Tutup
10bingo totohan
Bali menyang Ndhuwur

Cara Pembayaran Kasino Online – Pilihan Perbankan sing Beda

Sawise ndhaptar ing kasino online, salah sawijining perkara pisanan sing pengin sampeyan pikirake yaiku opsi pambayaran kasino online sing bisa digunakake kanggo dana akun. Yen sampeyan anyar ing lapangan iki, sampeyan bisa uga pengin ngerti pilihan sing paling aman lan paling apik. Misi kita yaiku ngandhani luwih akeh babagan cara supaya dana sampeyan didanai. Kita bakal mbantu sampeyan njupuk keputusan sing tepat supaya wektu sampeyan main game casino duwe bathi. Kita pengin nggawe informasi finansial sampeyan aman. Ing kiriman iki, kita bakal ngrembug masalah penting kayata keamanan lan privasi data finansial sampeyan, uga macem-macem pilihan kanggo nggawe kasino online celengan.

Cara Mundur Kasino Online

kertu cara pembayaran kasino online
Penting, pilih salah sawijining kasino sing ditampilake ing situs web. Ora mung duwe akeh game sing nyenengake, nanging uga nawakake pilihan pembayaran kasino online sing cocog karo sing dikarepake lan kabutuhane kabeh wong.

Wiwitane, sampeyan bisa uga ora ngerti MasterCard lan Visa ora mung kertu. Nyatane, padha jaringan sing dadi proses pambayaran, salah siji transaksi debit, banjur verifikasi kanthi menehi kertu. Gumantung saka dana sing kasedhiya ing kertu kasebut, dheweke uga nolak utawa nampa transaksi kasebut. Saiki, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye jaringan kasebut bisa ngasilake dhuwit. Kaya sing sampeyan ngerteni, nalika sampeyan mbayar, ora preduli cara sing digunakake, biasane sampeyan dikenani biaya sithik. Iki cara kerjane.

Nalika nggunakake kertu debit, preduli saka merek sing sampeyan gunakake, tekan departemen kertu lan mriksa yen sampeyan duwe cukup dhuwit kanggo ngrampungake transaksi kasebut.

Nggawe Simpenan ing Kasino Online Nggunakake Kertu Debit

Salah siji cara paling populer kanggo pilihan pembayaran kasino online ing Inggris yaiku nggunakake kertu debit kanggo transaksi. Ing 2012, 337 milyar dolar kolosal dilampahi luwih 7.7 tuku milyar. Siji hal sing narik kawigaten para pemegang kertu debit yaiku ora prelu nggawa akeh dhuwit nanging isih bisa tuku barang. Nalika saldo sampeyan tekan £ 0, sampeyan ora bisa mbayar maneh. Kertu debit trep lan fleksibel. Ditambah maneh, padha aman. Salah sawijining kaluwihan kertu debit yaiku ora ana biaya sing didhelikake, dheweke ditampa ing endi wae lan cepet digunakake. Keuntungan liyane yaiku penipuan bisa dideteksi, dadi cara pambayaran sing cukup aman.

Siji bab sing nggawe kertu debit dadi pilihan sing luwih apik nalika mbayar ing kasino online yaiku dheweke ora duwe biaya, nggawe dheweke dadi pilihan utama kanggo akeh pemain. Opo meneh, pelanggan nggunakake mung dhuwit sing ana ing akun, kang, maneh, nyuda resiko mbuwang dhuwit, kaya sing wis kasebut ing ndhuwur. Kertu debit sing paling umum sing kasedhiya ing Inggris yaiku Visa Electron, Maestro, Visa Debit lan Mastercard Debit.

Nggawe Simpenan ing Kasino Online Nggunakake E-dompet

Sanajan kasunyatan manawa ana akeh wong sing duwe kertu debit, isih ana luwih saka siji yuta wong sing ora pengin duwe utawa mung ora duwe akun bank sing bisa nyambung menyang kertu debit potensial. Individu kasebut luwih milih opsi pembayaran kasino online liyane. Salah sijine nggunakake e-dompet.

nggunakake cara pembayaran kasino onlineYen sampeyan ora ngerti istilah iki, ayo dak critakake babagan apa. E-wallet minangka akun virtual sing digawe ing Internet sing bisa sampeyan dana kanthi dhuwit kaya sing dikarepake. Ing cara, mirip karo dompet sing sampeyan bisa njupuk dhuwit lan nambah dhuwit kapan sing dikarepake; bedane mung dudu dompet fisik. Cara iki aman banget, amarga mbantu sampeyan supaya data finansial sampeyan ora katon. Sampeyan bisa mbayar ing kasino kanthi aman yen sampeyan ora bisa ndeleng informasi rahasia sampeyan. Semono uga blanja kanthi online ing toko apa wae. Iki nggawe e-dompet minangka salah sawijining cara sing paling populer kanggo tuku lan ngirim dhuwit saka siji akun menyang akun liyane.

Salah sawijining kaluwihan e-dompet yaiku sampeyan ora kudu duwe kertu, dadi debit. Uga, ing kasus paling, ora ana biaya. Ojo lali, sawetara kasino menehi insentif marang para pelanggan supaya mbayar nganggo e-wallet.

Ing ngisor iki yaiku dompet e paling populer ing donya lan sawetara opsi pembayaran kasino online paling apik uga:

  • PayPal: PayPal katon minangka salah sawijining dompet elektronik sing umum digunakake ing saindenging jagad. Sing duwe yaiku eBay - salah sawijining pedagang online paling populer ing saindenging jagad. PayPal minangka salah sawijining raksasa nalika nerangake e-commerce. Luwih saka 70 yuta akun wis dibukak ing situs kasebut wiwit didegake. Transaksi sing digawe ing saudagar ing 2012 tekan £ 114 yuta lan kalebu 26 mata uang, uga 193 negara beda.
  • ukash: Kita ora bisa ngucapake nyebutake e-wallet iki. Iki minangka salah sawijining pilihan pambayaran kasino online paling apik yen sampeyan ora seneng ide babagan informasi pribadi ing Internet utawa ora duwe kertu debit. Sampeyan bisa nggunakake aplikasi iki kanggo mbayar ing toko online kanthi cara aman. Sampeyan uga bisa muter ing kasino online. Kudu dikandhani, sanadyan, manawa perusahaan kasebut dicekel dening Skrill Group.
  • Skrill: E-wallet liyane sing umume digunakake yaiku Skrill. Wiwitane, iku diarani Moneybookers. Luwih saka 156,000 bisnis ing web nampa Skrill, sawetara kasino online melu. Dheweke uga nawakake Mastercard prabayar, regane mung € 10 saben taun. Kanggo penak, nanging kabeh fitur Mastercard kalebu.
  • Paysafe: Iki kertu prabayar sing bisa digunakake kanggo nggawe transaksi dhuwit kanthi aman lan aman online. Sampeyan bisa nemokake kertu iki ing ewonan outlet. Sisih paling apik yaiku, sampeyan ora kudu ngetik rincian pribadi. Sampeyan mung kudu ngetik PIN sing kasusun saka 16 digit. Sampeyan bisa nemokake ing sisih mburi kertu Paysafe. Iki carane sampeyan bisa mbayar.

Apa sampeyan tetep nganggo e-wallet favorit kanggo pilihan pambayaran kasino online, iki minangka masalah pilihan pribadi. Elinga manawa sing ngetokake kertu sampeyan bisa uga milih mbayar biaya nalika mbayar ing kasino online sanajan kasino kasebut ora dikenani biaya..

Tindakan Apa sing Dilakukan Menyang Penipuan

Kita kudu ngandhani manawa kasino sing sampeyan tingali ing situs web wis nindakake kabeh upaya kanggo nyegah penipuan ing situs kasebut. Dheweke nggunakake teknologi paling anyar kanggo pencegahan penipuan lan bisa dipercaya. Kita yakin manawa saben situs web ing kana, aside saka kasino, kudu ngetrapake praktik sing padha kanggo njamin supaya pelanggan bisa aman.

Apa sing kudu diati-ati nalika Muter Dhuwit Nyata

pambayaran casino online amanSayang, nalika nerangake pilihan pembayaran kasino online, ana akeh apus sing tujuane yaiku ngapusi sampeyan supaya mbukak data pribadi supaya bisa dicolong. Ing ngisor iki, kita bakal ngandhani apa sing kudu sampeyan jaga nalika gabung a kasino dhuwit nyata.

Phishing. Istilah iki nggambarake upaya nyolong data pribadi wong liwat sandhi lan jeneng panganggo ing komunikasi elektronik (e-mail) kanthi ndalang dadi individu utawa lembaga sing bisa dipercaya. Tembung kasebut asale saka tembung 'mancing' ing endi ana wong nggunakake umpan kanggo nyedhaki korban. Saiki jumlah warga Inggris sing nampa jinis e-mail kasebut terus saya mundhak. Tujuan e-mail iki yaiku supaya wong nuduhake informasi rahasia karo wong kasebut ing mburi pesen liyane sing banjur bakal nggunakake kanggo entuk akses menyang akun. Ora prelu diucapake, asil pungkasan bisa ngrugekake.

Sampeyan menehi saran supaya ora mbukak file sing dilampirake ing e-mail sing curiga, apamaneh yen asale saka sumber sing ora dingerteni; aja ngeklik tautan sing diwenehake ing e-mail kasebut utawa mbales. Aja dipercaya e-mail sing ujar manawa akun sampeyan ing situs tartamtu bakal ditutup kajaba sampeyan nindakake tindakan kaya ngunjungi situs lan verifikasi identitas sampeyan. Yen sampeyan nampa email kasebut, cara paling apik yaiku ngubungi dhukungan pelanggan saka perusahaan kanggo mriksa manawa e-mail iki asli utawa ora, lan mutusake apa sing kudu ditindakake. Aja nggunakake telpon sing diwenehake ing e-mail kanggo ngubungi perusahaan. Nanging golek rincian kontak ing situs web perusahaan sing sah.

Vishing. Iki phishing swara, dicekak dadi 'vishing'. Maneh, minangka upaya kanggo ngakses rincian pribadi wong, nanging wektu iki ditindakake kanthi nggunakake teknik sosial liwat telpon. Kanthi tembung liyane, iku kalebu individu (ngapusi) sing nelpon individu liyane (korban) nyoba ngapusi supaya ngumumake informasi pribadhi kanggo opsi pambayaran kasino online. Biasane, tukang ngapusi minangka wakil resmi institusi, ujar bank, sing korban duwe akun, lan ngandhani korban manawa ana upaya nyolong dhuwit kasebut, lsp. Kadhangkala para apus-apus nggunakake kaya-kaya dadi polisi. Tujuan telpon ora liya yaiku upaya kanggo entuk data finansial lan pribadi saka korban, kayata tanggal lair, alamat fisik, jeneng lengkap, rincian akun bank, rincian kertu debit, lsp. Sawise entuk data kasebut, dheweke bisa ngakses finansial korban.

Apa sing kudu sampeyan eling:

pembayaran casino onlineYen sampeyan nemokake telpon sing curiga, mung nggantung lan priksa manawa telpon kasebut asli. Elinga yen sing nelpon bisa dipercaya, dheweke ora bakal ngelingi sampeyan babagan rincian liyane babagan telpon, kamangka para impostor bakal nyoba supaya sampeyan meksa nindakake perkara sing dikarepake lan uga bakal nyoba supaya sampeyan bisa ngyakinake manawa dheweke dipercaya.
Aja nuduhake identifikasi pribadi utawa informasi finansial karo wong liya.
Ing kasus paling, organisasi finansial bakal ngandhani apa jinis informasi sing aman kanggo dicethakaké kanggo cara pembayaran kasino online, dadi yen ana wong sing njaluk sampeyan nuduhake informasi luwih akeh tinimbang sing dibutuhake, sampeyan kudu mikir kaping pindho sadurunge nindakake kaya sing diucapake. Elinga yen ora ana individu utawa institusi sing bisa dipercaya bakal njaluk sampeyan nomer identifikasi pribadi (PIN).
Elinga yen butuh rong wong kanggo mungkasi telpon. Kadhangkala sampeyan mikir yen sampeyan wis mungkasi telpon, nanging bisa uga minangka impostor isih ana ing ujung garis liyane.
Elinga babagan telpon apa wae saka wong sing ora dingerteni lan ora sah.

Priksa manawa Sampeyan verifikasi Identitas

Minangka prosedur umum sing dianut kasino supaya pelanggan bisa verifikasi identitas kanggo nggunakake pilihan pambayaran kasino online. Ing kasus paling, iki rampung nalika nyoba narik dhuwit. Sampeyan kudu mriksa cek identitas amarga alasan keamanan lan sanajan umume pemain mikir langkah iki ngganggu, minangka salah sawijining cara paling apik kanggo nglindhungi penipuan.

Ana pirang-pirang kasus ing endi para impostor nyoba nyelehake dhuwit menyang akun kanthi nggunakake kertu debit sing dicolong utawa kanthi ngetik rincian finansial lan pribadi korban sing bisa ditindakake liwat mburu utawa phishing.. Sawise nggawe setoran sing sukses, dheweke nggawe perubahan ing bagean babagan mbatalake dhuwit sing mlebu ing rekening bank dhewe. Banjur dheweke mung narik dhuwit kasebut. Iki nyebabake kasino sing matesi pelanggan supaya mbatalake dhuwit kanthi nggunakake cara sing padha kanggo nggawe celengan. Iki bisa uga rada ngganggu lan ora populer, nanging, iku langkah sing perlu.

Ana kasino sing ngidini sampeyan verifikasi identitas sadurunge. Iki tegese sampeyan bisa ngliwati proses verifikasi sajrone metode pambayaran kasino online lan ngirit wektu. Contone kasino kayata 888. Luwih asring ora, dokumen sing perlu kanggo verifikasi padha ora preduli ing casino sing sampeyan dhaptar. Iki kalebu salinan sing dipindai utawa dipoto ing ngisor iki:

  • Alamat: Salah sawijining perkara sing ngirim ngirim salinan yaiku tagihan sing alamat fisik sampeyan ditampilake kanthi jelas. Ora dadi masalah tagihan sing digunakake - apa listrik, tagihan banyu utawa telpon - anggere menehi bukti alamat sampeyan. Sawetara operator pengin sampeyan ngirim salinan tagihan sing umure ora luwih saka 3-6 wulan. Sampeyan kudu ngemot alamat lan jeneng lengkap sampeyan.
  • Kertu debit: Sampeyan kudu ngirim salinan kertu debit sing digunakake kanggo dana akun game. Kertu ngarep lan mburi kertu kudu cetha, kanthi kabeh gambar ana ing kahanan sing apik.
  • KTP: Paling ora, nanging paling ora, dheweke butuh salinan ID utawa lisensi nyopir. Elinga yen foto sing ana ing kono kudu jelas.

Cara Nggawe Simpenan Kasino Online , Langkah demi Langkah

online banking pembayaran bankPercaya opo ora, nggawe celengan kasino online ing kasino online gampang banget kaya pie. Proses kasebut bisa beda-beda saka operator menyang operator, nanging langkah-langkah dhasar kalebu ing ngisor iki:

  1. Gawe akun ing operator banjur log menyang.
  2. Bukak Kasir banjur pilih cara pambayaran kasino online sing dipengini.
  3. Ketik jumlah dhuwit.

Priksa manawa sampeyan ngisi kabeh informasi sing dibutuhake lan aja lali ngetik kode CVV 3 digit sing ana ing mburi kertu debit sampeyan (Mastercard utawa Visa). Banjur rampungake kesepakatan kasebut.

Biaya lan Biaya kanggo Transaksi

Tulung, elinga yen kanthi biaya lan biaya, tegese biaya lan biaya sing diwenehake dening kasino nalika mbiayai akun game sampeyan. Minangka kanggo biaya sing ditindakake bank sampeyan, priksa manawa sampeyan mriksa karo bank kasebut.

  • Kertu debit: Ing kasus paling, ora dikenani biaya kanggo nggawe setor kasino online yen sampeyan nggunakake kertu debit. Dhuwit dijupuk langsung saka rekening bank sampeyan, tegese ora dikenani biaya transaksi.
  • E-dompet: Iku beda-beda gumantung saka kasino menyang kasino. Sawetara operator bisa uga dikenani biaya nalika mbiayai akun. Kanggo informasi luwih lengkap, waca situs operator tartamtu.
  • Konversi mata uang: Biaya bisa dikenani biaya yen sampeyan mbayar ing salah sawijining kasino sing ditampilake ing situs iki kanthi mata uang sing beda karo Pound Sterling. Iki bakal gumantung karo bank sing digunakake. Kanggo rincian liyane, sampeyan kudu ngubungi penerbit kertu. Minangka kanggo nggawe transaksi dhuwit ing Pound Sterling, ora ana beya, anggere sampeyan tetep nganggo salah sawijining kasino sing kasebut ing situs iki.

Cara Pembayaran Kasino Online Kanthi Bonus Khusus

Apa sampeyan ngerti sawetara operator nawakake bonus khusus gumantung karo cara pembayaran sing sampeyan pilih? Contone, Winner Casino lan Eurogrand menehi promosi kanggo mbayar nganggo kertu lan e-dompet sing wis dibayar. Eurogrand minangka pilihan sing cocog nalika bonus sing diwenehake nalika nggawe deposit kasino online menyang akun sampeyan. Dheweke nyedhiyakake pelanggan kanthi bonus, ora preduli sampeyan nggunakake Maestro, MasterCard, Visa, PayPal utawa cara kanggo transaksi dhuwit sing ditawakake. Uga, dheweke duwe macem-macem cara pembayaran kasino online, dadi gampang kanggo para pemain kanggo dana akun.

Kepiye supaya ora bisa musuhan

dompet pembayaran kasino onlinePenting, sampeyan kudu ngerti manawa saben kasino online duwe syarat lan katemtuan dhewe-dhewe. Nalika nggawe akun, sampeyan setuju karo sing. Sampeyan ora bakal ujar manawa sampeyan kudu ngerti persyaratan sing dilampirake ing akun sadurunge sampeyan setuju. Iku bakal nggawe urip sampeyan luwih gampang. Yen sampeyan ora nindakake, perselisihan beda bisa uga tuwuh kanthi wektu. Penting, kanggo mbudidaya manawa penawaran lan promosi khusus bisa uga kalebu sarat tambahan, dadi luwih becik diwaca kabeh sadurunge nyilem ing segara game kasino lan Metode Pembayaran Kasino Online.

Yen sampeyan wis maca syarat-syarat kasino tartamtu sing sampeyan minat, nanging isih ana sing ora disenengi utawa sampeyan ora ngerti, manawa sampeyan njaluk tulung karo dhukungan pelanggan supaya kabeh bisa dirampungake. Kita njamin manawa operator sing disaranake bisa dipercaya lan bakal nindakake sing paling apik kanggo ngatasi masalah sampeyan. Dheweke uga nawakake macem-macem cara kanggo komunikasi, kayata nomer telpon, live chat lan e-mail. Iki tegese sampeyan bisa mesthi njaluk pitulung ing wektu. Ing situs iki, kita duwe informasi luwih lengkap babagan macem-macem cara supaya bisa tekan kasino, mula gunakake tanpa ragu-ragu.

Yen ana regejegan antarane sampeyan lan kasino sing digunakake lan sampeyan ora kepenak karo cara ngrawat sampeyan, sampeyan bisa njaluk kontak karo badan pangaturan sing wis menehi lisensi marang operator. Kabeh situs sing pengin digunakake ing Inggris kudu dilisensi dening Komisi Gambling, supaya bisa ngatasi masalah sing sampeyan lakoni karo kasino pilihan.

Pitakon & Wangsulan babagan Pilihan Pembayaran Kasino Paling Apik

Q: Aku wis nggawe akun nanging wis pirang-pirang wulan aku ora nggunakake. Yen aku kudu nggawe akun anyar ing kasino kanggo ngubungake kertu anyar?
A: Sampeyan ora luwih becik nggawe macem-macem akun ing situs kasino, sanajan sampeyan bisa uga bisa nindakake. Sejatine yaiku, sing bakal nglanggar syarat lan katemtuan. Apa sampeyan bakal mengaruhi sampeyan? Bakal. Bayangake sampeyan menang jackpot lan sampeyan seneng banget, nanging sampeyan bakal ngerti yen sampeyan ora bisa entuk kemenangan amarga sampeyan ora netepi syarat kasebut. Elinga yen sampeyan luwih becik tetep karo aturan kasino sing wis mbukak akun. Bakal lunase. Elinga yen sampeyan bisa ndhaptar ing macem-macem situs supaya bisa nambah rasa seneng lan opsi game. Iki sacoro prakteke sah lan sampeyan bakal ora kepenginan ndhaptar luwih saka sepisan sekaligus situs web sing padha.

Q: Apa bisa nggunakake kertu Maestro kanggo main game kanthi dhuwit nyata ing kasino online?
A: Sampeyan bisa ndeleng sing ing kaca Ulasan kita. Kita nyedhiyakake akeh informasi babagan cara pembayaran kasino online, wektu proses kanggo penarikan lan celengan kasino online, lsp. Muga-muga sampeyan bisa migunani.

Q: Sampeyan ujar manawa aku kudu verifikasi identitasku. Aku ora ngira yen ora ngirim dokumen asline. Apa iku sing kudu aku lakoni utawa ana cara liya?
A: Sampeyan ora prelu ngirim dokumen asli. Sampeyan mung kudu tindakake pandhuan kanggo saben kasino. Pandhuan bisa beda-beda kanggo saben operator, pramila ora ana wangsulan umum kanggo pitakonan iki. Nanging iki conto karo 888 Kasino:

  1. Pilih gambar sampeyan, sing jelas lan bisa diwaca. Praupane kudu gampang dideleng.
  2. Dolan maring situs web saka 888 Kasino lan klik "Cashier".
  3. Klik ing "Verifikasi ID".
  4. Menyang "Telusuri", temokake gambar ing komputer banjur pilih.
  5. Langkah pungkasan yaiku klik tombol "Upload" kanggo ngirim file saka komputer menyang akun casino sampeyan.

Yen sampeyan duwe akun ing kasino liyane, coba golek informasi babagan verifikasi identifikasi utawa cukup hubungi dhukungan pelanggan kanggo sinau luwih lengkap.

cara pembayaran kasino onlineQ: Apa verifikasi identitas wajib ditindakake nalika mbukak akun utawa prelu mung yen aku menang?
A: Ing kasus paling, sampeyan ora prelu verifikasi identitas nalika nggawe akun. Biasane, operator njaluk sampeyan nglakoni nalika ana kewajiban legal sing kudu ditindakake. Durung, luwih asring tinimbang ora, sampeyan bakal dijaluk verifikasi identitas sampeyan ing kasus kasebut:

  • Yen ana kegiatan curiga babagan pilihan pembayaran kasino online ing akun sampeyan
  • Yen sampeyan mlebu saka negara sing durung nate rampung
  • Yen sampeyan ngangkat watesan mundur total
  • Yen sampeyan ngangkat watesan setor kasino online
  • Yen sampeyan njaluk mundur total
  • Nalika sampeyan nggawe celengan

Q: Aku wis duwe akun ing situs kasino kasebut, nanging aku ora bisa ngelingi sandhi lan / utawa jeneng pangguna. Aku kepiye?
A: Cukup bali menyang kaca utama lan klik "Lupa sandhi", sing biasane ana ing bagean Mlebu, ing kolom jeneng pangguna lan sandhi. Cukup tindakake pandhuane. Yen ora nglakoni trik, Elinga yen sampeyan bisa nelpon dhukungan pelanggan supaya bisa ngatasi masalah. Umume situs nawakake obrolan langsung, dadi gampang supaya bisa bali ngakses akun ing wektu sing cendhak.

Cara Pembayaran Online

  1. Apa Pilihan Pembayaran sing Luwih Dituku Pembeli Online? (Asil Riset Wawasan Bizrate)
  2. Nggawe Proses Pembayaran Gampang kanggo Pelanggan Online (Analytics, Pemasaran & Kuda Testing)