator kasino online bakal ngirim penawaran khusus kanggo anggota sing durung main rutin sajrone wektu kepungkur. Tujuane yaiku ngelingake para pemain kasebut supaya bisa bali maneh kanthi menehi hadiah. Kadhangkala, wong sing mung main gratis lan durung mbayar setoran uga bakal dikontak kanthi cara iki. Sing apik babagan bonus kasino online kasebut yaiku umume dadi puncak, lan mula pancen kudu dimanfaatake. Kayata, urusan sing gedhe bisa uga kalebu a 500% bonus minangka imbalan minimal deposit £ 20. Muni apik, bener?

Sawise ngrembug macem-macem jinis bonus casino online, kita pindhah menyang sawetara variabel penting sing ana gandhengane karo hadiah kasebut. Ayo dirembug dhisik babagan jumlah bonus sing dadi faktor sing paling narik kawigaten para pemain menyang operator kasino online.

Jumlah Bonus Paling Apik

Gampang banget - sampeyan bisa ndeleng tokoh kasebut, lan sampeyan mlumpat. Sing paling apik sing bisa menehi saran babagan jumlah bonus kasino online yaiku mriksa kabeh kondisi sing ana gandhengane karo kesepakatan kasebut. Syarat waggering minangka kunci ing tahap iki amarga iki bakal nemtokake cara pas bonus sing dianugerahi kudu ditebus. Mula, aja tumindak cepet-cepet, nanging njupuk keputusan sing ngerti babagan sing bakal nampa tawaran utawa ora. Sejatine, sawetara bonus nyedhiyakake regane luar biasa kanggo dhuwit.

Syarat wagering

syarat wageringPokoke, iki minangka kahanan sing wis ditemtokake kanggo ngimbangi risiko apa wae kasino online sing diwenehake nalika nawakake bonus paling dhuwur kanggo para pelanggan. Syarat kasebut wis ditemtokake sadurunge lan kadhang kala uga diarani 'playthrough'. Intine, syarat wagering mengaruhi kemenangan sing diwujudake kanthi nggunakake bonus sing bisa dibuwang. Conto sing sederhana kudu jelas: yen bonus nganti £ 100, lan syarat taruhan yaiku 20, iki tegese sampeyan kudu milih jumlah total 20 kaping £ 100 (utawa £ 2000) sadurunge sampeyan ngidini sampeyan njupuk £ 100. Ndadekake mikir kaping pindho, bener? Lumrahe, bonus sing luwih mewah, luwih akeh syarat taruhan sing kudu ditrapake kanggo memenuhi syarat kanggo mundur bonus.

Kontribusi Wagering Adhedhasar Jinis Game

Nganti saiki, pelayaran pancen biasa nanging ing kene kedadeyan dadi rumit. Sawetara game duwe tarif kontribusi sing beda kanggo syarat wagering kanggo nggunakake bonus, lan liya-liyane ora bakal layak menehi penawaran bonus. Biasane, slot bakal disetel ing 100% saka nilai totohan ing syarat wagering nalika blackjack utawa roulette bakal dicocogake karo nilai sing luwih murah. Nggambarake titik iki liwat tokoh menehi petungan ing ngisor iki: muter slot, saben taruhan £ 100 dianggep minangka £ 100 sing dimainake; nanging, gambling ing blackjack dianggep 10% kanggo mbutuhake taruhan, saben taruhan £ 100 dianggep minangka taruhan £ 10. Elinga yen iki mung conto, mula waca nilai nyata sing ditemtokake dening kasino online pilihan sampeyan.

Periode Validitas Bonus

Iki minangka aspek bonus bonus online liyane sing kudu dipikirake. Mayoritas operator kasino online nemtokake periode validitas telung puluh dina, sing ateges sampeyan kudu ngetung pinten-pinten jumlah taruhan sajrone dina tartamtu. Sukses ngrampungake iki minangka prasyarat kanggo ngatur jumlah bonus sing apik. Watch kanggo kasino online sing bonus entek sawise 24 jam amarga sampeyan bisa uga ora bisa memenuhi syarat playthrough, sanajan dheweke cukup entheng.

Kode Bonus

kode coupon bonusSing dibutuhake mung sawetara kasino online. Sampeyan bakal ngerti yen sampeyan butuh kode bonus kajaba jumlah bonus sing dijanjeni ditambahake langsung ing akun sampeyan, ngidini sampeyan miwiti Gamble langsung. Supaya bisa njaluk bonus, nuntut kode bonus, sampeyan kudu goleki situs web operator kasino online sing sampeyan pilih, goleki kode sing relevan, banjur lebokake menyang lapangan sing khusus ditunjuk. Kondisi sing tepat sing nemtokake ing endi lan kapan ngetik kode bonus bakal dilebokake ing situs web kasino online. Iki cukup kanggo entuk jumlah bonus lan miwiti muter.

Ringkesane, bonus paling apik ditrapake kanthi syarat sing adil kanggo ngonversi dhuwit gratis dadi bathi nyata. Miwiti saka turnover kaping limalas kaping, sakabehe hadiah lan setor, sawetara syarat wagering bisa nganti seket nganti satus kali. Biasane, kahanan sing tantangan yaiku kanggo game kayata blackjack lan roulette.

Ndhuwur 5 Bonus Kasino

Ngelingi kabeh karakteristik program bonus ing kasino online utama sing misuwur ing Inggris, kita wis menehi rating sawetara operator, sing ngasilake Peringkat Bonus Terbaik ing ngisor iki:

  • 888 Kasino: Pemenang penghargaan 'Bonus Kasino Terbaik 2017', 888 Casino duwe ndhuwur 100% bonus kanggo celengan nganti £ 100, sing sah telung wulan lan duwe syarat taruhan 30 kaping. Kajaba iku, pemain ing kasino online iki layak nampa bonus tanpa deposit £ 88 kanthi syarat playthrough sing padha kaya ing ndhuwur. Dene babagan raffles, 888 Kasino nawakake game Live – muter Blackjack supaya bisa menang £ 750 saben dina. Turnamen poker uga kabeh nesu ing 888 Kasino, mbukak ing telung tahap (pamula, tengah lan pungkasan) lan menehi pilihan ing antarane Sit & Ayo, Multi Tabel, utawa turnamen Heads-Up.
  • Betfair: Betfair negesake bonus match match sing paling gedhe ing wilayah £ 200 nganti £ 1000 lan beda-beda gegandhengan karo game sing dipilih para pemain. Hadiah ekstra uga ditawakake minangka promosi winates-wektu dadi anggota Betfair duwe macem-macem pilihan fasilitas tambahan sing bisa dipilih. Pelanggan kasino anyar duwe bonus £ 5 gratis uga bonus Live Casino £ 10, lan ora ana kode bonus. Program Kasetyan VIP uga Sistem Comp-Point nyedhiyakake insentif kanggo para pemain sing paling aktif supaya bisa main kanthi luwih aktif. Paling ora, nanging paling ora, muter ing tabel Betfair Live Blackjack, yen sampeyan entuk kertu ijo, sampeyan kanthi otomatis entuk undhangan live Minggu sing rutin.
  • Pak Green: Operator pemenang penghargaan liyane, Pak Green Casino fokus ing slot lan tujuane kanggo narik pelanggan anyar liwat penawaran 10 giliran free kanggo pemain UK ing game slot. Iki diterusake kanthi match nganti £ 350 ing setor pertama. Jumlah iki mung layak kanggo slot amarga Pak Green Casino minangka pimpinan misuwur ing jinis game kasebut, platform slot operasi dening Microgaming, IGT, Thunderkick lan Hiburan Net. Bonus kasebut diimbangi karo turnover 35 wektu sadurunge entuk penarikan.
  • Winner Casino: Nyekel 'Platform Kasino Paling Apik' ing 2014 Penghargaan EGR, Winner Casino duwe macem-macem game sing ana ing platform Playtech. Iki uga njamin pengalaman game seluler tanpa cacat kanthi canggih aplikasi seluler. Sawise nggunakake kode bonus Winner Casino, ALLWIN, sampeyan entuk bonus tanpa deposit £ 30 gratis lan kesempatan kanggo ngamanake bonus roller luwih £ 6000. Paling ora, nanging paling ora, sistem VIP wis dikembangake kanthi apik, kalebu limang level lan nawakake hadiah sing luwih apik lan promosi eksklusif ing dalan. Menyang langkah sabanjure hirarki dianugerahi bonus sambutan VIP sing kapisah.

Referensi liyane

  1. Riset pemasaran kasino (Gamblers ing pasar)
  2. Ngoptimalake kasino kanggo para pelanggan (Sinau generasi judi)